Nokianın Sözde Sağlamlığı Herkesin Girmesini İstiyorum !

Sponsorlu Bağlantılar

SheFy

SheFy

Üye
İş telefonda değil kullanıcısında biter... Gorilla glass olsun diğer camlar olsun önceden gorilla glass kullanılmıyordu tüm telefonları camı kırılıyormuydu hayır kırılmıyordu ayrıca sınıf arkadaşımda 603 var okulun bahçesinde maç yaparken cebinden düştü telde bi çizik bile yok... 603 te gorilla yok ama dayanıklı camı var...

Polymath

Polymath

Üye
Arkadaşlar Nokia dan aRtık sağlamlık konusunda bende şikayetiçiyim. Neden mi ? Bundan 1 sene önce nokia C5-00 almıştım. TElefon bir sene olmadan kulaklık girişi bozuldu. Az kullanmama rağmen. Sonrasında garantiye verdim. Telefonun Anakartını değişmil Samsun servisi içine etmiş telefonun. Kamerasında pislik bırkamışlar birde ve Anakartı değişmelerine rağmen Kulaklık sorununu çözememişlerdi. Sonrasında Bende çok sinirlerek tabi istanbula yolladım Onlar yaptı ama bu seferde telefonu nerdeyse 2 ay Kullanamadıgım için telefondan sogudum. SOnrasında Telefonu Sattım 603 aldım ( MADdi durumdan dolayı yoksa gider Samsung Galaxy Serisinden birinş alırdım). Ardından Telefonu aldım Güncellerken çöktü Sonrasında Hard Format attım. Sonrasında TElefonun bu başlıkta olduğu gibi http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/nokia-603-ust-menu-sorunu-620413.html Sorun çıktı Flash attım Dead flash attım Sorun düzelmedi MAlesef. Sonrasında SErvise verdim. TELefon 1 ay 5 gun oldugu için alalı Ayıplı mal dan yararlanamadım. Kabul etmediler. Kvk SAmsun Servisine gitti yine telefon. Sanırım Parça değişecekler Yani Yİne NOKİA YİNE HÜSRAN. KİMSEYE ÖNERMİYORUM ARTIK NOKİA CANI CEHENNEME

cugurel

Üye
benim bir 6600 vardı şaka yapmıyorum adanaspor adana demirspor maçında stadtan hakemin kafasına attım sinirden sene 2005 te isabet ettiremediğimiz gibi o kadar yüksekten yere çakıldı hiç bişi olmamıştı üstünede beni ele vermişti iki gün nezarette kaldım bir miktar kefaret parası verdim kurtuldum
kardeşler belki işlemcilerimiz iyi olmayabilir ama inanın nokianın telefonları kaya gibi sağlam tabi bu arkadasın basına gelenler bazen istisnai durumlar yaratabiliyor insanında basına gelebiliyor o durki bu bir mekanik alet canınnız sağ olsun önemli olan bu
Kardeşim 10 dakika güldüm Allah ömrünü versin :D :D

ucantcme

ucantcme

Üye
Teli nerden aldığın da önemli telefoncular – hepsi demiyorum– defolu mal alıp piyasa değerinin 50–100tl altına satıyolar sonra böyle olunca bilmem neyini ne yapayım nokia.

TheMadness

TheMadness

Üye
ben türkiyedeyken aldım arkadaş vardı. Kutusunun üstünde jelatini bile vardı. Bir sıkıntım bile olmadı şu ana kadar. Bir tek amerikaya götürdüğümde kayıt ettirdim.

---------- Eklendi @ 17:39:08 ---------- Yazıldı @ 17:36:03 ----------

size önerim nokia shoptan alın ve kutunun üstünde jelatin olmasına dikkat edin.

doctorrr

doctorrr

Üye
yalnız bu cihazı pert olan arkadaş 603 o kadarda sağlam bi cihaz değil diğer modellere göre..

TheMadness

TheMadness

Üye
Nokianın en sağlam cihazları N8 701 ve C7 dir.

serecans

serecans

Üye
700 ü nunutmuşsun

TheMadness

TheMadness

Üye
en sağlam dedim 700 de sağlam. N8 de mesela aliminyum eloksal kaplama var.

---------- Eklendi @ 17:56:41 ---------- Yazıldı @ 17:55:41 ----------

c7 701 de metal gövde var.

TheMadness

TheMadness

Üye
Akıllı telefonlar arasından saydıklarım.

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
C6-01 in üstüne sağlam telefon tanımam.

TheMadness

TheMadness

Üye
Ekran ve kamera üstüne düştü. Yerde taş vardı. Tek çizik bile yok.

keys1903

keys1903

Üye
benim c6 50 kere dustu 603 dandik plastık

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

alüminyum anodize teflon kaplama dostum

serecans

serecans

Üye
ekranın üstüne betona büştü az daha ağlıcaktım bi aldım hiçbirşey yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
daha bir haftalıktı yeni almışım yerde bilen bilir jiletten keskin torna talaşları var bian düştü nabzım yükseldi bir iki dakika bakamadım öylece ekranın üstünde duruyordu kendime geldigimde hemen aldım yerden baktım hiçbirşey olmamıştı

pRime.

pRime.

Üye

C6-01 nerede?

Üst Alt