Haber Nokianın Yeni Androidli Telefonu Nokia C1

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
Arkadaşlar:
Nokia N1 Android tablet 7 Ocak'ta Çin'de Satışa Sunuluyor...
Fiyatı Henüz Belli Değil Çin için bir gerçek fiyatı henüz sızdırılmış değil, ama tablet resmi numara (vergiler olsa) 249 $ kaba eşdeğer, maliyet gerekir.

• Beğen
Tepkiler: incebey38

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Microsoft , Nokia'nın ekmeğini çok yedi. Bu arada kimsenin tahtını elinden almak öyle kolay değil. Yorumlara bakıyorum da sanki Nokia hemen gelip zirveye oynayacak. Diğerlerinden farklı bir şeyler yapması lazım. Ancak zaten şuanda bunlar pek mümkün gibi görünmüyor , en azından kısa vadede.

• Beğen

Emre

Üye
Microsoft , Nokia'nın ekmeğini çok yedi. Bu arada kimsenin tahtını elinden almak öyle kolay değil. Yorumlara bakıyorum da sanki Nokia hemen gelip zirveye oynayacak. Diğerlerinden farklı bir şeyler yapması lazım. Ancak zaten şuanda bunlar pek mümkün gibi görünmüyor , en azından kısa vadede.
Aynen Lumialar Olmasaydı WP Ölü..

• Beğen

MaxipmaN

Üye
çok emin konuşanlar olmuş, öyle kolay değil nokianın eski günlerine hemen dönmesi

• Beğen
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Tartışmak çok güzel dir bilgi artışı olur fakat seviyeli olmak kaydı ile ;)
Nokia ve genel olarak konu açmayı düşündüm fakat gerek yokmuş, kısaca özet geçelim siz çevirirseniz :)
Nokia sadece ve sadece belli süre android genel olarak sistem sel işleyip uygulayacaktır, neden android derseniz,
jolla android te başarısız oldu sailfish ile uyumu sağlaması çok uzun sürdü
zaten Nokia ile jolla caktirmasalarda birdir.

Nokia yaklaşık 16 ay boyunca sistem geliştiriyor aranızda belki bilenler vardır sistemi işlemek için cihaz üretilmelidir
Adamların amacı para yahut taraf çekmek değildir
güçlü duruş ta şut atmaktır ;)

Yakında jolla Nokia ortaklığı resmileşir cihaz tasarımı ve seçenekleri ozaman başlar..
tabi rakip kimdir biliyor musunuz? rakip kişinin kendidir ki yüzleşmek gerekir ;) bunu Nokia zaten yaşadı ;)

iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: incebey38 ve RetaXter

Emre

Üye
Tartışmak çok güzel dir bilgi artışı olur fakat seviyeli olmak kaydı ile ;)
Nokia ve genel olarak konu açmayı düşündüm fakat gerek yokmuş, kısaca özet geçelim siz çevirirseniz :)
Nokia sadece ve sadece belli süre android genel olarak sistem sel işleyip uygulayacaktır, neden android derseniz,
jolla android te başarısız oldu sailfish ile uyumu sağlaması çok uzun sürdü
zaten Nokia ile jolla caktirmasalarda birdir.

Nokia yaklaşık 16 ay boyunca sistem geliştiriyor aranızda belki bilenler vardır sistemi işlemek için cihaz üretilmelidir
Adamların amacı para yahut taraf çekmek değildir
güçlü duruş ta şut atmaktır ;)

Yakında jolla Nokia ortaklığı resmileşir cihaz tasarımı ve seçenekleri ozaman başlar..
tabi rakip kimdir biliyor musunuz? rakip kişinin kendidir ki yüzleşmek gerekir ;) bunu Nokia zaten yaşadı ;)

iyi forumlar.
Nokia Hangi Sistemi Geliştiriyor SalfishOS?
Jolla & Nokia Birleşecekmi?

• Beğen
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Yok sailfish jolla ekibinin çabası onlardan başkası devam edemez
Maemo 1 den MeeGo serisine kadar birikim ve kaynak var.
Nokia android ve symbian için ağırlık veriyor kaynakları yakında paylaşılır.
Jolla Nokia finli üretici ve tasarımcı olduğundan bir dır, fin medyasına gerekli açıklama 5 gün önce yapıldı

• Beğen

Emre

Üye
Yok sailfish jolla ekibinin çabası onlardan başkası devam edemez
Maemo 1 den MeeGo serisine kadar birikim ve kaynak var.
Nokia android ve symbian için ağırlık veriyor kaynakları yakında paylaşılır.
Jolla Nokia finli üretici ve tasarımcı olduğundan bir dır, fin medyasına gerekli açıklama 5 gün önce yapıldı
Symbianla ne yapacak?

• Beğen

Emre

Üye
Yılların devi bir çırpıda bitermi?
Symbian serisine yeni donanımı vuralim ;)
Adamlar harıl harıl geliştiriyor. Gerisini bilemem
Ne Yani Nokia Belle İle Tekrarmı Devam Edecek Şuan Symbianımı Geliştiriyor Android Uygulamalarını Çalıştırıyor Olabilir..

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Ne Yani Nokia Belle İle Tekrarmı Devam Edecek Şuan Symbianımı Geliştiriyor Android Uygulamalarını Çalıştırıyor Olabilir..
o konu hakkında detaylı olarak bilgi verecegim sadece biraz zaman şimdilik konuşmuyorum zamanı var ;)

Emre

Üye
:oke:

Son düzenleme:
Polymath

Polymath

Üye
Bu. Nokiadan halen medet.umanlar var pes,:) wp.ciktiginda herkes cok ümitliydi. Dedikki buda ise yaramaz.. Nokia satti gitti artik. Baskasina telefon urettiriyorsan kendi yazilimin olcak. Olsa bile bu saatten sonra ios ve androidin onune nasil gececek??
Hayir inat etmeyip wpye geçmeden önce android telefon cikarsa suan nokia kullanıyor olurduk

Emre

Üye
çak bitane takoz

Son düzenleme:
Polymath

Polymath

Üye
Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir!
Ürettiği Telefon Zaten Android 5.0 Sürümüne Sahip Kimle Yarışacak İOS'la Belki.
Demek istedigim eski gunlerine gelmesi zor.. Nokiaya guven kalmadi.

Polymath

Polymath

Üye
Bunu Zamanla Göreceğiz Ben Bu Zamana Kadar Nokia Gibi Sağlam Telefon Üretten Firma Görmedim..
Katılıyorum saglamlik konusunda fakat uretiyordu diyoruz. Satti gitti artik urettiriyor..:) hayırlı geceler

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Bu. Nokiadan halen medet.umanlar var pes,:) wp.ciktiginda herkes cok ümitliydi. Dedikki buda ise yaramaz.. Nokia satti gitti artik. Baskasina telefon urettiriyorsan kendi yazilimin olcak. Olsa bile bu saatten sonra ios ve androidin onune nasil gececek??
Hayir inat etmeyip wpye geçmeden önce android telefon cikarsa suan nokia kullanıyor olurduk

Herkesin unuttuğu nokia 5800xe den sonra geçseydi şansı vardı android ile. Samsung S1 ve Htc desire çıktığı an geç kalmıştı nokia. Hele birde S2 gelince artık android nokia için bitmişti. Herkes sanıyor ki nokia wp yüzünden battı. Hayır wp daha piyasaya çıkmadan samsung ve apple marketi ele geçirdiklerinde olay bitmişti.
Burda insanlar diyorki nokia alacam ama wp istemiyorum. Dışarda insanlar nedense tam tersini diyor. Ben wp kullanmak istiyorum ama nokia istemem diyen çok.
Böyle nokia android kullansaydı dünyayı ele geçirirdi yorumları yapanların çoğu zaten ya nokia fanı yada wp düşmanı.
Moda diye bir şey var. Önceden moda nokia kullanmaktı şimdi ise moda iphone ve samsung kullanmak. Boşuna sony, lg ve htc zorlanmıyor.
Nokia insanların aklında artık batmış gitmiş modası bitmiş marka. Şimdi Siemens yeniden telefon yapsa kim alır Allah aşkına.

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Bunu Zamanla Göreceğiz Ben Bu Zamana Kadar Nokia Gibi Sağlam Telefon Üretten Firma Görmedim..

Nokia sağlamsa başkaları da sağlam. Bir bükme testlerine bak motorola 1 numara sağlamlıkta. Htc ve sony'de çok sağlam. Bu zamanda sağlam olmayan çok telefon yok.

Emre

Üye
yessssssss

Son düzenleme:

Üst Alt