nokianın mwc 2012de tanıtacagı modellerin haberleri gelmeye basladı

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
bu telefon çıkınca fiyatı uygun olursa yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum bu özellikler nokia kalitesiyle birleşince tadından yenmez :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu telefon çıkınca fiyatı uygun olursa yurtdışından getirtmeyi düşünüyorum bu özellikler nokia kalitesiyle birleşince tadından yenmez :)

çinde 600$ 450€ fiyata mayıs ayında satışta ben getirtiyorum

karasahinemre

Üye
Nokia 41 MP telefon Nokia Symbian Belle ile çalışan Nokia Pureview 808
cihazını duyurdu. Cihaz 41 MP çözünürlüğünde fotoğraflar çekebiliyor. Bunu içerisinde
bulunan 5 MP çözünürlüğündeki
kayıt cihazlarından alınan görüntülerin birleştirilmesi ile yapıyor. Tek
çekirdekli 1.3 GHz işlemciye sahip cihazda 512 MB RAM bulunuyor.
Cihazın ekranı 4 inç büyüklüğünde. Nokia 808 Pureview özellikleri: 60.2 x 123.9 x 13.9 mm boyutlarında, 169
gram ağırlık Handsfree, Bluetooth, Ses kaydı 11 saat konuşma, 465 saat bekleme süresi Uçuş
modu, USB Desteği, E-posta Desteği 16777216 renkli, 360 x 640 px ekran 16 GB dahili hafıza,
Harici hafıza desteği 41 MP kamera, Otomatik netleme 3G ile hızlı internet, Görüntülü
görüşme Wireless Lan, GPS desteği, NFC, DLNA, HDMI Nokia 808 Pureview

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bilgilendirme için sagol kardeşim galiba biraz daha zaman geçtikçe bütün özellikkerini öğrenicez cihazların

SilentOne

SilentOne

Üye
biraz pahalı olucak ama alıcam galiba bu telefonu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
biraz pahalı olucak ama alıcam galiba bu telefonu

Türkiye fiyatı maksimum 1600tl olur lansmandan iki ay sonra 300tl falan ucuzlar 1300ün altına iner fiyat ki böyle bir cihaz için çok iyi bir rakam

SilentOne

SilentOne

Üye
çok çok iyi hem de

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yanlız benim kafama takılan resimlerde bellenin izi yok acaba belleyle piyasaya sürüp bir iki ay sonra carla güncellemesini vericekler yoksa ditek carlaylamı gelicek acaba yazılım arayüz ipucu hiç yok resimlerde

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce o telefon carlalı :D

mstf_l

mstf_l

Üye
evet çoğu teknoloji sitesine düşmüş ama gerçekten 41 mp kalitesini verebilir mi ki :hmmm

Ayrıca şu sensör olayı kafa mı karıştırdı :allalla:

SilentOne

SilentOne

Üye
takma ya sensor iyidir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kafa karıştırıcak bi durum yok dostum sensör lensin algılayıcısı gibi bişey yani lense görüntüyü 41mp çözünürlügünde algılatıp özel bir yazılımla 41mp çözünürlükte görüntü üretimi yapmış oluyo

----------Eklendi @ 13:38:55 ---------- Yazıldı @ 13:11:22 ----------

apple nokia ya patent davası açıcakmış nasanın teknolojileriyle telefon kamerası ürettigi ve haksız rekabete yol açtığı için

SilentOne

SilentOne

Üye
ama nokia kullanıyor

mstf_l

mstf_l

Üye
kafa karıştırıcak bi durum yok dostum sensör lensin algılayıcısı gibi bişey yani lense görüntüyü 41mp çözünürlügünde algılatıp özel bir yazılımla 41mp çözünürlükte görüntü üretimi yapmış oluyo

----------Eklendi @ 13:38:55 ---------- Yazıldı @ 13:11:22 ----------

apple nokia ya patent davası açıcakmış nasanın teknolojileriyle telefon kamerası ürettigi ve haksız rekabete yol açtığı için

Kaynak verebilir misin dostum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
patant davası mizahtı arkadasım apllela dalga gwçmek için kaynak benim bir müslüman kardeşinden daha güvenilir kaynak mı arıyosun

----------Eklendi @ 13:54:02 ---------- Yazıldı @ 13:49:42 ----------

görüntü işleme teknolojisi için kaynak soruyorsan 18. Sayfada var

mstf_l

mstf_l

Üye
bende ciddi sandım bir an :ehe

Apple'a belli olmaz ama

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Apple'a belli olmaz ama

----------Eklendi @ 13:55:00 ---------- Yazıldı @ 13:54:10 ----------

Apple'a belli olmaz ama :D

belli olmaz tabi n8in üçte ikisi fiyata ürettigi teli iki katına satarken 808in oldugu piyasada kime ne satacak o fiyatlarla

----------Eklendi @ 14:12:54 ---------- Yazıldı @ 13:59:55 ----------

ben nokia mwc 2012de hepimizi şaşırtıcak ters köşeye yatırıcak herkesi dediğimde nokiadan bişey olmaz sürpriz beklemeyin diyen fandroidlerin yorumlarını merak ediyorum şimdi

Uqur5445

Üye
fanlardan gelen giden yok:)

Üst Alt