Nokia'nın Cinliği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaya0362

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın Cinliği
Annadayken video açtımızda sesi playerden kısıp açabiliyorduk bellede sesi ses tuşuna basarak açıp kısabiliyoruz tuşlar böyle haşat olacak tuşlar yumuşamaya başladı nokia bizim telleri yıpratmakmı istiyor bir ses ayarı koymamışlar bu ses olayı benim için çok kötü çaresi yok sanırım

slant1111

slant1111

Üye
sende sorun var.bende açabiliyorsun

TheMadness

TheMadness

Üye
Aynen açılıyor. :locked:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
aslında dogru söylüyor açılıyor ama annada ekrana dokundugunda direk acıyordun şimdi bi kere basman lazım en az ses açma-kapamanın cıkması için

TheMadness

TheMadness

Üye

Kaya0362

Üye
    Konu Sahibi
aslında dogru söylüyor açılıyor ama annada ekrana dokundugunda direk acıyordun şimdi bi kere basman lazım en az ses açma-kapamanın cıkması için

birkere basıyon ama ekranda 2saniyede tutturman lazım tutrumınca bidaha basıyon rahat kullanım varken niye uğraşım hal böle olunca tuşlar 3ay dayanmaz nokia bu telleri bozmak için mahsus yapıyor açık uygulamalarıda menü tuşuna basılı tutup ayarlamış

Dumbledore

Dumbledore

Üye
birkere basıyon ama ekranda 2saniyede tutturman lazım tutrumınca bidaha basıyon rahat kullanım varken niye uğraşım hal böle olunca tuşlar 3ay dayanmaz nokia bu telleri bozmak için mahsus yapıyor açık uygulamalarıda menü tuşuna basılı tutup ayarlamış

Açık uygulamalar çoğu Nokia telefonunda öyle çalışıyor,ama o videoda ses açma konusunda bir şey diyemem.Haklı olabilirsin:oke:

synergy11

synergy11

Üye
bende belle kullanıyorum ama ekrana tıklayınca ses geliyo. açık uygulamalar için extra button uygulaması var. onu kullan. hem tuş kilit tuşuda var. herşeyi nokiadan beklemiceksin kardeşim. azcık uyanık ve programları takip ediceksin. bu konuyu açmadan önce 30 sn arama yapsan tüm sorunlarına cevap bulurdun. iyi günler.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

ShiniGami

Üye
C6-01'in ses tuşları sağlam bence, yıpranmaz gibi duruyor. Ama tuş kilidi için aynı şeyi söyleyemem...

FastBreaker

FastBreaker

Üye
ne alaka cinlikle anlamadim. bu anlami nasil cikardin onu da anlamadim pes.

SilentOne

SilentOne

Üye
işte kendince bir şey bulmuş arkadaş nediyeyim

papakudioflu

papakudioflu

Admin
eminim bu cinlik nokianın aklına gelmemiştir gerçi böyle cinlikler biz türklere özel

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yani cnm allahın finlandiyalısı nerden bilecek bizim türklerin aklına gelir şekil a'da göründüüğü gibi :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
yok sanki telefonunun tuşları bozulan gidip tekrar nokia alıcak diye bir garantimi var

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ancak gülünür bu başlığa

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
var ya kafamız en çok da komplo teorileri üretmeye çalışıyor :D:D helal olsun bize :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt