alüminyum anodize teflon kaplama dostum
C6-01 nerede?
Gorilla Glass yok diyip durmuş herkes Gorilla Glass Kırılmaz değildir Çizilmezdir.Bu yüzden fazla övmeyin gorilla glass'ı.C6-01'in ekranı kırılmıştı benim.
Nokia'cılarla başa çıkmak kolay değil tabi .bu arada arkadaş konuyu açtı ve ortadan kayboldu, dikkatinizi çekerim.![]()
Nokia'cılarla başa çıkmak kolay değil tabi .

kesin dedim ekrana bişe olmuştur dokunmatik sonuçta ( zaten annadayken sıkıntı yaşadım mesaj yazarken kendilliğinden silme özelliği vardı allahtan bellede düzeldi
) kesin gitti ekran dedim baktım pin kodunu sordu açtım hiç bi sıkıntı yok şaşırdım telde hiç bişe olmamasına arabaya bindim baktım hiç bişe görünmüyor çizik falan sonra sağ üst köşe çizilmemişş ama rengi solmuş flu olmuş böyle o da belli olmuyor ışıkta görünüyor o da incelersen .. bi günde ormanda arkadaşlarla demlenirken arkadaşın eli çarptı ben arap şükrünün şarkısını ararken telefon düştü çamurun içine yüz üstü çıkardım sildim ekranı kenardaki boşlukların arasına çamur doldu ama sapsarı duruyor böyle aslında daha şık durmuştu c6-01 oro gibi duruyordu
sonra kürdanla temizledim onun dışında bi kaç kere halıya düştü okulda düştü duvarla yatağın arasına düştü hiç bi çizik yok sadece sol tarafında minicik bi beyazlık var o da kılıfın azizliği tak cıkar yaparken cizdi 
ha ha ha diyorum şuan telden griyorum yoksa sana bi video gösterirdim
C6-01 ekranında Gorilla Glass teknolojisi var.Benim telefonda var mı gorilla glass ? Bilen duvarıma yazsa ?