Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia Yazılım Güncelleme (n70 n71 n72 n73 n75 n80 n90 n93 n95 e50 e60 e61 e62 e70 vb)
Sponsorlu Bağlantılar
mevlut
Üye
walla bende daha emin değilim keremerson bi ara duydum hala araştırıyorum
mv720
Üye
çoook teşekkür ederim dostum.........
onurk_
Üye
N91 Modeline uygun olanlarıda varsa paylaşırsakk iyi olur biraz kastıralım telefonu
turker93
Üye
teşekkürler
bulent57
Üye
N73 Lerde Bazen Sorun Yapabiliyor Ama Sonuç Mükemmel Music Edition Yükleniyor Ses Fazla çikiyor Müzik Dinlerken
aybata
Üye
bende e50 var. nsu 'yu internetten indirdim. telefonu pc ye bagladım ve akabinde 62mb lık birşey indirdi. ondan sonra yazılım güncelleştirme ekranı geldi fakat burdayken baglantı kesildi diyor ve yüklemiyor acaba sorun ne olabilir
aybata
Üye
bugun tekrar denedim kuruldu sorun olmadan..
musefendi
Üye
nokia 6110 turkce kod ariyorum yardim ederseniz sevinirim!
virtioz
Üye
walla ben güncelledim harika oldu cayır cayır çalışıyo..(hızlı anlamında) me yapacaktım riski öze alamadım yanlız..
dj_falcon
Üye
kardes saol
dj_falcon
Üye
ya bende N70 var ve bunu N73 me ile update yaparsam olur mu
dj_falcon
Üye
bi yardımcı olsanız
dj_falcon
Üye
ya benim N70 Me yaptım ama agır calısıyor
dj_falcon
Üye
sebebi nedir acaba
dj_falcon
Üye
lütfen yardımcı olun
keremo
Üye
arkadasım n70 e n73 yzılımı yuklemeye calısırsan cihaz ucar servisten baska hiç bi yerdede düzeltemezsin
kardeş ben biçok n70 i kendi ellerimle me yaptım we hiçbirinde hiçbi sorun çıkmadı.. öylee ağır çalışması gibi falan bi sorun görmedim ben hiçbirinde.. music edition'la ilgisi yoktur o ağırlığın yüklediğin bi program falan warsa onla ilgilidir
eserver_sek
Üye
arkadaşlar ben nokiıdan daha önce telefonum n73 ü günceledim ama ekrenda sıra halinde saat mesajlar web gibi kısayollar çıktı nasıl kaldırılıyor telefonu kurcaladım olmuo program mı atırmam gerekir lütfen yardım?