Nokia Yazılım Güncelleme (n70 n71 n72 n73 n75 n80 n90 n93 n95 e50 e60 e61 e62 e70 vb)

Sponsorlu Bağlantılar

hkndmrl

Üye
iyi bir paylaşım sağol....

sadikgurler

sadikgurler

Üye
slmkardesim paylasımlar için tesekkur ederiz....

vedat1981

Üye
arkadaşlar bende n80 var ben bunu nokia pc suite günceleme yaptım fakat yeni güncellemeyin içinde türkçe yok telefon almanca oldu bunu nasıl düzelte bilirim yukarıda verdiginiz linki tıkladım fakat dedikleriniz çıkmıyor bana acil yardım lütfen

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bende n80 var ben bunu nokia pc suite günceleme yaptım fakat yeni güncellemeyin içinde türkçe yok telefon almanca oldu bunu nasıl düzelte bilirim yukarıda verdiginiz linki tıkladım fakat dedikleriniz çıkmıyor bana acil yardım lütfen

reeokan

Üye
arkadasım cok sagol benımde basımdan bole bısey gectı soyledıklerınzı yaptım ıse yaradı...tesekkurler

Fatalman

Üye
Ben 6630 umun işletim sistemini nokiasoftware updater ile yükselttim ancak Türkçe dil desteği gitti ve nokia pc suitein telefonumu görmesine rağmen nemesis programı görmüyor. Yardım edebilir misiniz ? Teşekkürler

handsomeismail1982

handsomeismail1982

Üye
Paylasımın için çok tesekkürler...

zetes

Üye
:oke::oke:paylaşım için teşekür emeyine sağlık

danger03

danger03

Üye
telefonu açılmayan arkadaşım update yaparken telefonla hiç oynamayın update yaparken bi kaç kez tel açılıp kapanır, açılmıyorsa telefona servis yolu gözüktü

cantonaaa

cantonaaa

Üye
eyv cok saol

tlgynr

Üye
çok başarılı ve çok işe yatayacakk..peki t9 destek?

weysiyo

Üye
n80 nımımızı güncelleştirecez nasıl olacak bu iş

ahmad85

ahmad85

Üye
kardaş saol uğraşmışsın güsel paylaşım:yuru:yuru

umit2406

Üye
merhaba arkadaşlar ben n95 için versiyon yüklerken tel. kapandı ve açıldı şimdi açılmıyor ekrana nokia yazısı gelince donuyor *3yesaçma tuşu ve *yes3açma tuşu yapıyorum ama gene olmuyor ne yapabilirim

mustimin

Üye
Ellerin dert görmesin.teşekkürler.

otoata

otoata

Üye
saol!! aqbiiii!!

black_oz

Üye
ark.lar program tükenirken tel. kapanıo yaa :(

kurt_1977

Üye
n90 türkçe dil destek kodunu arıyorum. Yardım eder misiniz?

hbtoyota

Üye
yaw arkadaşlar n95 e tr dil desteğini yükledim ama hala tr yi göremiyorum lütfen yardım.............

exsoldier

Üye
mesajlarda ı yazamama ş kullanamama sorunu giderir mi telefonu türkçeleştirmek__? cevaplarsanız sewinirim şimdiden teşekkürler

Üst Alt