Haber LG, akıllı telefon üretimini durduruyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG, akıllı telefon üretimini durduruyor mu?
Akıllı cep telefonu pazarında bir türlü istediği başarıya ulaşamayan Güney Kore kökenli LG firmasının akıllı cep telefonu üretimine son verecebileceği iddia ediliyor.


Akıllı cep telefonu pazarın da bir aralar geliştirdiği cep telefonu modelleriyle Apple ve Samsung'un ardından en büyük üçüncü cep telefonu üreticisi olan LG, son dönemlerde Android eko sisteminin yeni oyuncuları Xiaomi ve Huawei gibi şirketler ardından önemli derecede pazar payında düşüş yaşadı.


Özellikle Android eko sisteminde Samsung markalı modellere artan taleplerden de etkilenen firma, 2016 yılının son çeyreğinde yani son üç ayında mobil departmanının sadece 176.206 dolar kar ettiğini açıklamıştı. Ülkemizde de satışa sunduğu cep telefonlarıyla birlikte beklediği satış rakamlarına ulaşamayan firmanın mobil cihazlarını Türkiye pazarından çekeceği de daha önce iddia etmişti.


Akıllı cep telefonu sektöründen çekilmeyi amaçlayan LG firması, bundan böyle ev cihazları, televizyonları, klimaları ve ev eğlence sistemlerine buradaki zamanı harcayıp daha popüler hale gelmeyi amaçlayacağı konuşuyor.


ABD merkezli Chevrolet firmasıyla da daha önce el sıkışan otomobil üreticisi, elektrikle çalışan otomobil üretmeyi amaçlıyor.
LG, akıllı telefon üretimini durduruyor mu?
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN


MaxipmaN

Üye
kronik sorunlar ve bir sene geriden geliş :lamer:, işlemcisine ben takmam ama takan da çok var.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
G2 başarısını devam ettirebilse en büyük bile olabilirdi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Bysnbad

Bysnbad

Kapalı Hesap
pek sanmıyorum mobili brakacaklarını eski islemci kronik sorunlardan dolayı lg pek tutmaz ama biyerlere varacaklarını zannettiler oda olmadı genede brakıcaklarını pek zannetmiyorum
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Mobilator


Üst Alt