Nokianın CEO'su nun MeeGo Hakkında söyledikleri !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mert_1047

mert_1047

Üye
evet adam default prop u düzenlediğiniz takdirde swap ı açabilirsiniz diyor :):) e-yes e teşekkürler (Support for swap (optional; one can easily activate it in /default.prop)

N12 "UMay"
- Android GingerBread 2.3.4 (GRJ22)
- New Gapps (20110503)
- much more stable than previous release (N11 "Vostok")

New features:
- RIL: SMS sending
- RIL: Pro-active USSD sessions
- RIL: 3G Fast Dormancy (thanx to Crevetor)
- RIL: IMEISV request support
- Support for swap (optional; one can easily activate it in /default.prop)

Fixed:
- Permission manifests
- Market working "out-of-the-box"
- WiFi/DHCP problem

Size: 64579012
MD5: a5846b46bce11bebbe3d3b0dab1663d6

daha stabilmiş 2.3.3 e göre birde 3g filan çalışıyormuş bu adamlar yapıyor adım adım sağlam android e kavuşacak gibiyiz

bir isteğim daha var lütfen bu konuyu açan arkadaşa sesleniyorum bir daha böyle bir konuyu açmayınız kendi moraliniz bozuluyorsa bozulsun başkasınınkini bozmaya hakkınız yok!!!! ikidir aynı kişi böyle konular açıyor istemiyorum hem üç tane cihazın varmış o zaman açma ne moral bozukluğundan bahsediyorsun!!!!

Hatta O kadar ki bu konuyu açan vatandaşın ben telefoncu olduğu kanısına bile giderim çünkü adam cihazdan soğutup cihaz değiştirmek isteyebilir her türlü taktik mümkün!!!!

----------Eklendi @ 14:42:59 ---------- Yazıldı @ 13:27:50 ----------

valla hocam ii döktürmüşsün bravo baya bi dolmuşsun sen:)

saruman usta benim canımı sıkan olay şu bizim insanımız elindekinin kıymetini bilmiyor ancak kötü yönlerini ele alıyor ben bi çok cihaz denedim kullandım verdiğim örnekler hep kendi yaşadığım tecrübeler ona kızıyorum ben elindekiyle yetinmesini bilmeli insan bazen öyle değil mi?

byMaMe

byMaMe

Üye
    Konu Sahibi
Mert kardeşim telefoncu filan değilim telefonumdan memnunum 5 senede kullanırım herkesinde böyle güzel bi cihaz kullanmasını isterim nurettin kardeşimden beni sorabilirsin benim maemo la tanıştıran kendisidir yanlış birşey yapmışsam özür dilerim kardeşim sadece olan biteni paylaşmak istedim belliki kardeşim yanlış anlamışın demek ki bazı şeyleri paylaşmamak lazım mış ve forumda bi kuralı da çiğnemedim forumda senin değil hepimizin madem böyle konular moralini bozuyo cvp vermez geçersin yapılan yorumları okur geçersin şanlıurfadaymışsın görüşelim bi ara n900 kullanan birini çevremde görmedim farklı olur bilgi alışverişinde bulunuruz

NR6630

NR6630

Üye
maemo ile de devam edebilirsiniz sonuçta.. çokmu gerek meego denilen desteksiz yazılım:naughty:

mert_1047

mert_1047

Üye
Mert kardeşim telefoncu filan değilim telefonumdan memnunum 5 senede kullanırım herkesinde böyle güzel bi cihaz kullanmasını isterim nurettin kardeşimden beni sorabilirsin benim maemo la tanıştıran kendisidir yanlış birşey yapmışsam özür dilerim kardeşim sadece olan biteni paylaşmak istedim belliki kardeşim yanlış anlamışın demek ki bazı şeyleri paylaşmamak lazım mış ve forumda bi kuralı da çiğnemedim forumda senin değil hepimizin madem böyle konular moralini bozuyo cvp vermez geçersin yapılan yorumları okur geçersin şanlıurfadaymışsın görüşelim bi ara n900 kullanan birini çevremde görmedim farklı olur bilgi alışverişinde bulunuruz

bakın böyle şeyler hoş değil herkes sabırsızlıkla meego yu bekliyor adım adım güncellemeler çıkarken siz kalkmış meegodan üzücü haber diye konu açıyorsunuz burası taziye evi değilki yasa boğulalım öyle bi üzüntünüz varsa içinize atarsınız bu takım şeyler insanı cihazdan soğutuyor üstelik daha n900 ile tanışalı 2 ay gibi bi vakit yeni dolmuşken umutsuzluk içeren hüsran içeren yazılar hoş değil:S şahsen görüşüm bu İstediğiniz vakit görüşebiliriz urfada hiç n900 kullanan yok telefoncular bile tamirinden korkuyor:):):) Tepkimden Dolayı Kusuruma Bakmayın Selamlar...

NR6630

NR6630

Üye
maraşada bir ara uğrayın derim:d::naughty: slm evet by-mame isimli muhammet arkadaşımız iyi niyetli insandır ve tecrübelidir.. kardeşim bu arada iyisindir inşallah:bye2:

hsngul44

hsngul44

Üye
selamun aleykum arkadaslar yaklasik 2 yildir n900 kullaniyorum 2 tane n900 cihazim vardi birini arkadasim cok istedi diye sattim ona simdi pismanim N900 u bi 5 yil daha kullansam bikmam onu kurcalayarak bitiremiyorum hergun yenilikler cikiyor yerinizde olsm tartisip milletin moralini bozacaginiza sabredip neler cikacak ne gibi yenilikler cikacak onu bekleyip gormek birseyden emin olmadn boyle can sikici yorumlar yapmanizi dogru bulmuyorum
bana biri gelip sorsa N900 mu alayim yoksa notbok mu diye ben terettutsuz N900 derim ben kendim boyle almistim N900 u

Sizden sabirli olmanizi rica ediyorum ve milleti N900 den sogutan yorumlardan sakinin suan hala bana gore 1 numarali cep bilgisayari N900.....

byMaMe

byMaMe

Üye
    Konu Sahibi
maraşada bir ara uğrayın derim:d::naughty: slm evet by-mame isimli muhammet arkadaşımız iyi niyetli insandır ve tecrübelidir.. kardeşim bu arada iyisindir inşallah:bye2:
çok şükür abi hamd olsun allaha sen nasılsın abi kusuruma bakma soramıyorum dersler bu ara yoğundu biraz :islikve aibicim kısmet olursa bu yaz maraşa uğrarım gelir hem maraş dondurması yeriz:naughty: bi de işlerinden fırsat olduğu bi vakit gezer dolaşırızda :evet:

----------Eklendi @ 09:58:43 ---------- Yazıldı @ 09:41:11 ----------

bakın böyle şeyler hoş değil herkes sabırsızlıkla meego yu bekliyor adım adım güncellemeler çıkarken siz kalkmış meegodan üzücü haber diye konu açıyorsunuz burası taziye evi değilki yasa boğulalım öyle bi üzüntünüz varsa içinize atarsınız bu takım şeyler insanı cihazdan soğutuyor üstelik daha n900 ile tanışalı 2 ay gibi bi vakit yeni dolmuşken umutsuzluk içeren hüsran içeren yazılar hoş değil:S şahsen görüşüm bu İstediğiniz vakit görüşebiliriz urfada hiç n900 kullanan yok telefoncular bile tamirinden korkuyor:):):) Tepkimden Dolayı Kusuruma Bakmayın Selamlar...
kardeşim neysee olay sadece paylaşmaktı nokia nın yapıtığı şey ortada kullanıcıları çoğu tepkili :off: mert kardeşim üniversiteden fırsat olduğu bi vakit haberleşiriz :oke: n900 kullanan bi telefoncu vardı her türlü desteği veriyordu garanti işlerini bile yapıyordu kapattı :ağlarım: n900 nedir diye bakıyorlar telefoncular diyorlar beş para etmez samsung wave bundan iyidir ne bu kiremit kadar gibi yorumlar yapıyorlar bi malzeme sorduğumuzda o hangi model gibi şeyler söylüyorlar :kop: şuan iki yerde n900 var gittim baktım cihazlara hemen :aha: kardeşim tepki konusu önemli değil ben meego haberlerini arıyorum çoğu zaman ve bu tür yazılar çoğaldı malesef :angry: saygılar kardeşim . . .

----------Eklendi @ 10:03:01 ---------- Yazıldı @ 09:58:43 ----------

selamun aleykum arkadaslar yaklasik 2 yildir n900 kullaniyorum 2 tane n900 cihazim vardi birini arkadasim cok istedi diye sattim ona simdi pismanim N900 u bi 5 yil daha kullansam bikmam onu kurcalayarak bitiremiyorum hergun yenilikler cikiyor yerinizde olsm tartisip milletin moralini bozacaginiza sabredip neler cikacak ne gibi yenilikler cikacak onu bekleyip gormek birseyden emin olmadn boyle can sikici yorumlar yapmanizi dogru bulmuyorum
bana biri gelip sorsa N900 mu alayim yoksa notbok mu diye ben terettutsuz N900 derim ben kendim boyle almistim N900 u

Sizden sabirli olmanizi rica ediyorum ve milleti N900 den sogutan yorumlardan sakinin suan hala bana gore 1 numarali cep bilgisayari N900.....
hasan kardeşim arkadaşlarımızın yorumları daha umut verici kimse bi haberle bu cihazı sevmedi kimsede bi haberle bu cihazı bırakacak değil :naughty: n900 süper bi cihaz :oke:

hsngul44

hsngul44

Üye
insallah daha cok kurcalayacak yenilikler cikar herkese saygilarimla :-)

byMaMe

byMaMe

Üye
    Konu Sahibi
bakalımm n950 çıkacakmış hadi hayırlısı :heyo:

mert_1047

mert_1047

Üye
n9 beklemedeyiz meego ile gelecek muhtemel...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...