Symbian Belle | Nokia Belle güncellemesine başladı haberi.

Sponsorlu Bağlantılar

xinanux

Üye
:hmmm :hmmm

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
şubat tan önce gelmez en kötü şubatın 2.haftası güncelleriz cihazları.tüm ülkelere de aynı anda gelir güncelleme.Nokta :)

pRime.

pRime.

Üye
Arkadaşlar sanırım 5. kez söylüyorum ama bu konuların açılması durana kadar yine söyleyeceğim: Symbian Belle güncellemesini en kerken Şubat ayında alacağız, tahmin yürütüp kendinizi strese sokmak yerine şu anda elinizdeki cihazların keyfini çıkarmaya bırakın ve Nokia olmayan kaynaklardan gelen hele Türkiye kaynaklı haber ajanslarının yaptığı haberlere güvenmeyin. Anna'dan ders almış olmamız lazımdı ama görüyorum hiç ders almamışız.
:locked:

• Beğen
Tepkiler: iatis, _ardaa ve MertcaN9
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Arkadaşlar sanırım 5. kez söylüyorum ama bu konuların açılması durana kadar yine söyleyeceğim: Symbian Belle güncellemesini en kerken Şubat ayında alacağız, tahmin yürütüp kendinizi strese sokmak yerine şu anda elinizdeki cihazların keyfini çıkarmaya bırakın ve Nokia olmayan kaynaklardan gelen hele Türkiye kaynaklı haber ajanslarının yaptığı haberlere güvenmeyin. Anna'dan ders almış olmamız lazımdı ama görüyorum hiç ders almamışız.

Doğru alınmamaış.Hele ki Türkiye haberleri fiyasko.Ölümüne fışkırtıyorlar...

TeAmo42

TeAmo42

Üye

haklısın kardeşim katılıyorum. Belle tamam baya değişmiş ama cihaz aynı cihaz fazla heyecan a gerek yok :) tamam bende merakla bekliyorum ama hergün konu açmak gereksiz haber sunmak saçma.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Az önce nokia club a gittim , ordaki elemanlar bu ayın sonuna doğru belle çıkacak dediler ama yüzlerinden hiç umutlu olmadıklarını sezdim:)...

Üst Alt