Nokia Yazılım Güncelleme (n70 n71 n72 n73 n75 n80 n90 n93 n95 e50 e60 e61 e62 e70 vb)

Sponsorlu Bağlantılar

makrolaz

Üye
ty guzel oaylarım

hackerserkan

hackerserkan

Üye
ARTIK nokia firmware yenilemek programla, para vermeden mükün hemde offical bu konuyu biraz acarsanız sevinirim

zelo

Üye
tşk

akrepkral36

akrepkral36

Üye
Sağol Kardeş

buzlar_prensi32

Üye
arkadaşlar ben n80 için tv kumanda programı arıyorum acaba bulan var mı?

Bulut_86

Bulut_86

Üye
Telefonu açmak için (*)(okey)(3)Açma kapama tuşun'a aynı anda basar isen telefonun tekrar açılacaktır. Yalnız telefonun şarjı dolu olmasına dikkatet...

Bulut_86

Bulut_86

Üye
Telefonu açmak için (*)(okey)(3)Açma kapama tuşun'a aynı anda basar isen telefonun tekrar açılacaktır. Yalnız telefonun şarjı dolu olmasına dikkatet... 24.09.2007 16:24

Bulut_86

Bulut_86

Üye
Arkadaşlar; PC Suite den N70 tlf.nun yazılımını güncellemeye calıştım. ekran dondu, tlf. calışmadı. Kapattım ama bir türlü acamıyorum.
Ne yapmam gerekiyor? yardımcı olurmusunuz.
Teşekkürler şimdiden.

Telefonunuzu tümden kapatın yanlız telefonun şarjı dolu olduğuna dikkat edin... Şimdi yazdıklarımın hepsine birden basmanız ve 2.3 dakika gibi zaman dilimi kadar bekleyin(telefonun *tuna, okey tuna, 3 tuşuna ve Telefonun açma ve kepama tuşlarına aynı anda Balı tutun.) Telefonunuz resetlenmiş olaktır. ekran çıldıktan ve şifrenizi girdikten sonra türçk çe dilini seçin...

İYİ GÜNLERDE KULLANIN :)

Bulut_86

Bulut_86

Üye
çok güzel hazırlamışsınız teşekkür ederiz :oke: Yanlız sizden bir ricam olacak bende şuan 6630 VAR FExploler sis dosyasını yükledim telefonda programı açtım yalnız (Tihisbetaversion is expired, please visit gosymbia.com) yazıyor işletim sistemi açılmıyor.:sos :maxicep:YARDIM EDBİLİRMİSİNİZ....

mehmetalimay

Üye
tamam abicim sağol ama program çalışmıyor ki program açılıyor ama yarıda kalıyor
:coold:

ispanyolcu

Üye
o soruna cvp buldun mu bendede aynısı oldu

ispanyolcu

Üye
yapıorum olmuyo

cavit_1992

cavit_1992

Üye
ok!

manyak_adam

manyak_adam

Üye
selam mıllet n71 de sorunlar vardı tema bıle yuklenmıyordu yuklerdıklerımde calısmıyoordu yada kasıyordu guncelledım canavar gıbı oldu lakın tek sorunum ses gıttı eskısıne nazaran az cıkıyor tekrar versıyonu yukledım sorunsuz oluyo ama sesı cozemedım w810 olsa ucuracam ama n71 de tıkandım help sımdıden tesskur eder emegı gecenlere saygılar

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
paylaşım için saol

mevlut

Üye
yav N 70 yeni versiyonu çıkmış diye duydum acaba dogrumu bilen varmı ??? benim version 5.0705.3.0.1 30.01.2007 aslı varmı a rkadaşlar yeni versionun ,????

jetlee2020

Üye
hocam çok esaslı bi konu olmuş.sayemde telefonumu ingilizceden türkçe yaptım.telefoncuya vereceğim 50 ytl de cepte kaldı.saolasın varolasın

keremerson

keremerson

Üye
yav N 70 yeni versiyonu çıkmış diye duydum acaba dogrumu bilen varmı ??? benim version 5.0705.3.0.1 30.01.2007 aslı varmı a rkadaşlar yeni versionun ,????

çıkmışmı yaw ??? benimkide seninkinin aynısı mevlut

mevlut

Üye
walla bende pek daha emin değilim keremerson duydum bi ara hala rastırıyorum

Üst Alt