Nokia'dan WP8 cihazlara Temmuz ayında "Amber" güncellemesi!

Sponsorlu Bağlantılar

man20

man20

Üye

WPblue beklemekten gayrı başka nedir çıkarım,
Allak bullak oldu aklım, asıl ben buna şaşarım,
Sen yapma bari ey Alev, adın gibi yakma bizi,
Kursağımızda bırakma şu Temmuz hevesini.;)
canım yaa :tebessüm:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu kadar karamsar olmayın.
14 Mayıs'ta fazla bir şey beklenmemesi gerektiğini zaten söylemiştik.
Bizi şaşırtan Microsoft'tan etkinlikte herhangi bir ses çıkmaması oldu.

Demek ki Temmuz ayında verilecek GDR2'ye kadar çalışmaları sessiz şekilde yürütmeye devam edecekler.
Unutmayalım ki yazılımın sahibi Microsoft.
Kullanıcıların istediği düzeye getirecek ve köklü değişiklikleri yapacak olan da yine Microsoft'un kendisi.
Hele şu GDR2 bir yayınlansın, ondan sonra şapkamızı önümüze alıp düşünürüz.

Bence hemen öfkelenip keskin cümleler kurmayın yada "benim için bitti" gibi aceleci konuşmalara girmeyin.
Sabırla Microsoft'u bekleyelim.
Beklediğimize değecek şeyler olacaktır eminim Temmuz'dan itibaren.

• Beğen
Tepkiler: Web Designer, flutewoddy ve OttomaN TigeR
ElectroTR

ElectroTR

Üye
O değilde L620 de radyo yokmuymuş :( Kutusunun üzerinde trt bandrolü var. Çok bilgim yok ama o bandrolü her telefona yapıştırıyorlar mı acep?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
ya htcler napsın yine iyiyiz beyler :D

• Beğen
Tepkiler: pirenuri

smltrl

Üye
Kardeşlerim ya bunlar çok zeki var bi planları bizim aklımız ermiyor ya da hiç bir şey çaktıkları yok bu işten.

nanotex

nanotex

Üye
Windows tweet atmış 8.1 (blue) 26 haziran diye

_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
sizi üzmek gerçektende en son yapmak istediğim şey ama bence temmuzda'da çok bişi olmicak. bekleyin yıl sonunu (blue güncellemesini)
valla bende öyle düşünüyorum ne yazıkki hayır güncelleme gelir gelmesine de bu kıymetli insanların beklentisinin aşağısında kalacak gibi sanki ne biliyim öyle geliyor yoksa biz mi çok karamsarız ne :) nokia ve microsoft sağolsun iyice karamsar olduk. ben telefonu değiştirmek istiyorum gönlüm lumialarda ama bi yandanda güvenemiyorum nokia ya.En iyisi biraz daha bekleyim bari :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Windows için ama

ÖEY

ÖEY

Üye
Aşağıya linklerini veriyorum. MS açıklamalarda bulunmuş, ilk link windows bloga ait. Lumia 925 tanıtımının en altında GDR2 güncellemesiyle ilgili bilgiler var. FM radyo, data sense ve bir çok güncelleştirme ve iyileştirme olacak deniyor. Tarih olarak Temmuz denmiş.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk: bilgi için

ÖEY

ÖEY

Üye
Tarihi yanlış anlamışım, MS tam olarak yaz aylarında demiş. Ad olarak GDR2 demeselerde "daha önce yayınladığımız güncelleme gibi ufak güncelleştirme ve iyileştirmelerin yer aldığı" ifadesi kullanılmış. Fakat bu gelecek olan güncelleme GDR2 olur başka bir ad konmaz bence. GDR3 sonbahar da Windows Phone Blue ise 2014 başlarında gelecek. Görünen o. Ayrıca gelecek güncelleme de FM radyo kesin olarak var. Data sense özelliği eğer gsm operatörü izin veriyorsa (ki hangi operatörlerle anlaşılmış belirtilmemiş) olacak. Bunun dışında benim bilmediğim bir durum olan XBOX Music olayında daha kolay şarkı seçme, indirme ve pinleme özelliklerinin yanında şarkı dosyalarının bilgilerini görebileceğiz yani teknik bilgilerini.

IVI-Elia

Üye
Tarihi yanlış anlamışım, MS tam olarak yaz aylarında demiş. Ad olarak GDR2 demeselerde "daha önce yayınladığımız güncelleme gibi ufak güncelleştirme ve iyileştirmelerin yer aldığı" ifadesi kullanılmış. Fakat bu gelecek olan güncelleme GDR2 olur başka bir ad konmaz bence. GDR3 sonbahar da Windows Phone Blue ise 2014 başlarında gelecek. Görünen o. Ayrıca gelecek güncelleme de FM radyo kesin olarak var. Data sense özelliği eğer gsm operatörü izin veriyorsa (ki hangi operatörlerle anlaşılmış belirtilmemiş) olacak. Bunun dışında benim bilmediğim bir durum olan XBOX Music olayında daha kolay şarkı seçme, indirme ve pinleme özelliklerinin yanında şarkı dosyalarının bilgilerini görebileceğiz yani teknik bilgilerini.

Ohoo ölme eşşeğim ölme.Bir an heyecanlanmıştım.Tebrikle MS devam...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ohoo ölme eşşeğim ölme.Bir an heyecanlanmıştım.Tebrikle MS devam...

"Hundreds of minor improvements" diyor.
Yani yüzlerce ufak geliştirmeden oluşan paket olacak GDR güncellemeleri.
Bunlar sadece sızan ve bir kısmı önceden tahmin edilen bilgiler.
Tam olarak ne geleceğini ancak Temmuz ayının ortalarında görebileceğiz.

IVI-Elia

Üye

"Hundreds of minor improvements" diyor.
Yani yüzlerce ufak geliştirmeden oluşan paket olacak GDR güncellemeleri.
Bunlar sadece sızan ve bir kısmı önceden tahmin edilen bilgiler.
Tam olarak ne geleceğini ancak Temmuz ayının ortalarında görebileceğiz.

İyi biraz daha bekleyeceğim artık.Bakalım neler olacak.

nanotex

nanotex

Üye
Aşağıya linklerini veriyorum. MS açıklamalarda bulunmuş, ilk link windows bloga ait. Lumia 925 tanıtımının en altında GDR2 güncellemesiyle ilgili bilgiler var. FM radyo, data sense ve bir çok güncelleştirme ve iyileştirme olacak deniyor. Tarih olarak Temmuz denmiş.

GDR 2 için çok geç bir tarih. Ama data sense'in gelmesine sevindim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
biz bazı şeyleri yanlış anlıyoruz. Firmaların minör dedigi güncellemeler;kullanıcı arayüzünde degişiklik yapmayan guncellemelerdir. Var olan özellikleri geliştirme de denebilir. Bu durumda yüzlerce minor geliştirme demek bazen kullanirken eksikligini farketmediginiz bazen de ihtiyac duydugunuz önemli ama basit gorunen şeylerden bahsediyorlar. Mesela medya oynaticida metadata desteginden bahsedilmiş.

Ses geliştirmelerinden bahsedilmiş. Bu da Cagri,mesaj ve medya oynatici seslerinin birbirinden ayrilmasi da dshil olabilir. Major guncellemede ise ie11 gelicek mesela veya arayuze yeni bir pencere eklenerek smart settings sayfasi getirilebilir. Bunlar major guncellemeye dahil olur.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Data sense ve notification center gelirse durum çok farklı değişir

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hadi bakalım temmuz şurada fazla uzakta değil

Üst Alt