Nokianın Sözde Sağlamlığı Herkesin Girmesini İstiyorum !

Sponsorlu Bağlantılar

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
Nokianın Sözde Sağlamlığı Herkesin Girmesini İstiyorum !
Arkadaşlar 3 ay önce 650 tl ye Nokia 603 almıştım. Akşam arkadaslarla dışardayken telefon elmde yürüyodum ve sonra kazayla telefonu elimden düşürdüm. Kaldırdığmda birde ne göreyim telefn bu halde ! Yahu telefn ne yere sert düştü ne de yerde sekti.. Arkadaşm samsng starı dahada yüksekten ekran asagıda atıyor ve hiçbirşey yok. Şuana kadar Nokianın sağlamlığıyla övündügüm güven tamamen yok oldu. Garantisine götürdüm 80 tl istediler tamam kabul ediyorum kullanıcı hatası ama bu halede gelirmi yahu yazık vallahi daha ilk defa dusurdum ve 80 tl yle ödüyorum bedelini.Kimse yanlış anlamasın Nokianın her modeli için söylemiyorum. Sonuç ortada yorum sizin sayın kardeşlerim abilerim..

TheMadness

TheMadness

Üye
Üretim hatası olabilir, ilginç.
Edit: Gorilla glass yokmuş.

serecans

serecans

Üye
evet gorilla glass yok

ggokhan008

Üye
geçmiş olsun kardeşim.. şans diyebilirim çünkü bugüne kadar nokia kullandım birçok kez de yere düşürdüm ama bu şekilde hiçbir zaman olmadı. belkide yerde sivri bir taş vardı ekran o taşa değdi. neyşe tekrar geçmis olsun

kelooo

Üye
valla ben 700ü sinirden duvara çaldım
geçen gün telde çizik bile yok

Uqur5445

Üye
ben 3.kat tan 701 i dusurdum sapasaglam

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
saolun arkadaslar evet malsf gorilla glass yok. Tavsyem daha dikkatli kullanın.

tarxhn

tarxhn

Üye
gecmiş olsun bende c6-01 cok dusurdum birsey olmadı

İncİnat

İncİnat

Üye
bir kere 603 de gorilla glass yok böyle olması normal

MücahitTokgöz

Konu Sahibi
ilk ve ufak bir düşmedemi ? Benim yerimde olsaydın anlardın ama yinede resimdeki gbi olmamalıydı kardsm hakszmıyım ufak bir çatlak olsaydı buraya koymazdım..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Valla ben de bikaç kere düşürdüm 1 kere metroda şak diye ekranın üstüne yapıştı 1 kere spor salonunda 2 kere halıya ama hiçbişey olmamıştı. Seninki şanssızlık olmuş valla.

TheMadness

TheMadness

Üye
kenarları önü az olsa da tutan kılıf var bende. Düşüyor hiç bir şey yok tek çizik bile.

serecans

serecans

Üye
bende çok düşürdüm ama birşey yok çizilmezlik testi bile yaptım çiviyle tek çizik yok ama arka kapak çiziliyor

larten123

larten123

Üye
Ne olursa olsun dokunmatik telefon isterse nokia olsun çok hassastır.

cugurel

Üye
Ben de çok düşürdüm 603'ü ama bir şey olmadı. Belki o sırada ufak gelen bir taş parçası bile etkilemiş olabilir. Geçmiş olsun dostum.

Dimi3

Dimi3

Üye
Ben de 603 kullaniyorum ve okulda cogu kez telefonumu dusuruyorum, sert, hafif cesitli dusmeler oldu ama ekranda cizik bile yok. Anlamadim vallaha. Gecmis olsun dostum..

benighted

benighted

Üye
geçmiş olsun dostum.ben de c7 şarjdayken kablosuna takılmısım bi kaç mobilyaya da çarparak yere düştü ama bişey yok sanırım birazda şansın yaver gitmemiş

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
oha paramparça olmuş düşürdüğün yer taşlık bi yerdi sanırım

Violonist

Üye
pire için yorgan yakılmaz arkadaşım bence. Denk gelmiştir patlamıştır yapacak bi şey yok.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Geçmiş olsun,sende baya şanssızmışsın yani.

Üst Alt