Lumia serisi için Amber güncellemesi dağıtımına başlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

respection123

Üye
    Konu Sahibi
Lumia serisi için Amber güncellemesi dağıtımına başlandı
Nokia’nın Lumia 925 tanıtım etkinliğinde resmi olarak duyurduğu Ambergüncellemesi nihayet Windows Phone 8 işletim sistemli Lumia serisi akıllıtelefonlara dağıtılmaya başlandı.Güncellemeyle birlikte Windows Phone 8 işletim sistemli Lumia ailesine Microsoft’un getirmiş olduğu yeniliklerin yanı sıra Nokia’nın kendicihazlarını daha ilgi çekici kılmak için getirdiği bazı yeni özellikler geliyor.İlk etapta Lumia 820 ve 920 modellerine gelecek olan Ambergüncellemesi, ABD pazarında satışa sunulan Lumia 521, 810 ve 928modellerine de gelecek. Geriye kalan Lumia 520, 620 ve 720 modellerineise Eylül ayı içerisinde güncelleme gelmiş olacak,
Sadece Şimdilik Nokia Lumia 1020 Sahiplerinin Kullanabildikleri Kamera Özellikleri,
Amber güncellemesiyle birlikte Smart Camera uygulamasının uygulamamağazasında yerini almasıyla 920, 925 ve 928 modellerinde dekullanılmaya başlanacak.
Amber güncellemesiyle gelecek diğer yenilikler ise Lumia 520 ve 625modelleri haricindeki diğer tüm Lumia’ların gelecegi Glance Screen özelliği Bu özellik cihazın bekleme ekranına saat eklenmesine imkan tanıyor. Güncelleme, Lumia 620 haricindeki diğer tüm modellerdeFM radyo donanımını da aktif hale getirecek.

• Beğen
Tepkiler: EmreVurucu

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
:tşk: ama kilit gelecek gibi

skynet

Üye
:tşk:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar dun de defalarca soyledik. Güncelleme globalde bazi ulkelerde indirmeye acildi fakat ulkemizde henuz yayinlanmadi. Bu yuzden kargaşa ve hoş olmayan dialoglara sebebiyet vereceginden güncelleme ulkemizde yayinlanmadan konusunu acmayin. :locked:

• Beğen
Tepkiler: n000k
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt