Haber Nokia'nın yeni amiral gemisi 9'a ait yeni bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nokia'nın yeni amiral gemisi 9'a ait yeni bilgiler
HMD Global tarafından satın alınan ve Android işletim sistemli akıllı cep telefonu modelleri geliştiren Nokia firması, karşımıza yeni amiral gemisi modeli 9 ile çıkmaya hazırlanıyor.



Android eko sistemiyle birlikte tam anlamıyla bütünleşen Finlandiya merkezli Nokia firması, yoluna oldukça emin adımlarla devam ediyor. Firmanın geliştirmekte olduğu iddia edilen yeni cep telefonu modeli Nokia 9'a ait bilgiler yavaş yavaş kamuoyunda yer alırken, Amazon'un İngiltere sunucusunda satışa sunulan bir telefon kılıfının HMD Global tarafından henüz tanıtılmayan bu modele ait olduğu öne sürülüyor.



Karbon fiber tasarımıyla birlikte dikkatleri üzerine çeken bu kılıf, HualuBro isimli ünlü aksesuar tarafından geliştirilmiş. Siyah, mavi, kırmızı, liçi siyahı, liçi mavisi ve liçi kırmızısı olmak üzere 6 farklı renk seçeneğiyle birlikte satışa çıkan bu kılıf modeli, 5.12 dolar karşılığında satışa sunulmuş.





Ayrıca kılıfın tasarımını ele aldığımızda, tıpkı daha önce firma tarafından Samsung Galaxy S8 ile Note 8 modelleri için geliştirilen kılıflarda olduğu gibi tasarlandığı yani bununda Nokia 9 modelinin kavisli ekran tasarımıyla birlikte geleceği anlamına geldiği söyleniliyor. Cihazın arka yüzünde dikey olarak konumlandırılan çift kamera teknolojisinin yer alması beklenilirken, kamera modülünün alt bölümünde ise bir parmak izi okuyucu sensörü gözlemenecek.


Nokia 9'un görüntülerinin daha önce sızdırıldığı da iddia edilirken, HMD Global firması ise kamuoyunda yer alan bu iki haber karşısında sessiz kalmayı tercih ediyor. Cihazın kapılarını bugün aralayacak olan Slush 2017 fuarında tanıtılma ihtimali bulunurken, 5.5 inç genişliğindeki QHD Plus çözünürlüklü bir AMOLED dokunmatik ekran üzerinde şekillenmesi bekleniliyor.





Cihazla ilgili tüm teknik özellikler, çıkış tarihi ve fiyat etiketi belli olur olmaz yeni bir haberle karşınızda olmaya devam edeceğiz.

Nokia'nın yeni amiral gemisi 9'a ait yeni bilgiler
 


yeumyang

yeumyang

Moderator
İlerleyen yıllarda nokia dan beklentilerim var yeniden toparlanacaktir diye düşünüyorum
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve ___kaptan___
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Fantastik tasarımlar yaparlar bunlar . Zararına bile olsa illaki ürünü çıkartırlar . Tuşlu telefonlarda olduğu gibi seriye baglarlar çeşitliliği .
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Eğer bu tasarım gerçek olursa Nokia yüksek satış yapacaktır :oke:
 
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Şahsen ben bu modeli bekliyorum çıktığında alacam ama kavisli ekranla değil de normal ekranla gelirse daha iyi olurdu
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt