nokiada sorunlar hiç bitmez ki :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
nokiada sorunlar hiç bitmez ki :(
elimde n95 8gb var. Telefonu usb ile pc ye bağlamak istediğimde ( pc süite , veri aktarma vs ) hangisini seçersem seçeyim şöyle bi hata veriyor
" yığın hafızayı başka bi uygulama kullanıyor "

Sizce telefonu balyoz ile kağıt gibi ezmeli miyim , yoksa intihar mı etmeliyim ?

Yok mu çözümü ?

- - - Eklendi - - -

bu arada telefonun sürümü : v31.0.015
Acaba telefonun sürümünden mi kaynaklanıyor :allalla:
Ve birde telefon kötü kalite : 02

ismail

ismail

Üye
hafıza kartını çıkarda dene

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartı yok. Kendisinin Yığın hafızası

ayhan123456

ayhan123456

Üye
bi format at dene bakalım yığın hafızayı da biçimlerdir düzelir düzelmezse yeni den yazılım at

AHKE

AHKE

Üye
engelleyen program var sil programları o zaman olur herhalde

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
bi format at dene bakalım yığın hafızayı da biçimlerdir düzelir düzelmezse yeni den yazılım at

Ama mantıksız olan birşey var.telefonu her pcye bağlamak istediğimde biçimlendirmem ki ayrıca yığın hafızada bir sürü dosya var. Ah ben bu nokianın :off: :vur:

- - - Eklendi - - -

engelleyen program var sil programları o zaman olur herhalde

Herşeyim yığın hafızada. Madem ise yaramayacak peki o lanet olası yığın hafızayı niye koyarlar ki :vur:

erdmerdm

erdmerdm

Üye
acik programmi oluyo telefonda bagladiqinda ondan boyle yapar

kadem115

kadem115

Üye
elimde n95 8gb var. Telefonu usb ile pc ye bağlamak istediğimde ( pc süite , veri aktarma vs ) hangisini seçersem seçeyim şöyle bi hata veriyor

Sizce telefonu balyoz ile kağıt gibi ezmeli miyim , yoksa intihar mı etmeliyim ?

Yok mu çözümü ?

- - - Eklendi - - -

Sürümle alakalı değil bence cihazın hafızasını kullanan ek uygulamalar var genelde hafıza kartı olan cihazlarda bo sorunu hafıza kartını cıkararak cözebiliyoruz. AMA sendeki dahili hafıza öncelikle otomatik baslayan program olmadığından emin olmalısın arka fonda açık olan uygulamaları cihazın bekleme tusuna basılı tutarak tümünü göremessin yüklediğin bi uygulamadan kaynaklı .. Son olarak cihazı hatsız moduna al ve pc kabloyu tak Depolama seceneğini sec sonucun olumlu olacağını düşünüyorum kolay gelsin

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
Sürümle alakalı değil bence cihazın hafızasını kullanan ek uygulamalar var genelde hafıza kartı olan cihazlarda bo sorunu hafıza kartını cıkararak cözebiliyoruz. AMA sendeki dahili hafıza öncelikle otomatik baslayan program olmadığından emin olmalısın arka fonda açık olan uygulamaları cihazın bekleme tusuna basılı tutarak tümünü göremessin yüklediğin bi uygulamadan kaynaklı .. Son olarak cihazı hatsız moduna al ve pc kabloyu tak Depolama seceneğini sec sonucun olumlu olacağını düşünüyorum kolay gelsin

En yakın zamanda dediklerini yapicam yardımın için sağol dostum :)

ismail

ismail

Üye
o zaman kilme kur ve tanıdığın proları kapat

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
Nokianın saçmalıkları işte :vur:

ferarix

Üye

Yok mu çözümü ?

- - - Eklendi - - -

mesaj saklama hafızasını değiştir

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
kardeş pek bi faydası olmaz belki ama bir de rastgele bi hafıza kartı takıp pc suite yap,ayardan da hiçbir zaman sorma yap.neden hafıza kartı dersen benim kardeşimde samsung var hafıza kartı olmadığında usb den hiçbir şey yapamıyor.diğer ayarları sorarsan ben de nokia n79 kullanıyorum bendeki ayarlar böyle hiçbir sorun da yok.hafıza kartım da var.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
dahili hafızası 8gb olduğundan hafıza kartı yeri koymamışlar :vur:

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
Adam diyor ki n95 8gb var siz hala hafıza kartından bahsediyonuz.
Kardeş bende n73 var aynı sorunu yaşıyorum ama çözdüm. Bende smartsettings ve rompatcher var. Smart ı kendi menüsünden devre dışı bırakıp rompatcher dan da tüm yamaları kapattım sonra çözüldü sende bunlar varsa bi dene bence

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
Kardeş bende n73 var aynı sorunu yaşıyorum ama çözdüm. Bende smartsettings ve rompatcher var. Smart ı kendi menüsünden devre dışı bırakıp rompatcher dan da tüm yamaları kapattım sonra çözüldü sende bunlar varsa bi dene bence
kardeş herkes n95 8 gb da hafıza kartı girişi olmadığını bilmek zorunda değil ve ben de bilmiyordum,sayenizde öğrendik,sağolasınız..

• Beğen
Tepkiler: kadem115
symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi

Evet. Belki rompatcher den olabilir. Ben akşam deneyip sonucu bildiririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt