Nokia’nın Android Kullanmaması İçin 5 Neden!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Önceki sayfada uyarmıştım, lütfen yorum ve tartışmalarda alaycılığa ve hakarete varan ifadeler kullanmaktan sakınalım.

Son uyarı.
 


Türe

Türe

Üye
Bence de geçmemesi fark yaratmaya çalışması güzel bir şey bunu ben de destekliyorum. Ama objektif bakınca sen telefon markasısın abi ya. Ne bileyim yani senin işin telefon üretmek. İşletim sisteminde inat yapmamalısın böyle. Bak htc ye samsunga, android üretiyor, wp üretiyor bilmem ne üretiyor. İşleri bu çünkü telefon üretmek. İşi inada bindirmeye gerek yoktu bence android de üretseydi güzel olurdu

Sanırım bu inat değil dostum. Ms un Nokia yi içten cokertmesidir bunun nedeni. Yönetim kademesine yerleştirdigo elemanlar sayesinde androide sokmadi nokia yi ve wp ye yonlendirdi , sonuc ortada.
 

elitetr

Üye


Seninle hiç laf davasına giremicem gece gece hadi gecen hayrola. :bye2:

Bencede doğrusunu yaparsın :oke:

Benim anlamadigim konu android bolum wp. 15 sayfa androidi gömmüşler ilginç yani

Konu android değil konu Nokia' nın androide neden geçmeyişi ve en temel sebeplerini ilk sayfada vermişler. Konuda wp daha iyi android kötü denilmemiş. Konunun amacı Nokia neden androide geçmiyor sorusuna cevap verebilmek. Sistemleri kıyaslamak, övmek yada karalamak değil. Kısaca senlik bir durum yoktu sen çok yanlış gelmişsin :no:
 
tapatalk

tapatalk

Üye
Bencede doğrusunu yaparsın :oke:



Konu android değil konu Nokia' nın androide neden geçmeyişi ve en temel sebeplerini ilk sayfada vermişler. Konuda wp daha iyi android kötü denilmemiş. Konunun amacı Nokia neden androide geçmiyor sorusuna cevap verebilmek, sistemleri kıyaslamak, övmek yada karalamak değil. Kısaca senlik bir durum yoktu sen çok yanlış gelmişsin :no:
Konuyu bi okusana Allahini seversen 18 sayfa mesaj var hepsini bi oku üsenmede
 
merlin19

merlin19

Üye


Dirt 3 oynadim canim abim benim yeterli midir senin için :))

eminim Mobil versiyondur :) bak yukardaki halis mulis pc oyunu :) yani kanıtlarla konuşun daha evelde dedim idda geçerli androidli cihazına güvenen pm atsın istanbul şişlideyim :) buluşalım ama dediğim gibi iddayı kaybedeb telefonu masada bırakır bak ben elimdeki cihaza o kadar güveniyorum siz güvenemediğiniz için iddaya karşılık cevap dahi veremiyorsunuz niye? Çünki kullandığınız cihazların ne yaptığını ve neler yapabileceğini hala çözmemişsiniz cihazı alıp ortama akmışsınız bu klasik türk huyu telefon olsun gündemde olan olsun gösteriş olsun :) iş böyle ciddiye geldimi ses yok gürültüye devam :) neyse gençler daha işletim sistemi nedir kernel nedir linux nedir bilmeyen adamlarla burada laf yapıyoruz sormak gerek burada laf yapanlara Linux altında kaç kez Terminal gördüler diye? yada kaç Linux komutu biliyorsunuz diye :) neyse selametle

- - - Eklendi - - -

Önceki sayfada uyarmıştım, lütfen yorum ve tartışmalarda alaycılığa ve hakarete varan ifadeler kullanmaktan sakınalım.

Son uyarı.
Kardeim bence konuyu kilitle burada sataşmalar v.s olacak gereksiz temiz ortamı baltalamaya gerek yok. yinede siz bilirsiniz.
 

elitetr

Üye
Konuyu bi okusana Allahini seversen 18 sayfa mesaj var hepsini bi oku üsenmede

Farkındayım görüş ayrılıkları fazlaca var ve konu amacından sapmış ancak senin ve türenin yorumlardan sonra ne kadar ateşlendiğini de senin görmeni isterim. Konuyu toplayan biri olmayınca sürekli kısır tartışmalara gidiliyor, daha önce bahsedilen konuşulan uzlaşılan konular deşilip deşilip tekrar gündeme getiriliyor.
Haddime değil ama bu konu miladını doldurdu gibi, daha fazla tartışma çıkmadan kapanması en sağlıklısı olurdu.
 
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bir konunun daha sonuna geldik.
Katılan, fikir beyan eden, yorum yazan, "medenice" tartışan herkese teşekkürler.

:locked:
 


Üst Alt