Nokia Telefonlara Versiyon Atma Ve Türkçe Dil Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetburak5

Üye
teşekkürler

andırın46

Üye
arkadaşlar bu nokia 6300 telefonuna yeni yazılım yükledim oda ingilizce türkçe yok. Onu bu programla türkçeleştireblirmiyim yada nasıl türkçeleştirebilirim? Teşekkürler

ingilizce de olsa nasıl yaptığınızı paylaşırsanız sevinirim benim telefonu güncellerken kapandı bir daha açamıyorum. bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz

Feqey07

Üye
Usb kablosu ıle baqlan nokıa suıte yı ındır ordan qüncellersın kardesim

wheldown

Üye
arkadaşlar forumu sürekli takip ediyorum belleyi çok iyi diyolar ama c7 telefonum symbian 3 anna'dı sanırsam belle refresh yaptım nokianın güncellemesinden ama telefonun kamerası symbiandayken 8 mp daha iyi çekiyodu şuan dikkatimi çekiyorda o kadar randuman vermiyo yardımcı olurmusunuz

renas95

Üye
X6 da işe yarar mı?

hijam

Üye
teşekürler

somurtukk

somurtukk

Üye
:tşk:

Mr.Max_Payne

Üye
Arkadaşlar acaba aranızda Nokia Asha 202 cep telefonunun Türkiye dil kodunu bilen var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

engintrk58

Üye
arkadaslar benim tlfon n97 mini güncelledim türkçe dili yok bir bilgisi olan varmı

PessimisT60

PessimisT60

Üye
Güzel ve faydalı bir paylaşım :yuru

kurutoy27

Üye
Arkadaşlar benimkinde imei numarasi cikmiyor ? Telefon orjinal türkiyeden aldim

merve033

Üye
biraz uzun sürü ama yaptm teşekkürler.

mhmtçtn

Üye
Arkadaşlar , nemesis programini acdıkdan sonra infoya basınca hic bir sey cıkmıyor hata veriyor devamlı neden lütfen yardımlarınızı bekliyorum

hamıdodayı46

Üye
nokıa n97

suatburali

Üye
lelefonlara nasıl türkce dil atabilirim

karizmakankiler

karizmakankiler

Üye
bu işlem hiçbir işe yaramıyo ben şahsen denedim

tddeniz

Üye
arkadaşlar yeni nokıa lumı 720 aldım facebook yükledim ama ingilizce bunu nasıl türkçe yapabilirim . - HelP Mee

ismailtrt

Üye
süper

satteknik

Üye
teşekkürler

oguz-han33

Üye
arkadaşlar bişey sorucam nokia n91 telefonum var ama tuşları bozuk yani açılmıyor ama ışıkları filan yanıyo telefon böyleyken içindeki dosyaları alabiliyormuyuz ? usb kablo'm var ve telefonun kendi 4 gb hafızası var ve onun içindeki dosyalara sadece telefondan ulaşabiliyorum . yardım edebilecek olan varmı ? :hmmm

Üst Alt