Nokia'dan WP8 cihazlara Temmuz ayında "Amber" güncellemesi!

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
biz bazı şeyleri yanlış anlıyoruz. Firmaların minör dedigi güncellemeler;kullanıcı arayüzünde degişiklik yapmayan guncellemelerdir. Var olan özellikleri geliştirme de denebilir. Bu durumda yüzlerce minor geliştirme demek bazen kullanirken eksikligini farketmediginiz bazen de ihtiyac duydugunuz önemli ama basit gorunen şeylerden bahsediyorlar. Mesela medya oynaticida metadata desteginden bahsedilmiş.

Ses geliştirmelerinden bahsedilmiş. Bu da Cagri,mesaj ve medya oynatici seslerinin birbirinden ayrilmasi da dshil olabilir. Major guncellemede ise ie11 gelicek mesela veya arayuze yeni bir pencere eklenerek smart settings sayfasi getirilebilir. Bunlar major guncellemeye dahil olur.
İnşallah söylediğin gibidir üstad ama windows blog da MS'in kendi yazdığı ifadelere bakarsan sanki çok önemli bir güncelleme değilmiş gibi yazmışlar. Tabii bu kullanıcılara büyük bir sürpriz yapmanın hazırlığı da olabilir ki inşallah öyledir :) Zaten bugünkü fiyaskodan sonra bol bol hayır duası aldı Nokia ve MS :)))

ekoks20

ekoks20

Üye
Windows Phone işletim sistemli cihazlarının Türkiye de resmi olarak satışa sunulmasını 2 yıl beklemiş ve sonrasında kibar görünüşü renk değiştirmesi hafıza kartı takılması ve bataryanın çıkarılıp takılabilmesi nedenleri ile 820 aldım. Cihazım portico yüklü geldi. Ancak basit şeyleri bile arıyorum uygulama konusunda Nokia yada Windowsu suçlamayı uygun bulmuyorum ancak temel telefon özelliklerinin eksikliği ( detaylı çağrı yöneticisi, sesli arama, çağrı sms ve data sayaçları ...gibi) can sıkıcı. Windows ve Nokia bu konuda çok kötü ve ben umudu kestim sanırım Windows Phone 9 da bir şeyler ancak yerine oturacak

- - - Eklendi - - -

ben l820 cihazım bozulana kadar Windows Phone işletim sistemine süre veriyorum. Bu arada hayatımda kullandığım telefonlar içinde en az takılan ve en stabil olan telefonda bu:):) ama tek stabilite yetmiyor

pederr

pederr

Üye
nokıanın çıkardıgı guncelleme umrumda deil açıkcası nokıa sadece cihaza yama getiriyor onemli olan microsoft tabanlı guncelleme microsoft sistemi komple degistiriyor bu konu windows phone 8 guncelleniyor olsaydı güncellemeyi iple çekiyor olurdum ama nokıa mı yapmış olsada olur olmasada zaten takır takır calısıyor cihaz gelen sey radıo bana kazandırdıgı sey yeni bir boş cep radio tasımam cebim boş kalır ki radio da zaten dinlemiyorum begendigim ozellik smart camera ozelligi baskada bisey yok

byibo

byibo

Üye
haber için saol arkadasım bekleyip görücez inşallah ozamana kadar daha da yenilikler ekleyip oyle biz kullanıcılara sunarlar...

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Temmuz mu? Yüreğime yumruk gibi oturdu. Ben bugünü bekliyordum.

korsan638

korsan638

Üye
Acaba nokia bu guncellemeden bi kac ozelligi wp7.8 icinde dagitabilir mi ? Şahsen benim icimde bi his var nokianin bunu yapacagina dair.. Siz ne diyorsunuz arkadaşlar ?

ferit.61

ferit.61

Üye
Mayıs, Haziran şimdi Temmuz...

Böyle sürüp gider. Bu kadar büyük firma için çok zor işlermiydi bu güncelleme.
Dersin evreni değiştirecekler sıfırdan baştan kod yazıyorlar...

HalfEvil333

Üye
Ya lumiaların tek numarası yok sarıymış yok beyazmış kasasının rengi yani telefonu ilk aldığımda bende ümitliydim ama bi cacık olmaz hiç kasmaya gerek yok okuldaki s4 lu iphone 5 li gerzekler de telefonumu kucumseyip alay ettiklerinde "kamerası için aldım zaten " diyorum ki bir sınavın sonucu açıklandığında ve listeler panoya asıldığında iphone 5 ile çekilen resimden hiç bişi anlaşılmazken ben telefonumla cam gibi resim çekiyorum bu da o anda diğerlerini ezmeye yetiyor geriye kalan ram miş bilmem neymiş bu özelliklerin sonu yok bence bugün 1gb ramli alırsın yarın 2 gbsi çıkar asla hızına yetisemezsin ben bi tek goruntulu gorusme olmamasını eksik olarak goruyorum adam yanımda eski nokia 5800 la kız arkadasıyla goruntulu konusuyo bnm telefonun oyle bişiden haberi yok :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
güncelleme muhtemelen 9 Temmuz'da Nokia EOS dutlyurusuyla birlikte cihaz üzerinde tanıtılacak ve yayınlanmaya başlayacak.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
güncelleme muhtemelen 9 Temmuz'da Nokia EOS dutlyurusuyla birlikte cihaz üzerinde tanıtılacak ve yayınlanmaya başlayacak.

Vay be Eos da tanıtılacak ha acaba ülkemize ne zaman gelir merak içindeyim

denizci535

denizci535

Üye
lem düzgün yazılımla gelin yoksa Windows kimse almaz biraz daha özgürlükçü olun lennnnn. Müzik calarında dur tuşu olmayan telefonu almak saçma olur...

• Beğen
Tepkiler: kurd-0
orian

orian

Üye
lem düzgün yazılımla gelin yoksa Windows kimse almaz biraz daha özgürlükçü olun lennnnn. Müzik calarında dur tuşu olmayan telefonu almak saçma olur...

Yaşınızı gerçekten merak ettim (Mobil)

- - - Eklendi - - -

IOS: Mükemmel bir işletim sistemi, uygulama dolu, ama 6-7 yılda tek değişiklik yok. Hep aynı ara yüz hep aynı tip. Modeller birbirine çok yakın. Artık sırf sıkıcı olmaya başladı die vazgeçen ve samsunga Nokiaya dönen arkadaşlarım var.
Android: kullanıcıya kolaylık sağlayan güzel bir işletim sistemi uygulama çok ama neye yarıyor? Hadi piyasadaki 300tl lik samsunga ağır Bi oyun yükle. Yani play storedeki 600.ooo uygulamanın kaç tanesini sağlıklı kullanabiliyor? Güncelleme? Sık sık oluyor değil mi? Evet. Neden? Hepsi iyileştirme mi? Hayır. Düzeltme.
WP8 : telefonu alalımız 5-6 ay oldu arkadaşlar. Bu acele ne ? İphone 3gs çıktığında güncelleme mi geldi 6 ayda? Kaç yıl oldu hala faydalanıyor güncellemeden. Çok acele ediyoruz. Şimdi Microsofttan biri gelse yahu daha alalınız 6 ay olmuş Bismillah dese adam haklı beyler dağılın deriz.
Bildirim merkezi yapmak zor mu ? Hayır zor değil Microsoft dediğin dünya da 2.000.000.000 cihazda yazılımı olan bir firma. Ama patentler? Anlaşmalar? Gördük Youtube konusunda Google'ın yaptığını. Kolay şeyler değil bunlar. Lütfen acele etmeyelim. Kimse de burdan ben şu tele geçicem filan demesin. Geçen geçebilir. Ama bilerek aldık bu telefonu. Biz alırken androidde de iostada Windows Phoneda da netin olup neyin olmadığını biliyorduk.. Görüşlerim şahsidir. Saygılar..

• Beğen
Tepkiler: kurtoglu00, alical33 ve kurd-0
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Duran.Y

Duran.Y

Üye
"Yaşınızı gerçekten merak ettim (Mobil) " bunu ben yazmıştım ama :bilmm

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Ergen was detected!!!

ses kısma düğmesine bir kez bas bak bakalım ne göreceksin. Ezbere konuşma yani:)

pirenuri

pirenuri

Üye
Arkadaş dur tuşundan kastı : Hani biz müzik dinlemeyi bitirdikten sonra durduruyoruz da başka Bi işle meşgul oluyoruz ama bu sırada sesi aç ve ya kapamaya bastığımızda yukarıda geliyor son şarkı adıyla . Bundan bahsediyor sanırım

Üst Alt