man20
Üye
canım yaa
WPblue beklemekten gayrı başka nedir çıkarım,
Allak bullak oldu aklım, asıl ben buna şaşarım,
Sen yapma bari ey Alev, adın gibi yakma bizi,
Kursağımızda bırakma şu Temmuz hevesini.![]()

canım yaa
WPblue beklemekten gayrı başka nedir çıkarım,
Allak bullak oldu aklım, asıl ben buna şaşarım,
Sen yapma bari ey Alev, adın gibi yakma bizi,
Kursağımızda bırakma şu Temmuz hevesini.![]()

valla bende öyle düşünüyorum ne yazıkki hayır güncelleme gelir gelmesine de bu kıymetli insanların beklentisinin aşağısında kalacak gibi sanki ne biliyim öyle geliyor yoksa biz mi çok karamsarız nesizi üzmek gerçektende en son yapmak istediğim şey ama bence temmuzda'da çok bişi olmicak. bekleyin yıl sonunu (blue güncellemesini)
nokia ve microsoft sağolsun iyice karamsar olduk. ben telefonu değiştirmek istiyorum gönlüm lumialarda ama bi yandanda güvenemiyorum nokia ya.En iyisi biraz daha bekleyim bari 
Windows tweet atmış 8.1 (blue) 26 haziran diye
Windows tweet atmış 8.1 (blue) 26 haziran diye
Tarihi yanlış anlamışım, MS tam olarak yaz aylarında demiş. Ad olarak GDR2 demeselerde "daha önce yayınladığımız güncelleme gibi ufak güncelleştirme ve iyileştirmelerin yer aldığı" ifadesi kullanılmış. Fakat bu gelecek olan güncelleme GDR2 olur başka bir ad konmaz bence. GDR3 sonbahar da Windows Phone Blue ise 2014 başlarında gelecek. Görünen o. Ayrıca gelecek güncelleme de FM radyo kesin olarak var. Data sense özelliği eğer gsm operatörü izin veriyorsa (ki hangi operatörlerle anlaşılmış belirtilmemiş) olacak. Bunun dışında benim bilmediğim bir durum olan XBOX Music olayında daha kolay şarkı seçme, indirme ve pinleme özelliklerinin yanında şarkı dosyalarının bilgilerini görebileceğiz yani teknik bilgilerini.
Ohoo ölme eşşeğim ölme.Bir an heyecanlanmıştım.Tebrikle MS devam...
"Hundreds of minor improvements" diyor.
Yani yüzlerce ufak geliştirmeden oluşan paket olacak GDR güncellemeleri.
Bunlar sadece sızan ve bir kısmı önceden tahmin edilen bilgiler.
Tam olarak ne geleceğini ancak Temmuz ayının ortalarında görebileceğiz.
GDR 2 için çok geç bir tarih. Ama data sense'in gelmesine sevindim.Aşağıya linklerini veriyorum. MS açıklamalarda bulunmuş, ilk link windows bloga ait. Lumia 925 tanıtımının en altında GDR2 güncellemesiyle ilgili bilgiler var. FM radyo, data sense ve bir çok güncelleştirme ve iyileştirme olacak deniyor. Tarih olarak Temmuz denmiş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız