Nokia'dan WP8 cihazlara Temmuz ayında "Amber" güncellemesi!

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
14 mayıs 14 mayıs deyip durdular sadece yeni bi cihaz çıktı yazılım açısından hiç bi gelişme yok ...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konu için teşekkürler Özgür

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Amber güncellemesi ile Microsoft'un GDR2 güncellemesi hemen hemen aynı dönemde yayınlanacak.
Bugün için zaten fazla bir şey beklemiyordum ama Temmuz ayı için beklentim büyük. :eller:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Amber güncellemesi ile Microsoft'un GDR2 güncellemesi hemen hemen aynı dönemde yayınlanacak.
Bugün için zaten fazla bir şey beklemiyordum ama Temmuz ayı için beklentim büyük. :eller:

Ben kalkayım öyleyse, Temmuz'da görüşürüz. :)

• Beğen
Tepkiler: man20, PureFood ve bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: pirenuri, bozokluht, OttomaN TigeR ve 4 diğerleri
Web Designer

Web Designer

Üye
Ay çok tatlı ya maşallah Temmuzu bekleyen bebek güzelmiş :tebessüm::nazar:
14 mayıstaki bebek çok çirkin :haha:

• Beğen
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Özgür bebekler harikaydı umarım temmuz da dediğin olur sonra günümüze yakışan telefonlar çıkartır Nokia da resimdeki ikinci bebek beklereken yaşlanıp saçlar beyazlamaz:oke:

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Vay be oysa gün ne kadar da güzel başlamıştı,
Şimdi buruk bir hüzünle, ellerime yasladım başımı,
Günü sınırlama çabasındayım artık, ama olmuyor,
Bu Temmuz haberi var ya, adama çok kötü ko.yor.:islik

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, bulutsuzgece, Web Designer ve 1 kişi daha
Web Designer

Web Designer

Üye
Haklısın abi ama yapcak bişe yok beklicez :kıskıs:
Bu arada bu bebekte çok güzel :tebessüm::nazar:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve OttomaN TigeR
man20

man20

Üye
sizi üzmek gerçektende en son yapmak istediğim şey ama bence temmuzda'da çok bişi olmicak. bekleyin yıl sonunu (blue güncellemesini)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

IVI-Elia

Üye

Hep Bi şüphe vardı içimde.
HTC ONE ı beklemekle..
Aldım Lumia 920 anlık Bi zevkle.
Aslında pişman da değilim.

Bu oldu bardağı taşıran son damla..
Pişman oldum ben aslında
HTC ONE almadığıma

Ya aslında
Ne umrumda S4, i Phone 5
Aşık etmişti beni kendine
Gelip keşfedip
Hepsinden iyiydi gözümde
Ama gelmeyince güncelleme
Pişman etti beni Nokia..

Son kişi zannederdim
Pişman olacak Nokiadan
Ama bu da varmış hayatta

Heleki HTC ONE da
olsaydı Bi Süper kamera
o zaman nasıl kafamı taşlara vururdum....

:D Öncelikle bu iğren şiir (!) den dolayı özür dilerim...
Ama benim gözümde hiçbir değeri olmayan Android ve iOS beni hiç ilgilendirmezdi.

İlk başta N9 ile başlayan Nokia aşkım (Eskiden beri severdim ama o an ) farklıydı benim için.O donemde Nokia N8-C7-E7 tasarım kamera ve hafızadan başka farkı olmayan telefonlardı.Ben biraz daha düşük oln C6-01 imle geçiniyordum.Nokia o zaman öyle bir telefon çıkar dili benin gözümde çok çok iyiydi.Ama ne old.Olu doğurdu MeeGo ya destek vermedi.Sonra WP a geçti yine ben de Bi hayranlık gerçi ilk başta sevmemiştim ama sonradan sevdim...İkinci kazık Symbianın bitmesiydi...

Son olarak Lumia 920 aldım aslında çok çok iyi bir cihaz kendini çol seciyorum.Nokianın destek vereceğine de inanıyorum.Tamam belki güncellemeler Nokianın elinde de değil.Ama kusura bakmayın yok o yok bu sebeple aynıntelefon üç defa çıkarılmaz.Ben her sene telefon değiştiremem.Kesinlikle Lunia 920 beni yarı yolda bırakmaz ama.Şı Nokia ve Microsoft un satış ve destek politakısı beni yedi bitirdi.Kaç ay oldu cihaz çıkalı ne doğru düzgün Bi güncelleme..

Artık macera burada sona erdi.Kuzenlerimden biri S4 e geçmeyi planlıyor.Diğer de HTC ONE aldı.Aksilik olmazsa yazın yani 1 ay sonra karşılıklı konuşup.Değilicez.Ben Lumia 920 bin kapağını sarıyla değiştirtip ona vercem.Galiba WP maceram buraya kadar.Hepinize iyi forumlar..HTC One ı değiştirme sebebi.O aslında WP istiyordu ama HTC ona benziyor arayüzü ve Uygulamabol diye aldı.Bana göre değil diyo.O biraz zengin zaten yenisini alacaktı.Hatta kapak bile değişitrtmez belki....Kendi değiştirir..Siz ne diyorsunuz?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
sizi üzmek gerçektende en son yapmak istediğim şey ama bence temmuzda'da çok bişi olmicak. bekleyin yıl sonunu (blue güncellemesini)
Bencede beklentiyi yüksek tutmak bize zarar. Adamların umrunda değil yani. Onlar kendi burunlarının dikine yanlışlarının peşlerinde koşsunlar. :off:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
WPblue beklemekten gayrı başka nedir çıkarım,
Allak bullak oldu aklım, asıl ben buna şaşarım,
Sen yapma bari ey Alev, adın gibi yakma bizi,
Kursağımızda bırakma şu Temmuz hevesini.;)

• Beğen
Tepkiler: _JacKoLovsKi_, flutewoddy, bulutsuzgece ve 3 diğerleri
metrix355

metrix355

Üye
WPBlue artık son çaremiz yapıcak bir şey kalmadı :off:
:icelim:

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy ve OttomaN TigeR

Trakyacus

Üye
windows blue ilede yeni camera fonksiyonları eklerler :angry:

• Beğen
Tepkiler: metrix355
metrix355

metrix355

Üye
Sonra biz bir daha söveriz Nokia ve Microsofta :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sen bana bakma yahu, demin ada çayı içtim onun kafasını yaşıyorum :) Blue'dan önce iki güncelleme daha alacağız zaten, bu güncellemeler ile bir çok eksik giderilir. Blue ile bambaşka bir sisteme geçmiş olacağız inşallah...

pirenuri

pirenuri

Üye
Ulan MS yaptığına bak birisi şair oldu birisi komedyen

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq, PureFood ve OttomaN TigeR
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
vay be ne 14 mayıs mış tarihte yeni bir milat gibi

Üst Alt