Nokia'nın Yeni Amiral Gemisi İnternete Sızdı (N8-01)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kolera87

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın Yeni Amiral Gemisi İnternete Sızdı (N8-01)
n8-01 in 1ghz Cpu 1gb ram 540×960 qHD ekran sahip yeni yakışıklısının nokia tarafından 12.04.2011 de resmi olarak duyurulacağı söyleniyor. yani T7.00 ile beraber symbian 3 lü telefon sayısı 6 ya yükselecek ama N8-01 den sonra bizim teller artık orta sınıf sayılır.

samsunspor_06

samsunspor_06

Üye
vay be bakalım bu nasıl olacak

filozofurkan

Üye
adı n8 01 olmaz ama n8 den üst den üst bir tel olacagı içindir. ve umarım çıkar çünkü nokia artık çok geriden takip ediyor.

ThebLue16

ThebLue16

Üye
sanmam n9 icinde boyle dediler

Uruloki

Uruloki

Üye
valla nokianın yol planında bu yoktu eğer oı güçte ise büyükmihtimal win 7 li olabilir diye düşünüyorum

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
böyle bir telefon olamaz çünkü nokianın NSERIES olarak ilk ve son symbian3'lü telefonu N8 olacaktı. N8'den sonraki tüm NSERIES modelleri MeeGo olacak diye biliyorum. Eğer böyle bir cihazı NOKIA piyasaya sürerse döneklik etmiş olur!

Utku

Utku

Üye
YALANNNNNNNNN:off:

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Doğru Olabilir Çünkü N8 in İsmi Zaten N8-00 Olarak Geçiyordu Ama Fake Olma Olasılığı da Çok Yüksek...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Doğru Olabilir Çünkü N8 in İsmi Zaten N8-00 Olarak Geçiyordu Ama Fake Olma Olasılığı da Çok Yüksek...
N8-01 olamaz demiyorum symbian3 sistemini taşıyan N8-01 olamaz diyorum...
MeeGo N8-01 çıkartırlarsa olabilir neden olmasın. N9 olacaktı ismi N8-01 olmuştur bunda problem yok yani ;)

kolera87

Üye
    Konu Sahibi

N8-01 olamaz demiyorum symbian3 sistemini taşıyan N8-01 olamaz diyorum...
MeeGo N8-01 çıkartırlarsa olabilir neden olmasın. N9 olacaktı ismi N8-01 olmuştur bunda problem yok yani ;)

N9 meego olacaktı ama iptal edildi N8-01 in meego olaması imkansız nasılki C7.01 symbianlı olarak çıktı N8-01 de symbian ile ve büyük ihtimalle pr3.0 olarak gelir ki nokia symbiandan desteğini kesmediğini ve yüksek cpu lu cihazlar çıkaracağını basın açıklamasıyla geçtiğimiz günlerde duyurmuştu tabi işin başında nokia olunca insan ne diyeceğini bilmiyor hani meego da çıkarsa şaşırmam

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ya ben symbian3'ün NSERIES cihazlardan sadece N8'de olacağını her yerde okuduğum için bu N8-01'in symbian3 olamayacağı düşüncesindeyim he olsun tabiki isterim kesinlikle N8'in geliştirilmiş symbian3'lü modelini istiyorum yalan değil ama madem bu cihazı çıkaracaktın o zaman ne diye başka symbian3'lü NSERIES cihaz çıkarmayacağım diye dedikodu yayıyorsun be şaşkın nokia.....

sh0ck

sh0ck

Üye
Eğer bizim amiral gemimiz 2 ayda eskiyip orta sınıf cihaz olacaksa, bir daha nokia almam . :).

Böyle amiral olmaz. Birde xenon flash koyarlarsa bu n8-01'e.. Ki - Bence çok yüksek bir ihtimal, Aslına sadık kalarak, -bi kaç yerinden kırparak - aynı serinin farklı modellerini sunuyorlar...

N8 2 ayda miyadını doldurmuş olacak.

Ve Büyük bir ihtimal Symbian olacak -bence-. WP 7'li olursa yukarıda dediklerimi geri alıyorum. Ama bence çok düşük bir ihtimal WP 7 'li olması da. 12 Nisana kadar bekleyelim bakalım... PR 2.0'ı 2011'in başlarında yayınlcaz dediler, Yıl ortası geldi. Hala portre qwerty kılavyemiz yok. Çin üsülü cihazlarda bile portre qwerty var. Gerçekten, bazı şeyleri anlayamıyormu bunlar?. Bu finlilerin sonunu pek iyi görmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
pcwolf

pcwolf

Üye
Eğer bizim amiral gemimiz 2 ayda eskiyip orta sınıf cihaz olacaksa, bir daha nokia almam . :).

Böyle amiral olmaz. Birde xenon flash koyarlarsa bu n8-01'e.. Ki - Bence çok yüksek bir ihtimal, Aslına sadık kalarak, -bi kaç yerinden kırparak - aynı serinin farklı modellerini sunuyorlar...

N8 2 ayda miyadını doldurmuş olacak.

Ve Büyük bir ihtimal Symbian olacak -bence-. WP 7'li olursa yukarıda dediklerimi geri alıyorum. Ama bence çok düşük bir ihtimal WP 7 'li olması da. 12 Nisana kadar bekleyelim bakalım... PR 2.0'ı 2011'in başlarında yayınlcaz dediler, Yıl ortası geldi. Hala portre qwerty kılavyemiz yok. Çin üsülü cihazlarda bile portre qwerty var. Gerçekten, bazı şeyleri anlayamıyormu bunlar?. Bu finlilerin sonunu pek iyi görmüyorum.
N8-01 olarak isim alırsa bence bi yerlerinden kırpmaları saçmalığın daniskası olur. Ters bir örneği var mı bilmiyom ama c6-00 ve c6-01de ekran farkı(diğer kısımları bilmiyorum) var mesela.
Donanımdan kısıp N8-01 yaparsa n8ciler de nokia için para kısar:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt