NOKIA yine lider

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Starsley

Nokia her zaman liderdi. Her zaman öyle olucak. Desteklediğimden demiyorum. Gerçek böyle. 2 yıl değil 52 yıl geçsede % olarak gerilesede öyle yada böyle hep 1. Olucaklar.

silver021

silver021

Üye
samsung sadece telefonlarla 70 milyon satmışki bunun daha plazma tvsi var laptobu var çamaşir bulasik makinalari var ulan adamlarin teknolojide önlerine geçebilicek tek bir marka bile yok artik. bunu labul edin. samsung her konuda bence çok iyi. kalitenin adi samsungtur kardesim ister kabul edin ister etmeyin. ama bu dünyada nokiada batar appleda batar motorola yada vs vs de batar ama samsung asla batmaz.

maxirabit

maxirabit

Üye
Valla içim sıkıldı artık sizin şu a firmasını övüp b firmasını yerin dibine sokmanızdan.
Hayır telefonundan mutluysan huzurluysan güle güle kullan kendi telefonunu havalara çıkarıp diyer telefon markasını yerin dibine sokmanız gereksiz.

• Beğen
Tepkiler: senduran78
KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
Nokia her zaman liderdi. Her zaman öyle olucak. Desteklediğimden demiyorum. Gerçek böyle. 2 yıl değil 52 yıl geçsede % olarak gerilesede öyle yada böyle hep 1. Olucaklar.
evet :oke: (ama sadece senin gözünde)

hoss

hoss

Üye
htc ve applee firmaları ucuz telefonlar cıkarsa siz o zaman görün kimin lider oldugunu bırakın boş safsataları

Starsley

Benim gözümde değil bak dünyanın gözünde emin ol :oke:

61semih

61semih

Üye
nokıa telefon pazarında tabıkı b1r numara.tabıkı alt ve orta segmentte ust segmentte komık durumda

DeathBringer

DeathBringer

Üye
Satış rakamından çok ürettiği ürünlerin kalitesi önemli olmalı bence bu tip firmalarda.Bir ürünün tutulması onun illa kaliteli olduğunu göstermez.

Nokia nın 1.inci olması nokianın ürünlerinden çok müşterisinin %90 ının sabitliğinden kaynaklanmaktadır.Çünkü nokia sahiplerinin çoğu bir sonraki alacağı telefondada aynı klasik menüye
vs.vs. sahip olmasını ister çünkü diğer marka telefonlara alışamıyacağını düşünür(komik gelebilir ama gerçektende böyle).İşte o yüzden birazda eli mahkumluk oluyo bu çünkü ben lisedeyken 6230 um vardı kendini resetlerdi falan şimdi mesela n8 e baktığımda aynı sorun gene var.Çogu farklı modelde de rastladım bu soruna.Benim bir kere ağzım yandığı için bir daha almadım.Ama alana çok rastladım.

silver021

silver021

Üye
deathbringer sana sonsuz kere katiliyorum. çevremdeki herkez wave ime ilginç ilginç bakiyor. telefonu eline alan kullanamam ben bunu deyip birakiyor ve ellerindeki nokialara bakiorum ama öyle iğrenç aletlerki ben halen o aletleri yillardir nasil kullanmişim kendime şaşiriyorum. samsungun üst segment telefonlarina bir kere alişinca diger telefonlar bana çok kullanişsiz ve külüstür geliyor. şu anda galaxy s 2 fırtınası kopmak üzere. superamoled plus mükemmel bir ekran yapisi ve samsungtan ileriki telefonlarindan kağit telefonlari çikaran ilk şirket olmasini bekliorum. adamlar bilim kurgu filmlerindekini gerçekleştirdi superamoledleri yaratti ve kağit ekranlar oluştu. eğilip bükülebiliyorlar incecik yapilari var ve insanin gözünü alabilicek derecede çok güçlü bir aydinlatmasi var. sonuna kadar nokia da sona yaklaştik sonuna kadar samsung diorum artik.

'Patron

'Patron

Üye
nokıa wındows phone la anlaştı bakalım nolacak..

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye

Hayır
***** dünyanın gözünde :oke:
bak ağzımı bozdurma bana tamam mı sen git babana koçum de
dünyanın gözündeymiş evet doğru dünyada çok fazla nokia fanı olduğu için öyle ama nokianın ürettiği hiç bir telefon samsungunkiler kadar hızlı olamadı olamayacakta

rapman

rapman

Üye
Bir şeyin fanı olmak için, o şeyin iyi olması gerekir. Fanı fazla olan Nokia, en iyisi demektir :oke:

pRime.

pRime.

Üye
bak ağzımı bozdurma bana tamam mı sen git babana koçum de
dünyanın gözündeymiş evet doğru dünyada çok fazla nokia fanı olduğu için öyle ama nokianın ürettiği hiç bir telefon samsungunkiler kadar hızlı olamadı olamayacakta

Sakin .... :oke:

----------Eklendi @ 20:20:07 ---------- Yazıldı @ 20:19:30 ----------

Bir şeyin fanı olmak için, o şeyin iyi olması gerekir. Fanı fazla olan Nokia, en iyisi demektir :oke:

Yani.

Starsley

Hahahaha :D Fanboymu? Bu çok açık kimin fanboy olduğu bak % ortada o zaman Dünyanın yarısı FANBOY!

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
Uruloki

Uruloki

Üye
............ gsmarenada neden galaxy s2 nin hiti hala N8 i geçemedi ve sizin uyduruk dediğiniz x7 bile çoşturuyo aslında tüm dünya olayın farkında ama

nonamex

Üye
Nokia kaliteli telefonlar üretiyor ama içlerini doldurmayı beceremiyor.. Onu da yaparsa eğer Nokia'yı kimse tutamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt