Aynen Lumialar Olmasaydı WP Ölü..Microsoft , Nokia'nın ekmeğini çok yedi. Bu arada kimsenin tahtını elinden almak öyle kolay değil. Yorumlara bakıyorum da sanki Nokia hemen gelip zirveye oynayacak. Diğerlerinden farklı bir şeyler yapması lazım. Ancak zaten şuanda bunlar pek mümkün gibi görünmüyor , en azından kısa vadede.

Nokia Hangi Sistemi Geliştiriyor SalfishOS?Tartışmak çok güzel dir bilgi artışı olur fakat seviyeli olmak kaydı ile
Nokia ve genel olarak konu açmayı düşündüm fakat gerek yokmuş, kısaca özet geçelim siz çevirirseniz
Nokia sadece ve sadece belli süre android genel olarak sistem sel işleyip uygulayacaktır, neden android derseniz,
jolla android te başarısız oldu sailfish ile uyumu sağlaması çok uzun sürdü
zaten Nokia ile jolla caktirmasalarda birdir.
Nokia yaklaşık 16 ay boyunca sistem geliştiriyor aranızda belki bilenler vardır sistemi işlemek için cihaz üretilmelidir
Adamların amacı para yahut taraf çekmek değildir
güçlü duruş ta şut atmaktır
Yakında jolla Nokia ortaklığı resmileşir cihaz tasarımı ve seçenekleri ozaman başlar..
tabi rakip kimdir biliyor musunuz? rakip kişinin kendidir ki yüzleşmek gerekirbunu Nokia zaten yaşadı
iyi forumlar.
Symbianla ne yapacak?Yok sailfish jolla ekibinin çabası onlardan başkası devam edemez
Maemo 1 den MeeGo serisine kadar birikim ve kaynak var.
Nokia android ve symbian için ağırlık veriyor kaynakları yakında paylaşılır.
Jolla Nokia finli üretici ve tasarımcı olduğundan bir dır, fin medyasına gerekli açıklama 5 gün önce yapıldı
Yılların devi bir çırpıda bitermi?Symbianla ne yapacak?
Ne Yani Nokia Belle İle Tekrarmı Devam Edecek Şuan Symbianımı Geliştiriyor Android Uygulamalarını Çalıştırıyor Olabilir..Yılların devi bir çırpıda bitermi?
Symbian serisine yeni donanımı vuralim
Adamlar harıl harıl geliştiriyor. Gerisini bilemem
o konu hakkında detaylı olarak bilgi verecegim sadece biraz zaman şimdilik konuşmuyorum zamanı varNe Yani Nokia Belle İle Tekrarmı Devam Edecek Şuan Symbianımı Geliştiriyor Android Uygulamalarını Çalıştırıyor Olabilir..
wp.ciktiginda herkes cok ümitliydi. Dedikki buda ise yaramaz.. Nokia satti gitti artik. Baskasina telefon urettiriyorsan kendi yazilimin olcak. Olsa bile bu saatten sonra ios ve androidin onune nasil gececek??Demek istedigim eski gunlerine gelmesi zor.. Nokiaya guven kalmadi.Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir!
Ürettiği Telefon Zaten Android 5.0 Sürümüne Sahip Kimle Yarışacak İOS'la Belki.
Bunu Zamanla Göreceğiz Ben Bu Zamana Kadar Nokia Gibi Sağlam Telefon Üretten Firma Görmedim..Demek istedigim eski gunlerine gelmesi zor.. Nokiaya guven kalmadi.
Katılıyorum saglamlik konusunda fakat uretiyordu diyoruz. Satti gitti artik urettiriyor..Bunu Zamanla Göreceğiz Ben Bu Zamana Kadar Nokia Gibi Sağlam Telefon Üretten Firma Görmedim..
hayırlı gecelerBu. Nokiadan halen medet.umanlar var pes,wp.ciktiginda herkes cok ümitliydi. Dedikki buda ise yaramaz.. Nokia satti gitti artik. Baskasina telefon urettiriyorsan kendi yazilimin olcak. Olsa bile bu saatten sonra ios ve androidin onune nasil gececek??
Hayir inat etmeyip wpye geçmeden önce android telefon cikarsa suan nokia kullanıyor olurduk
Bunu Zamanla Göreceğiz Ben Bu Zamana Kadar Nokia Gibi Sağlam Telefon Üretten Firma Görmedim..