Nokia'dan WP8 cihazlara Temmuz ayında "Amber" güncellemesi!

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
Arkadaş dur tuşundan kastı : Hani biz müzik dinlemeyi bitirdikten sonra durduruyoruz da başka Bi işle meşgul oluyoruz ama bu sırada sesi aç ve ya kapamaya bastığımızda yukarıda geliyor son şarkı adıyla . Bundan bahsediyor sanırım

einstein was here :D
onun ne zararı olmuş ki arkadaşa anlamadım :hmmm

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaş dur tuşundan kastı : Hani biz müzik dinlemeyi bitirdikten sonra durduruyoruz da başka Bi işle meşgul oluyoruz ama bu sırada sesi aç ve ya kapamaya bastığımızda yukarıda geliyor son şarkı adıyla . Bundan bahsediyor sanırım

Kesinlikle orada kalmamalı diye düşünüyorum menüden çıkılmıyor

braayn

braayn

Üye
bu çokda sorun değil zaten düzelecek merak etmeyin...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu durumun şarja etkisi yok İbrahim, o yüzden kalmasının bir zararı yok diye düşünüyorum.

Gökçen benim şarjla takıntım yok ama oradan dinlemediğim halde çıkınca uyuz oluyorum huyum kurusun :aha:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Gökçen benim şarjla takıntım yok ama oradan dinlemediğim halde çıkınca uyuz oluyorum huyum kurusun :aha:
Bugün neşelisin :D
:nazar:

Müzik çalarını tamamen kapatmak için şu uygulamayı kullanabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
csH

csH

Üye
evet onu durdurmak için bir sürü uygulama var ben quick settings kullanıyorum "close the music"i başlangıç ekranına sabitle kapatmak istediğin zaman dokun yeter :oke:

ÖEY

ÖEY

Üye
Ben 1 stop clear uygulamasını kullanıyorum. Tavsiye ederim, uygulama sadece müziği kapatmakla kalmıyor ayrıca video ve müzik kısımlarına girdiğiniz de görünen geçmiş kısımlarını da temizliyor:oke:

recep288

recep288

Üye
akıllı telefon yelpazesi o kadar genişledi ki doğru seçimi yapmak baya bir zorluyor insanı. her sisteminkendine özgü bir eksileri ve artıları var. wp yeni doğan bir sistem. alıpta mutsuz olan arkadaşlar neye ihtiyacı olduklarını hesap edememişler şimdide pişmanlık duyuyorlar. wp bir çok noktada eleştirilecek küçük yeniliklerle düzeltilecek bir çok noktası var ama yeni doğan bir çocuktan koşmasını beklemek bir ütopyacılık olur. yıllarca wm ile akıllı telefon pazarında bir gram yenilik getirmeden kartel olan microsoftun wp ile bu seviyeye kadar gelmesini görmek bile güzel bence. ben cihazımdan memnunum çünkü yeni şeyleri seviyorum. zamanla yarış dahada kızışınca wp kendi kendini geliştirmeye devam eder:) microsoft bir ekosistem kurmayı amaçlıyordu başardıda bence sadece biraz sabır ile beklememiz gerekecek çünkü wp artık reaksiyon verecek kadar büyüdü piyasaya. güncellemeler biran önce gelirde bizde seviniriz inşallah:)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bugün neşelisin :D
:nazar:

Müzik çalarını tamamen kapatmak için şu uygulamayı kullanabilirsin.

Evet dün neşeliydim darısı bugüne ama şu an itibari ile sıkıcı bir gün gibi yaza alışamadık bir kırgınlık halsizlik var ya gerçi tanıdığım çoğu kişide aynı ama

Üst Alt