Nokianın Sözde Sağlamlığı Herkesin Girmesini İstiyorum !

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Yaw tel üzerinden araba geçmiş gibi ...

Otuz

Üye
arkadasım kaza yapınca sen seni doğuran annenimi suçlayacaksın buda o mesele kusura bakma halına göre hasanat et o kadar paraya o kadar dayanıklı ürün olur

KxTR79

KxTR79

Üye
gorilla glas yoksa normal çünü bildiğin cam nasıl kırılmasın

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gorilla glass da olsa farketmez kırılıcaksa kırılır arkadaslar allah yapısı segil ya bu cihaz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben de bir çok kez düşürdüm Allah'a şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı. Sana geçmiş olsun arkadaşım.

SilentOne

SilentOne

Üye
c6-01 3üncü kattan düşürdüm bişi olmadı ama işte 603 groilla yokumuş buradan anlaışan

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya adas ne istiyorsunuz bu telefonlardan yorumlar bak ya telefonların basına gelenler pişmiş tavugun basına gelmemiştir

ParduSS

ParduSS

Üye
bende e72 var yaklaşık 3 kez yere 3 kez halıya düşürdüm halıya dusunce bısı olmadı ama yere dusunce arkada ve camda ufak cızıkler olustu her telefonda olur ama demekki senin tlfon uretım hatası olmus

covar

covar

Üye
ben c6-01 imi betona düşürdüm cok sert vurdu yüx üstü hemde 3 kez oldu bu olay inanırmısınz telefonda cizik bile camı halen ilk günkü gibi helal olsun ben memnunum

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Aynı özelliklerde 701 800-850 lirayken 603 590 lira ?
Zaten belli oluyo bazı seyler.Ben geçen hafta x6'yı elimden düsürdüm aynı sen gibi yanlamasına düstü ve derin bi su birikinitisine girdi telefonda hiçbir hasar yoktu tedbir için telefonu kapatıp kurumasını bekledim sabah açtım ve kullanmaya devam.
Ne kadar ekmek o kadar köfte kısaca..

cyber

cyber

Üye
bende 2m den c6-01 imi düşürdüm sadece üst kasada biraz çizik var ve şunu anladım üst kasa plastik

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
603'ü 4 aydır kullanıyorum bi kere bile elimden düşmedi. Şimdi senin teli gördüm en iyisi birde kılıf alayım ben. Bu arada geçmiş olsun.

ANIL

ANIL

Admin
Geçmiş olsun. Ne kadar dikkat ederseniz edin düşeceği varsa düşüyor..

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Dikkat edince daha çok düsüyo zaten.
Koruyucu kılıf sart ama silikon ve kaliteli bisey olmak sartıyla.
5 liraya kılıf almıstım sert plastikten yere bi düstü telefonda bisey yok kılıf kırıldı kenarlarından :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yada bileklık takacaksınız

m.edip

m.edip

Üye
c6-01 i çok kez düşürdüm ve hiç bişi olmadı nokia forever çok sağlam

pRime.

pRime.

Üye
Tüüühhh nokia en dandik telefonları mı üretiyor yani? Hemen satıp samsung star alıyorum. Daha ne duruyorsunuz dostlar koşun en yakın telefoncuya! Bu arkadaşın telefonu kırıldığı için bizimkiler de böyle dandik olabilir!!!

Ekran camını bu kadar kötü kırabilmek için ciddi bir kuvvet veya düştüğü alanın engebeli olması gerekiyor. Yani hafif düşmeyle hayatta bu camı kıramazsın. Ayrıca bu telefonun camı da bir gorilla glass olmasa da çizilmeye dayanıklı bir cam. düşünüldüğü kadar kötü değil yani.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
turker10

turker10

Üye
bende eski bir nokiacıyım o telefonlarımı çok çok kez düşürdüm ettim hiç bişey olmadı ve hala en sağlam hangisi desen galiba nokia derim... bu senin şanssızlığın olmuş biraz... geçmiş olsun...:oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Af buyrun ama bunu biraz da kullanıcılar istedi.
Nokia dandik ramleri islemcileri pahalı satıyor deniyodu hep adamlarda kaliteden kıstı donanımı iyilestirdi alın size diger markalar gibi bi üretim statejisi.
Nokia c7-c6-01'in 603 gibi bir cihazdan pahalı olmasının sebebi de budur,saglamlık.

sinerler

Üye
geçmiş olsun krdşm. ben daha geçen hafta servise yetişmek için koşarken elimden düşürmüştüm. Yerde baya sekmişti ama neyseki camda bi hasar yok. biraz da şans işi bu işler

Üst Alt