Emre
Üye
Nokia 16 Aydan Beri Qt İle Bir Sistem Geliştiriyor 1ay İçinde Bilgiler Gelince Buraya Yazarım..S60v5 üzerine konuştum eğer belle üzerine konuşacak olursam performans, mağaza ve gorsellikle daha hoş olabilir
Nokia 16 Aydan Beri Qt İle Bir Sistem Geliştiriyor 1ay İçinde Bilgiler Gelince Buraya Yazarım..S60v5 üzerine konuştum eğer belle üzerine konuşacak olursam performans, mağaza ve gorsellikle daha hoş olabilir
Nokia 16 Aydan Beri Qt İle Bir Sistem Geliştiriyor 1ay İçinde Bilgiler Gelince Buraya Yazarım..
Enable .sis .sisx .jar .apkBakalım inşallah nokıa dan beklentiler büyük şöyle güzel bir tel çıkarırsa gene nokıa ya döner belki millet![]()
Hadi inşallahEnable .sis .sisx .jar .apk

Nokia android telefon çıkarırsa (üst ve orta segment) hiç işim olmaz. Amma Symbian, meego işletim sistemi gibi akıcı ve güzel bir şey çıkartırsa o zaman güle güle Lumia derim. Wp ye sırf Nokia diye geçtim. Yoksa N9 bana yetiyordu (Mağaza yerlerde sürünüyor)Lumiacıların Direk Koşacağı Kesin..
Ayrıca Android Uygulamalarını Çalıştıracak 2016 Güzel Şeyler Bekliyor Bizi Hack Özlemiştim.
Tizenle Samsung ilgileniyordu. Nokia ancak Jolla ile birlikte hareket edebilir. Ama bir eşşekte aynı çukura iki defa düşmez. Meego asrın kazığı oldu bence. Nokia inteli resmen sattı. Yazılım ekibini kapı önüne koydular. Şimdi Elop ta yok. Bakalım ne olacak. Nokia akıllı olursa o kadar çok fanları var ki hepsi bir şekilde dönecektir bence de.Sadece Android Uygulamalarını Çalıştıracak Meego Üretemez Tizen O Artık,
Ayrıca İntel İşlemci Android Baya Fark Yaratıyor..
Salfish OS Gibi Bişey Yapar Ancak.
Gerçekten öyle benim içinde nokia nın yeri ayrıdırTizenle Samsung ilgileniyordu. Nokia ancak Jolla ile birlikte hareket edebilir. Ama bir eşşekte aynı çukura iki defa düşmez. Meego asrın kazığı oldu bence. Nokia inteli resmen sattı. Yazılım ekibini kapı önüne koydular. Şimdi Elop ta yok. Bakalım ne olacak. Nokia akıllı olursa o kadar çok fanları var ki hepsi bir şekilde dönecektir bence de.
Benim için Nokia'nın yeri çok ayrıdır.
Benim içinde yeri her zaman ayrıdır biz telefon kullanmayı nokia ile öğrendik boru değil yaniTizenle Samsung ilgileniyordu. Nokia ancak Jolla ile birlikte hareket edebilir. Ama bir eşşekte aynı çukura iki defa düşmez. Meego asrın kazığı oldu bence. Nokia inteli resmen sattı. Yazılım ekibini kapı önüne koydular. Şimdi Elop ta yok. Bakalım ne olacak. Nokia akıllı olursa o kadar çok fanları var ki hepsi bir şekilde dönecektir bence de.
Benim için Nokia'nın yeri çok ayrıdır.

Aynen kardeşimBenim içinde yeri her zaman ayrıdır biz telefon kullanmayı nokia ile öğrendik boru değil yani![]()
Insallah olur soyle 1gb ramli teller bide symbian bide ustune sis apk jar flash ohhh ios bile onunde duramaz
Yılların devi bir çırpıda bitermi?Android ile bu dönüşü sınırlandırmayabilir yani Symbianlı modeller çıkartıp bu modellerin tıpkı Blackberry OS ya da Samsung'un Tizen sistemi gibi "apk" dosyalarını açmalarını sağlayabilir.
çok akıllıca olur.