nokianın şarj süresi çalışmaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokianın şarj süresi çalışmaları
arkadaslar bilmem farkettiniz mi bir kaç gün önce gelen ajandaserver güncellemesinin açıklamalarında bilinen bazı sorunları ortadan kaldırır ibaresi vardı. Gerçektende güncellemeyi yaptıktan sonra bariz bir şekilde telefonumun şarz süresi arttı. Ayrıca nokianın dün itibariyle yayınladıgı lumia800 güncellemesi için sarz süresini üç katına çıkartıt gibi baya iddialı bir açıklama yapmışlar. Acaba s^3ler için bundan sonra gelecek güncellemedede böyle bir pil performans artışı olabilir mi

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ağzından bal damlamış abi. Inşallah yaparlar.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
_ardaa

_ardaa

Üye
Sanmıyorum, bende ajanda güncellemesinden sonra şarj süresinde değişme olmadı s^3 ler için öyle bir güncelleme yayınlamaz umarım, neden diye soracak olursan elde ki malzeme belli sistem zaten minimum düzeyde batarya kullanıyor(ilk kurulum yapıldığında), ama wp7 halen geliştirme ve düzeltme aşamasında olduğundan çok batarya harcıyor olabilir.

• Beğen
Tepkiler: sado826
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
her majör güncellemeden sonra batarya iyileştırmesi ve diger sorunlar için güncelleme gelir merak etmeyin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
her majör güncellemeden sonra batarya iyileştırmesi ve diger sorunlar için güncelleme gelir merak etmeyin

bu bahsettigim majör güncelleme degil sadece pil ömrünü uzatmak için çıkan bir güncelleme

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
anladım.sadece batarya kullanımı için cıkarmazlar sanıyorum!

mirzasinan

mirzasinan

Üye
inşallah

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aşikar53

aşikar53

Üye
inşallah olur teşekkürler

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
lumia'larda batarya sorunu oldugunu okumuştum bu sebeple çıkmış olabilir.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nokia Lumia 800'ün Pil Sorunu Çözülüyor

Nokia Lumia 800'ün fazlasıyla eleştirilen kötü pil performansı hakkında Nokia'dan açıklama geldi. Nokia, iki hafta içinde pil sorununu kökten çözecek.

Nokia'nın Windows Phone 7'ye sahip ilk telefonu olan Nokia Lumia 800'ün eleştirilen pil performansı konusunda Nokia'dan müjdeli haber geldi. Daha önce yayınladığı iki güncellemeye rağmen pil sorunuçözülemeyen Lumia 800'ün pilinin çabuk bitmesinin donanımsal olduğu düşünülmeye başlanmış, pil değiştirmeyle ilgili senaryolar yazılmıştı.
Nokia, yaptığı açıklamayla Lumia 800'ün pilinin hızlı bitmesinin donanımsalbir sorun olmadığını, yaptıkları araştırmalar sonucu yazılımla alakalı bir sorun bulduklarını belirtti. Yeni yayınlanacak güncellemeyle pil sorununun tamamiyle ortadan kalkacağını ekledi.
Önümüzdeki iki hafta içerisinde yayınlanması beklenen güncelleme pil sorununun yanı sıra cihazın Wi-Fi bağlantı performansını da daha iyi hale getirecek.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynen

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 800'ün Pil Sorunu Çözülüyor

Nokia Lumia 800'ün fazlasıyla eleştirilen kötü pil performansı hakkında Nokia'dan açıklama geldi. Nokia, iki hafta içinde pil sorununu kökten çözecek.

Nokia'nın Windows Phone 7'ye sahip ilk telefonu olan Nokia Lumia 800'ün eleştirilen pil performansı konusunda Nokia'dan müjdeli haber geldi. Daha önce yayınladığı iki güncellemeye rağmen pil sorunuçözülemeyen Lumia 800'ün pilinin çabuk bitmesinin donanımsal olduğu düşünülmeye başlanmış, pil değiştirmeyle ilgili senaryolar yazılmıştı.
Nokia, yaptığı açıklamayla Lumia 800'ün pilinin hızlı bitmesinin donanımsalbir sorun olmadığını, yaptıkları araştırmalar sonucu yazılımla alakalı bir sorun bulduklarını belirtti. Yeni yayınlanacak güncellemeyle pil sorununun tamamiyle ortadan kalkacağını ekledi.
Önümüzdeki iki hafta içerisinde yayınlanması beklenen güncelleme pil sorununun yanı sıra cihazın Wi-Fi bağlantı performansını da daha iyi hale getirecek.

kardeşim wp os bölümüne bakarsan bununla ilgili son ve en güncel haberi verdim ben lumia ile ilgili haberleri mümkün oldugunca symbian bölümünde vermemeye çalışıyorum fakat wp os bölümüyle ilgilenen üye sayısı da beş altı kişi kapsamlı bir wp bölümü açılması için öneri mahiyetinde site hakkında bölümüne konu açmıştım ama kimse fikir belirtip talep etmeyince dogal olarak öyle bir bölümün düzenlenmeside gecikiyor

MrExpert

MrExpert

Üye
bu konuyu gördükten sonra telefonu 2 gündür şarja takmadığımı farkettim... :D

boyabatlı

boyabatlı

Üye
bendede gözle görülür bir şarz uzaması oldu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben eskiden telefonumu aksamdan şarz eder basucuma koyardım sabaha kadar %94e düşer öglen üç gibi sarza takardım güncellemeyi yapalı 4gün oldu işyerindeki sarz aletini hiç kullanmadım mesela su anda sarzım %24 yani nerdeyse iki katına çıktı şarz süresi

aydogdu_c7

Üye
bende de gözle görülür bi artış oldu hatta bugün 3 saatlik bi tel. görüşmesi yapmama rağmen bi dis düştü eskiden olsa şarj biterdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...