Page not found diyor hünkarım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
birisi özellikleri detaylı bir şekilde yazabilir mi ?
1.5 ghz snapdragon yazmışlar o kadar. Bence çift çekirdeklidir. L920 de olduğu gibi.Gpu ile ilgili hiç bir bilgi bulamadım![]()

1.5 ghz snapdragon yazmışlar o kadar. Bence çift çekirdeklidir. L920 de olduğu gibi.
Düzeltme: Benim yazdığım sırada yeterli cevap gelmiş bile![]()
cihazı beğendim, Nokia Türkiye twitterdan tanıtıyor sürekli. Şaşırdım bizimkiler pek yapmazdı 
o CPU, GPU grafik işlemcisi. muhtemelen developer sayfasina bu gece duşer. Ben kontrol ederim bakalim cpu ve gpu degişmiş mi?.
2 gb ram çok iyi oldu ah keşke aynı işlemci olmasaydıcihazı beğendim, Nokia Türkiye twitterdan tanıtıyor sürekli. Şaşırdım bizimkiler pek yapmazdı
- - - Eklendi - - -
abi adreno 320 olma ihtimali var mıdır, 225 yetersiz bence. Sence ?
Ya 41 megapiksel de neyin nesi Nokia neyin kafasında ben bu sitede Windows Phone cular kendilerini kandırmaktan başka hiçbir şey yapmıyoruz Gelcek şu olacak fln bırakın allahına arkadaşlarımın oynamaktan bıktığı oyunlar bile ne kadar geç geliyor alay konusuyuz resmen
Ya 41 megapiksel de neyin nesi Nokia neyin kafasında ben bu sitede Windows Phone cular kendilerini kandırmaktan başka hiçbir şey yapmıyoruz Gelcek şu olacak fln bırakın allahına arkadaşlarımın oynamaktan bıktığı oyunlar bile ne kadar geç geliyor alay konusuyuz resmen