Nokia'nın Cinliği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Del Rey

Del Rey

Üye
ne alaka cinlikle anlamadim. bu anlami nasil cikardin onu da anlamadim pes.

Arkadaşlar tuşlara nasıl basıyorlarsa artık. Durun ben de şöyle birşey söyleyeyim: Nokia önceden ekran üzerinden geçiniyordu, herşeyi dokunarak yapabiliyorduk, ses açma da dahil. Böylece ekran parmağımız yüzünden aşınıyordu ve kullanılmaz oluyordu. Ekran geliri düşük olunca, tüm kasayı yenilemek gerecek olan tuşlara geldi sıra, şimdi sırf bu yüzden tuşları daha çok kullandırıyorlar ekran yerine.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
bu kadar incelemeyin ya,adamlar telefon satmak istese baska seyler yaparlar yani :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Vay canına demekki çizilmeyen gorilla ekran aşınıyormuş hee ? İlginç :D

• Beğen
Tepkiler: synergy11
TheMadness

TheMadness

Üye
örneğin bir süre sonra oto overclock ve işlemci yandı:D

TheMadness

TheMadness

Üye
Çizilmeye ve kırılmaya DAYANIKLI

Del Rey

Del Rey

Üye
Vay canına demekki çizilmeyen gorilla ekran aşınıyormuş hee ? İlginç :D

Bu dediğini başka yerde deme rezil olursun. Aşınma ve çizilmenin ne olduğunu bilmiyorsun. Hadi onu da geç sanırım sen Gorilla Glass ın çizilmeyeceğini sanıyorsun. Eline sivri bir bıçak al bastırarak kes. Bak GG a ne oluyor.

---------- Eklendi @ 20:25:05 ---------- Yazıldı @ 20:23:38 ----------

bu kadar incelemeyin ya,adamlar telefon satmak istese baska seyler yaparlar yani :D

Herkes beni ciddi mi sandı? Yalnızca dalga geçiyordum :/

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Basmayla parçalanan tuşu ilk defa duydum bu konu kadar bu olayda saçma .

Kaya0362

Üye
    Konu Sahibi
Basmayla parçalanan tuşu ilk defa duydum bu konu kadar bu olayda saçma .

tuşlar harbiden yıpranıyor video çok izledim için elim ses açıp kapatma tuşunda devamlı ve dün farkettim çıt çıt eden tuşlarda artık o ses yok:(

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
tuşlar harbiden yıpranıyor video çok izledim için elim ses açıp kapatma tuşunda devamlı ve dün farkettim çıt çıt eden tuşlarda artık o ses yok:(

Sizin telefon hangi modeldi mobilden göremiyorum ? Benim C7 ' de tuşlar sağlam çok kullanmama rağmen ..

Kaya0362

Üye
    Konu Sahibi
neyse artık video izlemiyorum pcden attıklarımıda sildim tel daha 4 aylık yıpranıyor ya nokia ayıp etti:)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bu dediğini başka yerde deme rezil olursun. Aşınma ve çizilmenin ne olduğunu bilmiyorsun. Hadi onu da geç sanırım sen Gorilla Glass ın çizilmeyeceğini sanıyorsun. Eline sivri bir bıçak al bastırarak kes. Bak GG a ne oluyor.

---------- Eklendi @ 20:25:05 ---------- Yazıldı @ 20:23:38 ----------

:/
çizilmeyeceğini sansam jelatin kullanmazdım ayrıca nasıl aşınacak zaten dokunsanız alıyor var gücünüzle elinizi sürtmenin ne anlamı var ayrıca ben çizilmeninde aşınmanında ne demek olduğunu bilirim bildiğim şeyide söylerim bilmiyorsamda yanlışım varsa düzeltin derim ;) :)

TheMadness

TheMadness

Üye
N8 hiç bir tuş aşınmadı. İlk günkü gibi.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
valla benim n8e bişey olmadıysa sizinkilere hiçbirşey olmaz korkmayın az kahrımı çekmedi garibim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bileme taşı olarakmı kullanıyorsunuz?

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bileme taşı olarakmı kullanıyorsunuz?

iyi fikir engin yarın onuda denerim
şaka tabii ki ama makine imalat atölyesinde her ürlü yag tiner pas toz çelik talaş döküm tozu sayısız düşmeye ragmen hoparlörü hariç bir sıkıntısı yok bide aksama kadar neteyim şarzı 7_8 saat gidiyor hala

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

iyi fikir engin yarın onuda denerim
şaka tabii ki ama makine imalat atölyesinde her ürlü yag tiner pas toz çelik talaş döküm tozu sayısız düşmeye ragmen hoparlörü hariç bir sıkıntısı yok bide aksama kadar neteyim şarzı 7_8 saat gidiyor hala

aşınıyor diyen arkadaşlaraydı sözüm

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben c6 01 ın arka kapagıyla bı bıçak bilemeyı deneyeyim işe yarar sanıyorum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt