Symbian Belle | Nokia Belle güncellemesine başladı haberi.

Sponsorlu Bağlantılar

Rammstein

Rammstein

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Belle | Nokia Belle güncellemesine başladı haberi.
Yasal olarak telefonunu güncelleştirmiş arkadaşlar var mı? (Özellikle E6 kullanıcıları.)

İHLAS SON DAKİKA - Nokia'nın Symbian^3 işletim sistemi ile gelen akıllı telefonları ve daha sonra çıkaracağı Symbian telefonlar için hazırlanan yeni işletim sistemi Belle güncellemesi indirilebilir durumda.

Yukarıdan aşağı inen bildirim çubuğu, yeni widget desteği ve hızlandırılmış arabirim gibi yeniliklerle gelen Belle, Symbian ile farklı bir deneyim yaşamanızı sağlıyor.

Güncellemeyi alacak telefonlar ise şunlar ; Nokia N8, Nokia E7, Nokia E6, Nokia X7, Nokia C6-01, Nokia C7, Nokia 500 ve Nokia ORO güncellemeyi alıyorlar.

Günümüz itibari ile Nokia N8, C7 ve C6-01'e güncelleme çıkmışken, diğer modellere de önümüzdeki günlerde güncelleme çıkacak.

Başladı diyor, çıkacak diyor... :) yine belle nöbetlerindeyiz...

Haber yaklaşık 4 saat önce son dakika olarak verilmiş.

anılbaran

anılbaran

Üye
:spr

.Murat.

.Murat.

Üye
c7 için herhangi bir güncelleme yok şimdi baktım

AHMED...

AHMED...

Üye
c6.01 için belle çıktı da türkiye için yok şuanda

Rammstein

Rammstein

Üye
    Konu Sahibi
Dün PC için Nokia Suite için güncelleme çıkmış. Yenilik olarak belle,mozilla yüklemelerini görünce direk update ettim. Ama sonuç yine hüsran gençler :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o haber yalan arkadasım kaynak gösterdikleri yere bakarsan anlarsın sdn

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Çıkar::)

uruno

uruno

Üye
konu kapalı.

_ardaa

_ardaa

Üye
Her seferinde aynı şey oluyor ve hiç ders alamıyoruz maalesef, anna nöbeti belle nöbeti asparagas haberler derken sonuç bazen hakaretlere kadar gidebiliyor, ne SDN'ye ne son dakika haberlerine ne de başka birine inanmayın Navifirm elinizin altında çok merak ediyorsanız günde 1 defa kontrol edin birini takip edecekseniz Nokia'yı takip edin, ve Şubat'tan önce Belle çıkmayacak tabi Tr varyantı marta doğru gelir ona göre kendinizi hazırlayın derim ben, söylemesi benden dinleyip dinlememesi sizden:oke:

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve Silinen Üye 2149105
MertcaN9

MertcaN9

Üye
Her seferinde aynı şey oluyor ve hiç ders alamıyoruz maalesef, anna nöbeti belle nöbeti asparagas haberler derken sonuç bazen hakaretlere kadar gidebiliyor, ne SDN'ye ne son dakika haberlerine ne de başka birine inanmayın Navifirm elinizin altında çok merak ediyorsanız günde 1 defa kontrol edin birini takip edecekseniz Nokia'yı takip edin, ve Şubat'tan önce Belle çıkmayacak tabi Tr varyantı marta doğru gelir ona göre kendinizi hazırlayın derim ben, söylemesi benden dinleyip dinlememesi sizden:oke:
:oke::alkis

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben mart'a kadar sarkacağını düşünmüyorum ama nokia bu sağı solu belli olmaz tabi..

_ardaa

_ardaa

Üye
Bir sürpriz yapıp tüm varyantları 1 hafta içinde yayınlarsa ki çok düşük bir ihtimal şubat'ta belle gelir bize, ama her zaman ki gibi sırayla yüklenecek mart belki mart ortası duruma göre ama mart ayını geçmez.

iihhssaann11

iihhssaann11

Üye
ilk çeyrek diyorlar eğer doğruysa tabi geçmez martı :D

erollcelik

erollcelik

Üye
Bence anna gibi olmaz.Bütün variantları aynı günde yayınlayabilirler.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
hiç bir güncelleme yok

CunningHunteR

CunningHunteR

Üye
Konu Kilit...

TeAmo42

TeAmo42

Üye
bencede kilit.

SilentOne

SilentOne

Üye
bencede kilit

dücane

dücane

Üye
Bencede kilit

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Hiçbir güncelleme yok.İhlasın haberirinin sonundaki güncelleme yazısını okuyun haftaya ertelenmiş...

Üst Alt