Nokianın Sözde Sağlamlığı Herkesin Girmesini İstiyorum !

Sponsorlu Bağlantılar

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
bence akıllı tellerin çoğu sağlam ama C6-01 sağlamlık yönünde diğerlerine göre biraz daha sağlam gibi.

turkmen619

Üye
gorilla glass nedir

suat1111

suat1111

Üye
olmuş olanda neysevekran ucuz enazından

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
ben daha dün n8 i betona düşürdüm şükür sadece hdmı tarafı biraz çizildi başka problemi yok :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Geçmiş olsun gurban

redkit43

redkit43

Üye
Arkadaşım yumuşakta düşse belliki ekran üstü sert bir zemine(asfalt v.s) düşürmüşsün.ekran bayaa kötü darbe almış.....bende samsung galaxy 2 yi yere düşürdüm bi görmeni isterdim ekran 10 parça oldu.çokta yumuşak düştü ama ekran üstü düştü( sözde gorilla glas var s2 de).....gene sen 80 tlyle kurtulmuşsun....galaxy s2 nin orjinal
ekranı 400 tl den baslıyor...... Suan nokia 603 den yazıyorum bu yazıları..camı sert mika gibi birşey amaçizilmeye v.s karşı dayanıklı duruyor.tabiii sert bir yere düşerse ekran kırılması v.s olabilir bilemiyorum...senin olayda benim s2 gibi olmuş herkes gorilla glas birsey olmaz v.s diyor ama sonuç itibariyle elektronik cihaz darbe alınca herşey olabilir.yani bu durum sadece nokiada samsungda olmuyor.tüm marka telefonlarda olabilir....

pRime.

pRime.

Üye
Arkadaşlar bu kavga isteği nedir anlamadım?
603 yere düştü kırıldı diye tüm 603lerin de öyle olacağı anlamına gelmez. hem 603 plastik olmasına rağmen fiyatdaş telefonlara göre çok daha iyi ve dayanıklı bir telefon. c6-01 tabi ki genel anlamda daha kaliteli ancak bu 603'ün onun yanında berbat olduğunu göstermez.

ggokhan008

Üye
Gorilla Glass yok diyip durmuş herkes Gorilla Glass Kırılmaz değildir Çizilmezdir.Bu yüzden fazla övmeyin gorilla glass'ı.C6-01'in ekranı kırılmıştı benim.

ha ha ha diyorum şuan telden griyorum yoksa sana bi video gösterirdim

MrExpert

MrExpert

Üye
Benım eski c6-01 her hafta düzenli olarak çarpıp düşürürdüm abartmıyorum hiç birşey olmuyodu.. Ama gorilla glass buyuk bir etken geçmiş olsun...

pRime.

pRime.

Üye
bu arada arkadaş konuyu açtı ve ortadan kayboldu, dikkatinizi çekerim. :)

Del Rey

Del Rey

Üye
Garip. E6'ım da C5-03'üm de binlerce kez yere düştü, bazen ben fırlattım ancak pek birşeyleri yok. E6'da çizik bile yok, C5-03'ün ekranında 4 küçük çizik var, 2 belli olmuyor bile. Ancak C5-03'ün ekranı da çizilsin artık sonuçta bildiğimiz plastik. İkisi de hala tosun gibi çalışıyor.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Benim telefonda var mı gorilla glass ? Bilen duvarıma yazsa ?

klongs

klongs

Üye
teknoloji de biraz sans isi bir forumda gordum galaxy s2 yi 2. kattan dusurmus hic bir sey olmamis baska biri arabada cebinden dusurmus cami cizilmis bir 603 te cam dagildi diye butun 603 lerin cami dagilcak diye bir kaide yok

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
benim c6 bi kere binada düştü yere çarptı sonra 8 merdiven alt tarafa köşeye gitti aha dedim paramparça batarya falan cıktı teli elime bi aldım çizik içinde bi sildim tertemiz oldu birden bataryayı taktım kesin çalışmaz dedim kırmızıya basılı tuttum o titreyişi bana öyle bi haz verdiki anlatamam :d: kesin dedim ekrana bişe olmuştur dokunmatik sonuçta ( zaten annadayken sıkıntı yaşadım mesaj yazarken kendilliğinden silme özelliği vardı allahtan bellede düzeldi:D ) kesin gitti ekran dedim baktım pin kodunu sordu açtım hiç bi sıkıntı yok şaşırdım telde hiç bişe olmamasına arabaya bindim baktım hiç bişe görünmüyor çizik falan sonra sağ üst köşe çizilmemişş ama rengi solmuş flu olmuş böyle o da belli olmuyor ışıkta görünüyor o da incelersen .. bi günde ormanda arkadaşlarla demlenirken arkadaşın eli çarptı ben arap şükrünün şarkısını ararken telefon düştü çamurun içine yüz üstü çıkardım sildim ekranı kenardaki boşlukların arasına çamur doldu ama sapsarı duruyor böyle aslında daha şık durmuştu c6-01 oro gibi duruyordu :kop2: :kop2: sonra kürdanla temizledim onun dışında bi kaç kere halıya düştü okulda düştü duvarla yatağın arasına düştü hiç bi çizik yok sadece sol tarafında minicik bi beyazlık var o da kılıfın azizliği tak cıkar yaparken cizdi :)

redkit43

redkit43

Üye
ha ha ha diyorum şuan telden griyorum yoksa sana bi video gösterirdim

dostum arkadaş haklı gorillaglas çizilmeye ksrşı daha etkili bence düşmede aynı etkiyi gösteremiyor.severek kullandığım samsunggalaxy 2 telefonumu kılıfsız (sadece arka kapak korumalı) kullanıyorken yere düşürdüm ekran bir yerden kırılıp 4–5 parça oldu....

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Sebebi 603'te gorilla glass olmaması.Telefon cam değil arka tarafının v.s üstüne düşseydi çizik bile olmazdı...Ayrıca Gorilla Glass olmadığından bu dayanıksızlığı diğer telefonlara mal etmek yanlış olur.Samsung Star'ın plastik camı olduğundan kırılmaması normal :)

Bu arada geçmiş olsun.

Üst Alt