Nokia X6 Hakkında her türlü konuda yardımcı olurum..

Sponsorlu Bağlantılar

masklow

Üye
nokia x6 güzel cihaz

ömeryb

Üye
sdfghj

--------------- Ekleme ---------------

mrb willrock benim sana bir sorum olacak yardımcı olursan sevinirim ben 2 hafta kullanılmış 2. el nokia x6 aldım comes with music li türkcelden yani,eski tel sahibi müzik indirmiş ovi den.ben indirmeye çalıştım olmuyor istenilen pin daha önce kullanılmış hatalı diyor ovi ye üyede oldum.acaba bu indirirken istenen pin tele mi uyarlı yoksa eski şahsın telefon numarasına mı uyarlı türkcell bayine gittim onlar telefon no suna uyarlıdır diyor senin bir bilgin varmı teşekkürler

mehter33

Üye
arkadslar yeni x6 aldım turkcellden sozlesmeli,, v12 versiyonu yuklu icerisinde, ancak buralardaki haberlere gore gayet yeni versiyonları cıkmıs telefonun, nokia software updater vs hepsini denedim ama update edemedim yeni versiyon gözükmüyor telefonda, nasıl update edebilirm, product codu' değiştirmek garanti dışı bırakıyormuş telefonu, başka bir yol varmı ? teşekkürler

majest1xc

Üye
(Wireless)
Nokia x6'nın wireless özelliği ne kadar iyi? Ne kadar mesafeden bağlanabilir? Wireless bağlantı hızı iyi mi?

ibrdd

Üye
bu sorunun cevabını çok merak ediyorum ben. x6 kullananlar cevaplasın lütfen. soru şu ki Nokia X6'nın Nokia 5800dan farkı nedir? İnsanlar neden aynı özellikte fakat tipi farklı olan telefon için iki katı para verir?

Öncelikle şunu söyleyeyim ki ben iki katı vermedim. İnternetten aldım, 670 liraya. yani 500 değil de 700 verdim diyelim. Ben senin de vurguladığın gibi en çok tasarımdan X6'yı tercih ettim. N8 de beklenebilir X6dan çok daha iyi özelliklerde olduğu bildirildi ama bence X6'nın tasarımına yaklaşamaz bile. Neyse...
Tsarım dışında herkesin bildiği şeyler zaten ekran farkı var bi de kamera...

He bi de şunu ekleyeyim, 5800 herkesin elinde olan bir telefon bir zamanların 6600'ı gibi. Benim zaten bi şeyim var böyle birinde olanı almam bu bir de herkeste var...:D Ben tabii 5800'ı öneririm iki kişiyi Samsung'tan vazgeçirttim mesela:ehe Biri 5800 aldı diğeri de alcak. Kuzenimde var 5800 kullandım önce ekran çok kötü geliyor bu nasıl kullanılır falan diyosun böyle bastıra bastıra ama... Sonra tırnak kullanmaya alışınca oluyor.. Ama tabii X6daki kadar olması mümkün değil.

Başka bir şey aklıma gelmiyor tasarımda sayabiliriz ama.. Menü ve aç-kapa tuşlarının, kilit kaydırmasının kullanımı falan da X6'da daha iyi. Sanırım 5800'ın tek artısı hafıza kartı. He bir de Google'da 5800 ve N97 için oyun var:D Tabii bunlar X6'Ya da oluyor. Demem o ki Google daha X6'yı pek tanımıyor:nono::P:

arkadaşlar yeni güncelleme çıkmış yükleyn varsa görüşlerini paylaşabilir mi?

köle

Üye
merhabalar arkadaşım ben x6 için klasör şifreleme programı arıyorum..
yani resim dosyasını ya da mesajları yada rehberi kilitleyebilmek için program var mı bildiğin..?
yazılanları okudum ara ara bi kaç sorumada yanıt aldım hepsi içinde teşekkür ederim..
ama bu soru soruldumu bilmiyorum..

trancemix1

Üye
Merhaba arkadasLar dün x6 aLdım ve msj atarken telefon restart yapıyor :S yardımcıolursanız sevinirim

yesilli

Üye
merhaba bende gecenlerde x6 aldim ama navide neden adresi veya sokak ismini yazarken tamamini ve dogru yazilmasini istiyor diger naviler gibi degil ne yapabilirim bilgi verirsen sevinirim

x6 da navi de adresin deden dogru yazilmasi gerekiyor bazilarinde 3 harfi yazdiktan sonra navi sokak adini berlirtiyor yardim ederseniz sevinirim

serincen

Üye
Çektiğin resme bakarken ses tuşunu kullan + büyütür - kççültür

aydindogan

Üye
arkadasım onu hemen gerı ıyade et orjınal degıl muhtemelen verdıgın paraya yazık taklıdını almıssın.ayrıca x6 almayı dusunen arkadaslar tek kelımeyle mukemmel bır cıhaz.ozellıkle kamerası ve vıdeo ozellıklerı gerısını saysam bıtmez

alpay14

Üye
benım x6 telefonum var kulaklıgı beyaz kulaklıgı taktıgmda az ses gelıyor tam takıyorum kulaklıgı ama olmuyor kulaklıgın ustunde bır tusa var bastıgımta ses gelıyor ama dısarıya ses verıyor yanı hem telefon hemde kulaklıktan ses gelıor bıde o tusa hep baslı tutmak ıstemıyorum sımdıden tesekkurler:nono::aman2:

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
X6 yı herkese tavsiye ederim çok güzel telefon cwm haricinde tüm özelliklerini kullanabiliyorum.cwm de heralde daha türkiye den desteklenmiyor.5800 ile arasında 200 lira para farkı var ve bence buna fazlasıyla deyiyor.Kamera ekran farkının yanında 16 gb hafıza farkı var.16gb hafıza kartı var mı bilmiyorum.Varsada 100 liradan fazladır diye düşünüyorum.Benim merak ettiğim tek bir konu var sizin şarjınız ne kadar dayanıyor.Benim 1.5 günle 3 gün arası.Acaba telefonu ilk aldığım günler çok uğraştığım için mi oldu yoksa normal mi ? Ben bide telefon için taşıma kılıfı bulamadım bulan varsa nerden aldığını söyleyebilir mi acaba ? Teşekkürler ... ( Not : Bu mesajı x6 dan yazdım )

alpereno

Üye
Ya bilmıyorum ama benim telefonu *#0000# den güncellemeye çalısıyorum güncellemeleri konrtol et diyorum hiçbir güncelleme yok diyor telefonn version da v12.0.091 son versiyonmudur acaba ? eger degilse baska nasıl güncelleyebilrm
teşekkürler

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Benim versiyon 21.0.004 görünüyor..

alpereno

Üye
hmm peki onu senmi güncelledin yoksa aldığındamı öyleydi sen güncellediysen nasıl güncelledin??

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Ben güncelledim.Menü Uygulamalar yazılım güncelleden güncelledim.

prank90

Üye
5800 şuan en ucuza 460 tlye gordum x6 yı ise 825e gordum arada 200 tl falan fark yok 2 telin arasındaki fark dokunmatigisin sistemi ve kamerasinin 5.0 mp olmasıdır bu 2 özellik için için bu farkı verirmisiniz onu düşünün

sercanx6akar

Üye
nokia x6 açıyorm telefonu beyaz bi ekran ve nokia yazısı çıkıyo öyle kalıyo nolur yardım edin :S?

Üst Alt