saitemre123
Üye
İnşallah Diyelim Şu Kodlar Falan Paylaşılmış Gene Mi Sonuç Yok?Yoksa Artık Bende Bırakıcam Symbianı.Syambiandan Birşey Bekleme Artık Bitti Android Üretsin Nokia Çoğu Kişi Kullanır Çok Hızlı Ve Stabile Olacaktır
İnşallah Diyelim Şu Kodlar Falan Paylaşılmış Gene Mi Sonuç Yok?Yoksa Artık Bende Bırakıcam Symbianı.Syambiandan Birşey Bekleme Artık Bitti Android Üretsin Nokia Çoğu Kişi Kullanır Çok Hızlı Ve Stabile Olacaktır
ne zaman tanıtacaklar
Nokia'nın Aklında Ne Var?
Cami avlusuna bırakılıp kaçılan N9, Bi halta yaramayan Stephen elopun çıkarmak için çıkarttığı ashalar, X serisi bunlar hep nokianın sabıkalı ve yetim bıraktığı telefonlar.
Sanmıyorum Fake Gibi Duruyor WP İntel Desteklemiyor Android Çıkabilir Ne Zaman Bilinmez 2015 2 Çeyrek Resmi Bir Bilgi Değil.ne zaman tanıtacaklar
Sim kart takılan ve telefon işlevi gören bir cihaz üretecek.Bu cihazı kim çıkarıyor ben anlamadım. Microsoft, Nokia isminin kullanılmasını yasaklamıştı 2016'ya kadar?
Arm tabanlı işlemci olmayan herhangi bir android cihaz üretebilir.Bu cihazı kim çıkarıyor ben anlamadım. Microsoft, Nokia isminin kullanılmasını yasaklamıştı 2016'ya kadar?
Bunda nasıl Nokia yazıyor o zaman?Sim kart takılan ve telefon işlevi gören bir cihaz üretecek.
2016 yılından önce üretemez. Üretebilir fakat Nokia markasını kullanamaz.
TamamdırArm tabanlı işlemci olmayan herhangi bir android cihaz üretebilir.

Önde Nokia Arkada Jolla Yazsa On Numara Olur Direk Alırım.Nokia tarafına consept tasarımı duyurduk
Herkes göz atsınkonuyu detaylı olarak burada acarız vereceginiz oylar cok değerlidir Nokia cephesinden kabul edilirse tasarımı görebiliriz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
süperNokia tarafına consept tasarımı duyurduk
Herkes göz atsınkonuyu detaylı olarak burada acarız vereceginiz oylar cok değerlidir Nokia cephesinden kabul edilirse tasarımı görebiliriz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız