Nokia X6 Hakkında her türlü konuda yardımcı olurum..

Sponsorlu Bağlantılar

lionelmusti

Üye
sanalreyonum.com u önerir misiniz,ithalatçı garantisi ile kvk-genpa garantisi arasında 180 tl oynuyor.Sizce hangisinden almalıyım sorun yaşamak istemiyorum.Gold mu, sanalreyonumdan ithalatçı garantisi mi yoksa sanalreyonumdan kvk-genpa mı almalıyım?

ibrdd

Üye
doğrudur benim ki de fransızca:d fransadan ithal araç kiti falan güzelmiş. ewet türkiye paketleri hep dandik comes with music kodunide kullanamadım. süresi geçti.. sen kullanabildin mi..
ben denemedim bile ya..:D haftaya denerim belki

Ben iki gün önce X6 aldım ama kutunun içinde aktifleştirme pinini bulamadım,ovi sitesinde,gereken şifre kitapçığınızın içindedir diyor eğer öyleyse tam olarak nerede yardım edebilir misiniz?

10,5*8,5 dikdörtgen biçiminde 2 yaprak, 4 sayfa bir kitapçık kod onda yazıyor.

sanalreyonum.com u önerir misiniz,ithalatçı garantisi ile kvk-genpa garantisi arasında 180 tl oynuyor.Sizce hangisinden almalıyım sorun yaşamak istemiyorum.Gold mu, sanalreyonumdan ithalatçı garantisi mi yoksa sanalreyonumdan kvk-genpa mı almalıyım?
Ben sanalreyonumdan aldım şimdilik bir sorun çıkmadı. bir ardakaş daha vardı o da sorun yaşamamış. ürün zaten aynı ürün. Macaristan üretimi, yalnız fark içerikte:D araç kiti veriliyor:P Gold'ta verdiklerini sanmıyorum. Sen bilirsin ama ben ve çevremde Nokia'dan sorun yaşayıp garantiye götürene rastlamadım ben. Oldu ki yaşadın zaten firma garantisi var.

lionelmusti

Üye
Peki teşekkürler ya bişey daha merak ediyorum banka havalesi yaparken iş b. yüzde kesiyor para kesmeden nasıl gönderebiliriz havaleyi iş bankası hesabım olmasına rağmen böyle oluyor:s diğer bankalarda hesabım yok,diğer bankalarda da keserler mi acaba:s

katrinehol64

Üye
selam arkads.. ben yeni x6 aldim ama turkce menum yok . yurt disinda kaliyorum ..buna nasil turkce meu indirebilirz.nede olsa turkceye sahip cikmak lazim her zaman :)) yardimci olursan sevinirim en kisa zamanda

lionelmusti

Üye
Arkadaşlar yardım edin lütfen ya ödemeyi kesinti olmadan nasıl yapabilirim:S

TOGADER

Üye
selam arkdaslar x6 yi nss ile turkce yapma sansimiz varmi? tabiki turkce kodu ?

b_tll

Üye
aktiflestirme kodumun bulundugu kitapcigimi bulamiyrum...yapablecegim brsey var mi yardim edebilir misiniz

Morcunn

Üye
ben x6 yı danimarkadan aldım. hiçbir sorun yok. ama türkçe dil yükleyemiyorum ne yapmalıyım:((

erkara_64

0578252 RM-559 EURO2 BLACK-RED TURKEY
0578368 RM-559 EURO2 LIGHT-BLUE TURKEY
0595376 RM-559 CTR 16GB EURO2 BLACK_RED TURKEY
0595399 RM-559 CTR 16GB EURO2 WHITE_BLUE TURKEY
0578368 RM-559 EURO2 LIGHT-BLUE TURKEY
bu kodlar x6 ile tamamen uyumludur.ben hepsini denedim.
Nemesis Service Suite (NSS)ile bu kodları girin.
Nokia Software Updater ile yeni türkçe yazılımı yükleyin
Telefon Türkçe olarak başlamadıysa bu sırayı takip edin
Menü>Settings>Phone>Language>Phone Language burdan dili türkçe yapın..

forumda nss nasıl kullanılacağının anlatımı yapılmıştır forumu inceleyiniz.

--------------- Ekleme ---------------

hme0779

Üye
X6 ya uygun garmin programı nreden bulabilirim.

cosmo61

cosmo61

Üye
bende vatan computerden nokia n86 aldım 2 gün sonra fabrikasyon hata'lı olduğunu öğrendim karşıdan ses gidip geliyodu kızakta sorun varmıs dedim başka ürün alayım stoklarda x6'yı gördüm 250 milyon üstüne verdim x6 aldım eve geldim oviden rihanna indireyim dedim ovisi açılıo gibi hyapıo ekran titriyo menüye dönüyodu ertesi gün gittim bire bir değişim oldu yenisini aldım eve geldim 3 gün sonrada üstteki hoparlör patladı diyceğim sudur elektronik şans işi ama biraz bekleyin piyasadaki x6'lar biterken yenileri gelsin ortadaki seriler her zaman iyidir saygılar...

musti641

Üye
mrb ben yaklaşık 3 ay önce çinden nokıa x6 aldım tabi çift hatlı orjinal değil. bilerek aldım yani. yanlız 5 tane telefoncu gezdi hiçbiri türkçe menü yükleyemedi ve imei alamadı. pasaportu olan bir yakınım gerçekten çok uğraştı ama birtürlü sorun çözülmedi..bu konuda yardımınız olabilirmi masraftan kaçmıyorum ve isteyen olursa 120 tl den satıcam.

tunataskiran

Üye
Peki teşekkürler ya bişey daha merak ediyorum banka havalesi yaparken iş b. yüzde kesiyor para kesmeden nasıl gönderebiliriz havaleyi iş bankası hesabım olmasına rağmen böyle oluyor:s diğer bankalarda hesabım yok,diğer bankalarda da keserler mi acaba:s
ewt bankamatikten havale yap içerden yaparsan 25 tl bankamatikten hesap numarasını gir gönder.

tetik53

Üye
Arkadaşım ben x6 da sitelerden video izleyemiyor,bana kullanmak gereken program linki verirmisin.Bide sana zahmet msn.

tekin197

Üye
x6 telefon aldım tek sorunum skyfire broswerde menüye hakim olamıyorum önceki sayfaya dönmek meü ekranını açmak çok zorluyo .dedim kalem alıyım sorunu çözerim x6 su_36 kalem satan bayi yok .tel aldıgım yer bile o ne diyo bakırköy merkezde olabilir dediler.ordada yok. sipariş verdim bakalım gelince inşallah internette daha iyi sörf yaparım.diger özellikleri harika hatata garmin mobil nagivasyon kurdum bu siteden sorunsuz çalışıyo.

tiscali

Üye
ben x6 da biturlu ovi haritalari calisdiramadim..gps i bi turlu bulmadi..neden acaba...

delen__1905

Üye
arkadaşlar ben x6 aldım türkçe dil pakatei noktasında yardımcı olabilir misiniz?

erkara_64

arkadaşım hazıra konmayın lütfen 1 önceki sayfayı ve forumu incelersen nasıl türkçe yapılması gerektiği anlatılmıştır:)

registerfurk

Üye
merhaba yaklaşık 1 hafta önce nokia x6 aldım ben de. şu anda firmware versiyonu 12.0.91 ne telefondan update ile ne de nokia software updater ile v20 görünmüyor. versiyonu nasıl yükseltebilirim dilin ingilizce olması önemli değil şimdiden teşekkürler.

arslan1970

Üye
hayatımda kullandığım en iğrenç telefon 1000 tl verdim ..ama 10 tl etmez..nokianın......

Üst Alt