Nokia X6 Hakkında her türlü konuda yardımcı olurum..

Sponsorlu Bağlantılar

cabbar100

cabbar100

Üye
Üffff özür dilerim kardeş 5800e gitti aklım :ağlarım:

sercanx6akar

Üye
napıcam ya :/

alpereno

Üye
aynısı bana da oldu hard format çek düzelirrr

hakancelik06

Üye
bene de hard format cek ....

cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
arkadaşlar yeni nokia x6 aldım ancak sim rehberini bir türlü aktaramdım bi yardım eder msniz?Numaralar güme mi gitti? :(

nakor

Üye
x6 mı iphonemi ? iphone kullanıyorum araştırıyorum eğer x6 daha cazip gelirse takas düşünürüm yorumlarınızı bekliyorum

cemyrdkn

cemyrdkn

Üye
x6 mı iphonemi ? iphone kullanıyorum araştırıyorum eğer x6 daha cazip gelirse takas düşünürüm yorumlarınızı bekliyorum
Öncelkle bir önceki mesajımdaki sorunu çözdüm.

Kıyaslamaya gelince, iphone u da x6 yı da alsan memnun olursun 2 günlük x6 kullanıcısıyım ve herşeyiyle çok güzel tavsiye ederim.Kamera süper, ses çft hopalör güzel, dokunmatiği iphone dan farsız ve nokia olması çok cazip.hangisini alırsan al göün arkada kalmaz...:oke:

Why Always Me

Why Always Me

Üye
X6 paralel ithalatta cwm den yararlanıyormu arkadaşlar

nakor

Üye
ben zaten iphone kullanıcısıyım cihazımın 10 aylık garantisi var bir arkadaşım tanıdığı 2 aylık x6 sını iphoneyle takas etmek istiyor banada biraz cazip gldi ama araştırmak istedim

redsun_34

Üye
ya arkadaşlar bende nokia x6 kullanıcısıyım telefon aldığım günden beri şarsı tamamen bitip kapandığında ve tekrar şarz ettiğimde sadece ekran beyaz yanıp nokia simgesi çıkıyor.Bir kaç defa başıma geldi ve pilini çıkarıp tekrar taktığımda düzeliyordu ama şimdi gene aynısı oldu ve şarzı dolduktan sonra açtım gene aynısını yaptı ve bu dafe gene aynı şekilde ekran ve hiçbir şekilde açılmıyor.ekran gene beyaz ve nokia simgesi var.bunun için ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun bu hata kullanım hatasımıdır?

redsun_34

Üye
çok sağol cabbar kardeş açıldı telefon fakat merak ettiğim bunu ilerde gene yapacakmı,sürekli bu formatı atmamızmı gerekecek ?

cabbar100

cabbar100

Üye
çok sağol cabbar kardeş açıldı telefon fakat merak ettiğim bunu ilerde gene yapacakmı,sürekli bu formatı atmamızmı gerekecek ?

Rica ederim. Bu bir daha olurmu bilmiyorum. Ama şöyle birkaç önlem alabilirsin. Telefounun hafızasını kullanma (uygulama, video, müzik, resim ve fotoğrafları daima harici hafızada tut) ve telefona uyumlu olmayan uygulama yükleme. Bunlar işe yarayabilir. Bir de telefonunu güncelle eğer güncel değilse.

kaankoc05

Üye
arkadaşım bnde yaklaşık 1.5 ay önce turkcellden x6 aldım ama şu ovi müzik ayarını bi türlü yapamıyorum çünkü telefon bi süre sonra intrnte girmemeye bşladı sizce ne yapmalıyım ? bi ara wodafone hattı takıp ordan intrnete girdim şimdide wodafoned en intrnete greblyrm ama turkcelden olmyo ayarlarını değiştirmiş olabilirmiyim ?? şimdiden teşekkürler..

furkkx

Üye
ya benim de bi sorum olacak...bu tel den wireless e bağlanıyorum..ve güncelleştirme yapıyorum.ama tam güncelleştirme yaparken wireless kopuyor ve güncelleştirme yarıda kalıyor nedendir acaba??

metix92

Üye
slm arkadaşlar son çare buraya yazıorum güç bela biriktirdiğim parayla x6 aldım telefonum reset atıpp kapanıyor
türkiyeden almama rağmen kullanım kulavuzu ve ovinin kullanım kulavuzu ingilizce
ayrıca kutunun içinden aktifleştirme pini çıkması lazımdı ama çıkmadı ??
yeşil kılavuzun üzerinde yazıyor olması gerekirde aktifleştirme kodunu nasıl temin edicez
telefonu türkcell bayisinden almadım tam bakmıyorlar
ovi müzikle indirmek istediğimde karşıma 2 yol çıkıyor ya müzik kuponuyla indircem yada comes with musice üye olcam comes with musice üye ol diorum telefon bağlı tabi o arada medya aktarımında ama bu bir comes with music telefonu değil diyor üye olunmuyor napacağımı şaşırdım kurulumda bir hata yok servisi genpa acaba kutu içeriği fln mı farklı ki normalde kutunun içinden araç kiti fln çıkmaz ama o tarz şeyler çıktı arabaya bağlamak için navigasyon için bana göre gereksiz 3 parça çıktı normalde çıkmaması lazım aktifleştirme pininin nerde yazdığını türkcell bayisine gidp gözümle gördüm eve geldim benimde orda hiç birşey yazmıyor ımei numarasıyla fln bulabilirmiyizki ben müzik severim müzik için aldm sayılır ama bana göre en önemli olan özelliğinden faydalanamıyorum tüm yorumları okudum çok bilgili arkadaşlarımız var onlardan ricam ne yapmam gerekenleri sölerlerse çok teşekkür ederim onlara

--------------- Ekleme ---------------

bide bu msj yazarken yazdıklarımın tek tek silinmesi neden bilen varsaa yardımm

katates

katates

Üye
Bende turkcellden aldım x6 şuanlık hiçbi sorunum yok müzik de indirdim..

metix92

Üye
ben turkcellden almadım işte yaa başka bi firmadan aldım kılavuz fln yabancı normalde kılavuzun üzerinde pin yazması lazım ama kılavuz almanca onun için yazıyor seninkinin içinden araç kiti fln çıkmamıştr bende onlar çıktıı bide bu telefon kendini kapatıyor açıyor bilen varmıı

metix92

Üye
yaa neden yardımcı olunmuo arkadaşlarr telefonum kapanıp açılıyor arada neden

Üst Alt