papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Türkiyeye en erken haziranda gelecek.Çünkü genel satış tarihi haziran olarak belirlendi.Bende wp almaktan vazgeçtim iphone 4 alacağım...
evet geri sayım basladı son üç gün nokia bir bakıma kendi kaderini belirliyecek bu konferansta
nokia c8-00 cıkmayacakmı arkadaşlar resimlerini internette görmüştüm bilgisi olan varmı ?
symbianı ve meego'yu geliştirmeyip microsoftla anlaşması ne kadar sığ düşünüklerini ve kolaycı olduklarını anlatmaya yeter sanırım. he bu arada kendi tasarımarını kopyalayan bir şirkete dönüşmesi de cabası (bkz: nokia n9) (bkz: nokia lumia 800) (bkz: nokia lumia 900)belli olmaz yılda 417milyon telefon satan bir firma bizim tahmin ettigimiz kadar sığ düşünmez mutlaka bir bildigi vardır
symbianı ve meego'yu geliştirmeyip microsoftla anlaşması ne kadar sığ düşünüklerini ve kolaycı olduklarını anlatmaya yeter sanırım. he bu arada kendi tasarımarını kopyalayan bir şirkete dönüşmesi de cabası (bkz: nokia n9) (bkz: nokia lumia 800) (bkz: nokia lumia 900)
apple konusunda yanlışın var. apple tek bir telefon üretiyor senin gördüğün modellerin her biri bir eskisinin yeni nesili. nokia ise bir sürü model üretiyor. n9 ve lumia 800, 900 ap ayrı telefonlar ve modeller ama adamlar tutup n9'u kopyalıyorlar. lumia 800 nokia n9'un yeni nesli veya güncellenmiş bir üst modeli değil ki. senin dediğin gibi olsaydı c7 ile n8 tasarımları birbirinin aynısı olurdu.o kendi tasarımını kopyalama degil çok ünlü bir pazarlama ve maliyet stratejisidir ortak tasarım stratejisi denir bkz apple wolksvagen bmw toshiba sony bütün ürünler birbirine benzer üretim maliyetini düşürüp bilinirligi artırır
apple konusunda yanlışın var. apple tek bir telefon üretiyor senin gördüğün modellerin her biri bir eskisinin yeni nesili. nokia ise bir sürü model üretiyor. n9 ve lumia 800, 900 ap ayrı telefonlar ve modeller ama adamlar tutup n9'u kopyalıyorlar. lumia 800 nokia n9'un yeni nesli veya güncellenmiş bir üst modeli değil ki.
peki dediğin gibi olsun.anlatamadım heralde apple ın ürünlerini yanyana koy hepsi aynı platform üstünde üretilmiştir yani sadece iphone degil ipad falanda dahil buna nokiada aynısını yapıyor hatta rusyadaki nokia merkezinde şu anda yapıldığı iddia edilen nokia tab da n9un boyut olarak büyügü bir tasarım farkı yok yani
Resimdeki cihaz x7 ve anna yuklu.yani fake
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?