ben denemedim bile ya..doğrudur benim ki de fransızca:d fransadan ithal araç kiti falan güzelmiş. ewet türkiye paketleri hep dandik comes with music kodunide kullanamadım. süresi geçti.. sen kullanabildin mi..
haftaya denerim belkiBen iki gün önce X6 aldım ama kutunun içinde aktifleştirme pinini bulamadım,ovi sitesinde,gereken şifre kitapçığınızın içindedir diyor eğer öyleyse tam olarak nerede yardım edebilir misiniz?
Ben sanalreyonumdan aldım şimdilik bir sorun çıkmadı. bir ardakaş daha vardı o da sorun yaşamamış. ürün zaten aynı ürün. Macaristan üretimi, yalnız fark içeriktesanalreyonum.com u önerir misiniz,ithalatçı garantisi ile kvk-genpa garantisi arasında 180 tl oynuyor.Sizce hangisinden almalıyım sorun yaşamak istemiyorum.Gold mu, sanalreyonumdan ithalatçı garantisi mi yoksa sanalreyonumdan kvk-genpa mı almalıyım?
araç kiti veriliyor:P Gold'ta verdiklerini sanmıyorum. Sen bilirsin ama ben ve çevremde Nokia'dan sorun yaşayıp garantiye götürene rastlamadım ben. Oldu ki yaşadın zaten firma garantisi var.ewt bankamatikten havale yap içerden yaparsan 25 tl bankamatikten hesap numarasını gir gönder.Peki teşekkürler ya bişey daha merak ediyorum banka havalesi yaparken iş b. yüzde kesiyor para kesmeden nasıl gönderebiliriz havaleyi iş bankası hesabım olmasına rağmen böyle oluyordiğer bankalarda hesabım yok,diğer bankalarda da keserler mi acaba
![]()