Nokia’nın Android Kullanmaması İçin 5 Neden!

Sponsorlu Bağlantılar

droidçi

droidçi

Üye
sırf buraya yazmak için üye oldum toplasan 5-10 wp kullanan yok züğürt misali androide saldırıp duruyorlar
belle androidten iyimiş pehh satsın o zaman bir s3 kadar o kadar iyiyse
firma donanımı koyuyorsa ileriyi de düşündüğü içindir tabi sen bugün 920 alsan yarın 1020 çıksa gidip koşa koşa alacan aynı s2>s3 ip4s>ip5 gibi

bak kardeşim şunu anlamadınız heralde android o kadar ağır ve yavaş bir işletim sistemi ki 4 çekirdekle bile anca tek çekirdekli nokia ile kapışıyor az farkla geçiyor (Samsung GsIII vs Nokia Lumia 900)

bi kaç sentetik testin verdiği sonuçla gelmiş bunu diyorsun jb androidin miladı olacaktır

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
O kullanıcı sayısının az olmasının sebebi wp7 nin global olarak satılmaması... Wp yeni bir işletim sistemi ama ilgi iyi bir düzeyde ki bu pazarı gerçekçi olmak gerekirse android ve ios domine ediyor rakamlara bakarak... Sen bence tam anlamıyla bi fansın ve amacın gelir buraya milletin huzurunu bozmak... Sana tavsiyem android bölümünde takılman olacaktır

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar olayı yine Android & WP yada Android & Belle kavgasına getirmeye gerek yok.
Windows Phone, Microsoft'un bu işe biraz daha ağırlık vermesi ve partnerlerin de artmasıyla yeni donanımlarla dünyaya daha yeni yeni açılıyor.
WP'nin işletim sistemleri arasındaki seyri Kasım ayından sonra belli olmaya başlayacak.

Makale sadece Google'ın tarih seçiminde panik ve korkuyla etik davranmamasını ve Microsoft ile aynı günü seçmesini eleştiriyor. Ki haklılık payı da yok değil. O yüzden olayı Nokia-Samsung yada Symbian-Android gibi kısır tartışmaların içine çekmeye gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: alical33 ve IVI-Elia

IVI-Elia

Üye
Arkadaşlar olayı yine Android & WP yada Android & Belle kavgasına getirmeye gerek yok.
Windows Phone, Microsoft'un bu işe biraz daha ağırlık vermesi ve partnerlerin de artmasıyla yeni donanımlarla dünyaya daha yeni yeni açılıyor.
WP'nin işletim sistemleri arasındaki seyri Kasım ayından sonra belli olmaya başlayacak.

Makale sadece Google'ın tarih seçiminde panik ve korkuyla etik davranmamasını ve Microsoft ile aynı günü seçmesini eleştiriyor. Ki haklılık payı da yok değil. O yüzden olayı Nokia-Samsung yada Symbian-Android gibi kısır tartışmaların içine çekmeye gerek yok.

:oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Firmalar geleceği düşünüp mü donanım yükseltiyor? Sony mesela geleceği o kadar düşünüyor ki geçen sene çıkan cihazlara 4.1 güncellemesi vermiyor.. Android kullanan firmaların donanım yükseltmekteki tek amacı sistemi sırtlamaktır o kadar.. Nokia android kullanmamalıydı iyi ki de kullanmadı ama MeeGo yu da çöpe atmasaydı keşke.

silivrim

Üye
nokia en başından androide gecseydi şuan lider durumdaydı . Nokia bunu yapblrdi ama yapmadı . Bn android kullanmadm kullanmayıda dşnmyrm wp8 bnce dha gzl ve androidin ömrü bticek yakn zmanlarda yda en azndan ben öle dşnyrm nokia en iysni yptı

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bulutsuzgece sende olmasan ne yapacagız biz desene :)
Ya birde arada lumia 820 neden aldım diyesim geliyor ..Ekranı kücükmü geliyor ne :)
Keske alsaydım L920 yi :)

tapatalk

tapatalk

Üye
Sağlam bi linux ekibim yok demiyoda

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Hani derlerya Linüx Özgürlüktür şu dur..Bu dur Boşverin Android resmen Geliştiricileri tarafından para makinası oldu :)

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
kim ne derse desin bence suan ki en iyi sistem windows phone 8. Yakinda hakettigi yerde olacaktir ve wp8 li cihazlarin satis sayilarina bakacak olursak hic de azimsanacak düzeyde degil.

ecel54

ecel54

Üye
babasının hayrına yapmıyo şuanda samsunga tizeni yapıyo mesela arayüzde katkısı bulunmuş nokianın bitek

- - - Eklendi - - -

en azından sistemin lisans parası bizim üstümüze yüklenmiyo

meego bitince nokiadan ayrılıp salifish i geliştirmeye gidenler kimdi?

ka_za

ka_za

Üye
Nokia bu saatten sonra gururuna yedimeremez. Ama yapsa sadece nokia ismi oldugundan bile baya satardı

Sarangni

Sarangni

Üye
Hani derlerya Linüx Özgürlüktür şu dur..Bu dur Boşverin Android resmen Geliştiricileri tarafından para makinası oldu :)

Doğru söylüyorsunuz da Nokia hiç bir zaman ucuz olmadı hatta çok fahiş fiyatlar sattı.

ecel54

ecel54

Üye

onlar linux uzmanı olmuyorlarmı :D

tapatalk

tapatalk

Üye

onlar linux uzmanı olmuyorlarmı :D
arayüz tasarlamakla androidi kaynak kodlarından mükemmele ulaştırmak arasında dağlar vardır. Düşünsene hazır bi sisteme arayüz montalamak mı ? kaynak kodlarından samsungdroid oluşturmak mı?

Üst Alt