Galaxy S9'a ait orjinal aksesuarlar duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Galaxy S9'a ait orjinal aksesuarlar duyuruldu

Güney Kore kökenli akıllı cep telefonu üreticisi Samsung yeni amiral gemisi cep telefonu ailesi Galaxy S9'un tanıtımını gerçekleştirdi. Profesyonelliğiyle birlikte ön plana çıkmayı başaran bu cep telefonları içerdiği teknik özelliklerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken, firma şimdilerde ise bu cihaza özel olarak hazırladığı resmi aksesuarların tanıtımını gerçekleştirdi.

Daha önce tanıtımını gerçekleştirdiği serilere göre çok daha fazla aksesuar sayısıyla birlikte karşımıza çıkan Samsung firması, bu cihazla birlikte aksesuar satışlarını da arttırmayı başarıyor. Firma özellikle kılıf sayısını arttırırken S-View Flip Cover, LED Wallet Cover, Alcantara Cover, Rugged Protective Cover, Hyperknit Cover ve Silicone Cover isimli kılıf modellerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Bu kılıf modelleri daha önce Galaxy S8 ailesi için özel olarak dizayn edilen kılıfları bir nebze andırsa da, firma kablosuz olarak cihazlarını şarj etmek isteyenler içinse DeX istasyonunun tanıtımını gerçekleştirdi. Diğer kablosuz şarj pedlerine göre çok daha hızlı şarj imkanı sunmayı başaran bu ürün, profesyonelliğiyle birlikte ön plana çıkacak.
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136


Üst Alt