mert_1047
Üye
evet adam default prop u düzenlediğiniz takdirde swap ı açabilirsiniz diyor 
e-yes e teşekkürler (Support for swap (optional; one can easily activate it in /default.prop)
N12 "UMay"
- Android GingerBread 2.3.4 (GRJ22)
- New Gapps (20110503)
- much more stable than previous release (N11 "Vostok")
New features:
- RIL: SMS sending
- RIL: Pro-active USSD sessions
- RIL: 3G Fast Dormancy (thanx to Crevetor)
- RIL: IMEISV request support
- Support for swap (optional; one can easily activate it in /default.prop)
Fixed:
- Permission manifests
- Market working "out-of-the-box"
- WiFi/DHCP problem
Size: 64579012
MD5: a5846b46bce11bebbe3d3b0dab1663d6
daha stabilmiş 2.3.3 e göre birde 3g filan çalışıyormuş bu adamlar yapıyor adım adım sağlam android e kavuşacak gibiyiz
bir isteğim daha var lütfen bu konuyu açan arkadaşa sesleniyorum bir daha böyle bir konuyu açmayınız kendi moraliniz bozuluyorsa bozulsun başkasınınkini bozmaya hakkınız yok!!!! ikidir aynı kişi böyle konular açıyor istemiyorum hem üç tane cihazın varmış o zaman açma ne moral bozukluğundan bahsediyorsun!!!!
Hatta O kadar ki bu konuyu açan vatandaşın ben telefoncu olduğu kanısına bile giderim çünkü adam cihazdan soğutup cihaz değiştirmek isteyebilir her türlü taktik mümkün!!!!
----------Eklendi @ 14:42:59 ---------- Yazıldı @ 13:27:50 ----------
saruman usta benim canımı sıkan olay şu bizim insanımız elindekinin kıymetini bilmiyor ancak kötü yönlerini ele alıyor ben bi çok cihaz denedim kullandım verdiğim örnekler hep kendi yaşadığım tecrübeler ona kızıyorum ben elindekiyle yetinmesini bilmeli insan bazen öyle değil mi?

e-yes e teşekkürler (Support for swap (optional; one can easily activate it in /default.prop)N12 "UMay"
- Android GingerBread 2.3.4 (GRJ22)
- New Gapps (20110503)
- much more stable than previous release (N11 "Vostok")
New features:
- RIL: SMS sending
- RIL: Pro-active USSD sessions
- RIL: 3G Fast Dormancy (thanx to Crevetor)
- RIL: IMEISV request support
- Support for swap (optional; one can easily activate it in /default.prop)
Fixed:
- Permission manifests
- Market working "out-of-the-box"
- WiFi/DHCP problem
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Size: 64579012
MD5: a5846b46bce11bebbe3d3b0dab1663d6
daha stabilmiş 2.3.3 e göre birde 3g filan çalışıyormuş bu adamlar yapıyor adım adım sağlam android e kavuşacak gibiyiz
bir isteğim daha var lütfen bu konuyu açan arkadaşa sesleniyorum bir daha böyle bir konuyu açmayınız kendi moraliniz bozuluyorsa bozulsun başkasınınkini bozmaya hakkınız yok!!!! ikidir aynı kişi böyle konular açıyor istemiyorum hem üç tane cihazın varmış o zaman açma ne moral bozukluğundan bahsediyorsun!!!!
Hatta O kadar ki bu konuyu açan vatandaşın ben telefoncu olduğu kanısına bile giderim çünkü adam cihazdan soğutup cihaz değiştirmek isteyebilir her türlü taktik mümkün!!!!
----------Eklendi @ 14:42:59 ---------- Yazıldı @ 13:27:50 ----------
valla hocam ii döktürmüşsün bravo baya bi dolmuşsun sen![]()
saruman usta benim canımı sıkan olay şu bizim insanımız elindekinin kıymetini bilmiyor ancak kötü yönlerini ele alıyor ben bi çok cihaz denedim kullandım verdiğim örnekler hep kendi yaşadığım tecrübeler ona kızıyorum ben elindekiyle yetinmesini bilmeli insan bazen öyle değil mi?

ve aibicim kısmet olursa bu yaz maraşa uğrarım gelir hem maraş dondurması yeriz
mert kardeşim üniversiteden fırsat olduğu bi vakit haberleşiriz
n900 kullanan bi telefoncu vardı her türlü desteği veriyordu garanti işlerini bile yapıyordu kapattı
n900 nedir diye bakıyorlar telefoncular diyorlar beş para etmez samsung wave bundan iyidir ne bu kiremit kadar gibi yorumlar yapıyorlar bi malzeme sorduğumuzda o hangi model gibi şeyler söylüyorlar
şuan iki yerde n900 var gittim baktım cihazlara hemen
kardeşim tepki konusu önemli değil ben meego haberlerini arıyorum çoğu zaman ve bu tür yazılar çoğaldı malesef
saygılar kardeşim . . .