Nokia Yazılım Güncelleme (n70 n71 n72 n73 n75 n80 n90 n93 n95 e50 e60 e61 e62 e70 vb)

Sponsorlu Bağlantılar

akkanburak

Üye
n73 music edition' un en son güncellemesinde sorun var. telefona format attıktan sonra kamerada donanım hatası vermeye başladı. tekrar formatlayınca düzeliyo ancak sonra yine aynı arıza ile karşılaşabiliyosunuz. benzer sorunlarl korşılaşan arkadaş varsa yardımcı olmasını dilerim...

FerreT

FerreT

Üye
Ben bu sitede mercek vs.. göremedim :S

--------------- Ekleme ---------------

peki bu işlem sırasında telefon brick olma riski varmıdır acil cevap verebilrmisin ?

alone34

Üye
teşekkürler arkadaşım güzel bir çalışma olmuş

calipso35

Üye
çok teşekkürler

MeKA85

Üye
E65 için dil kodlarını nereden bulabilirim?

karizma_bursa

Üye
bnm versiyon:3.0505,2
19-02-05
RM-51
arkadaşlar 3230 için güncel bi program var mı?

tbayansal

Üye
n95 için dil kodları nerden bulabilirim kardeş saygılar

poweer

Üye
sağolasın arkadaş

sonerhasan26

Üye
arkadaslar ben bise soracaktim
biz tr kodlarini yukledikten sonra kacak olan teklefonumuz normal hale geliyormu yada
bunu nasi yapabiliriz nasil seri nosunu degistirebiliriz
bi cevap gonderen olursa cok sevinirim saygilar

polat_ketur_76

Üye
emeğe saygı teşekkürler

fantastik 42

Üye
arkadaşlar N70 telefonum var güncelleme yaptım şimdi telefonum hafıza kartını tanımıyor. Müzik yükleyemiyorumş hafıza dolu yazısı çıkıyor. Acil yardım...!

kerso

kerso

Üye
tesekkurler kardes iyi bir döküman

ümitbey

Üye
Herkese selam... Arkadaşlar ben işlemi ters yaptım.. Önce kod değiştirip sonra güncelleme yapacağıma tam tersini yaptım..Türkçe olmadı.. Kodu değiştirip tekrar güncellemeye kalktım ama yeni güncelleme yoktur diyo.. Yüklediğim Güncellemeyi kaldırmanın yolu varmı.. yada türkçe yapmanın başka yolu varmı.. Bi zahmet yardımcı olursanız sevinirim...

guvenkaya

guvenkaya

Üye
Ben Dedıklerınızın Hepsını Yaptım Programı Acınca Telefon Kapandı Sonra Local Mode Gırdı Programı Kapattım Yıne Aynı Hıc Bır Degısıklık Yok Telefon Kıtlenmedı Cunku Bılgısayardan Muzık Yukleyebılıyorum Mecbur Bataryayı Cıkartıp Takdıgımda Telefonumda Hıc Bır Degısıklık Yoktu Telefon N70 Me Yardımcı Olursanız Sevınırım Tesekkurler

g0dsp3LL

Üye
saol topraam emegine saglik

papilocko

Üye
sakın siz upload yapmayın arkadaş yaparken elektrik kesildi ve telefonuçöpe attı uzmanlar tarafından yapuın serviste fln ben yapacaktım arkadaşın olayından sonra servise gönerdim ve budgun aldım sermiste 30 dk sürüyor

papilocko

Üye
var tabki senin srüm eski

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
anlatım için saul dostum :oke:

gardi

gardi

Üye
arkadaşlar ne olur birisi bu konuyla ilgilensin.telefona versiyon yuklemiştim.v20.0.015 bunu.ama versiyon yuklerken tel gümlemek üzereydi.bu pc sutenin son versiyonunda telefon kurtarma eklemişler onun sayesinde kurtardım telefonu ama bi sorun var benim telefonda.yeni müzik yüklüyorum yuklenen müzikleri bir turlu müzik calar yenilemiyo ve soyle bi uyarı veriyo yenileme durduruldu diye .bu hata versiyon yuklerken yoksa eksik versiyonmu yukledik ondan dolayımı oluyor acaba. müzik calar bir turlu yenilemiyor müzikleri gormuyo.versiyondan sonra hafıza kartınıda biçimlendirdim ama yine aynı hata ben bunu nasıl düzeltebilirim formatların ikisinide denedim yine nafile.ayrıca müzik çaların ikonuda eskisi gibi degişmemiş.birde telkde muvee olustur diye secenekler vardı onlar simdi yok bu secenekler bu versiyondamı yok yoksa ben eksikmi yukledim versiyonu bu konuda uzman olanlar yardımcı olursa sevinirim kafayı yiyecem

Oğuz Özseyrek

Oğuz Özseyrek

Üye
6630 da Galeri Şifreleme Programı veyat Şifreleme Varmı ? Galerime Girmelerini İstemiyorumda ? Bilgilendirseniz Sevinirim...

Üst Alt