Nokia X6 Hakkında her türlü konuda yardımcı olurum..

Sponsorlu Bağlantılar

akat2580

Üye
merhaba ,
nokia x6 aldım navigosyonu çalışıyor ama gidecegim yeri giremiyorum bana yardımcı olurmusun.

rpr22

Üye
arkadasım bakar mısın bi sorunum var suan burdamısın ?

--------------- Ekleme ---------------

????????????????

Morcunn

Üye
merhaba ben hala türkçe dil yükleyemedim. eğer nokia shop'a gitsem orda yükleyebilirler mi? teşekkür ederim

ebru-ruru

Üye
bende flash paleyer yükliyemiyorum ..Aldığımda da yüklü değildi :/skyfire de yükliyemiyorum bilgisayardan atmayı denedim açamadı .. telefondan girdiğimde de zaten hafıza dolu deyip kapanıyo anlamadım bi türlü bütün forumu okudum bi arkadaşda da aynı şekilde hafıza dolu diyomuş ona verilen cevabı göremedim yardımcı olur musunuz insanın sinirini bozuyo güzelim telefonu fırlatıp atıcam şimdi :) ve çok yavaş .. He bide şu var bende skyfire nin sitesine giriyorum evden wireless la aynı uyarı bana da çıkıyor :/

ibrdd

Üye
Telefon çok iyi kardeşim GPS'i falan gayet iyi. Bilmiyorsunuz bence. Bence 1000 lira etmez ama 700 eder:D:PP

ebru-ruru

Üye
ya telefon çok iyi de kullanmayı beceremeyince sinir bozuyo
:(

UniqueDemon

Üye
5800'da 434 mhz'de çalışır. Aynı arm 11 işlemciye sahip iki cihazda.(Firmware Change Log'ları inceleyebilirsin.)
5800'da yandan sürüklemen gerekmiyor. Hareketli Kaydırma fonksiyonu v40'tan beri var.

Doğruluğundan emin olmadığınız konularda beyaanat vermeyin. Bu sadece başlığı okuyan bilgisiz bir kullanıcıyı aldatır.

Kaldı ki 5800 için bahsi geçecek her olumsuzluk x6 içinde geçerlidir.İşletim sistemi (Symbian^1 - v9.4 - s60 5.dağıtım) ve donanım olarak aynılar çünkü.Aynı güç tüketimiyle,434 mhz arm 11 işlemci üzerinde 128 mb ram ile çalışıyor iki makinede.Ekran kartları ve ses kartlarıda aynı kartlar.

Kamera çözünürlüğü,tasarım, gibi ufak tefek farkları ile ayrılıyor bu iki model. Zaten öyle de olması gerekiyor. Çünkü x serisi,xpressmusic olarak bildiğimiz müzik için optimize edilmiş ailenin revizyonu. Nokia tamamen baştan yaratmazdı yani x6 değil de başka bir cihaz da yapacak olsa. X6'da 5800'ın ikizi dolayısıyla.

X6'yı 5800 ile karşılaştırırken, fiyat farkları dışında göz önünde bulundurulabilecek 2 nokta var. Ekran tipi ve hafıza kartı ile çalışabilme/çalışamama durumu.

X6 için taşınabilir hafıza desteği yok.5800 hafıza kartı kullanabiliyor.

Kapasitif (sığasal) ekranda ekrana parmağınızla temas etmeniz algılama için yeterli, resistif (dirençsel) ekranda parmağınız veya herhangi bir nesneyle basınç uygulamalısınız.

Umarım yararlı olmuştur. Bu bilgileri de göz önünde bulundurarak iki cihaz arasında daha sağlıklı bir seçim yapabilirsiniz.

Arkadaşım bu overclock olayını nasıl yapıyoruz 5800ı nasıl 434Mhz ile çalıştırabiliriz ?

megaorhan

Üye
Abi nolur yardım et yaw bunlar için bikaç oyun indirdim bu siteden konuyu açan '.sis dosyalaranı atın yeter ' yazmış ama bazılarında .sis yok ne yapacağımmmmmmmm şimdiden tşkler

lamazi13

Üye
ban şu konuda yardımcı olun iphonedeki gibi temaların saga veya sola hareket eden programın ismini bilen varmı yardımcı olurmusunuz

ben şu konuda yardımcı olurmusunuz iphonedeki gibi temaların saga veya sola hareket eden programın ismini bilen varmı yardımcı olurmusunuz

burocka

burocka

Üye
iki sorum olacak birincisi telefonun hızı nasıl donmalar oluyo mu?
ikincisi paralel ithalat olunca comes with music var mı?

delen__1905

Üye
arkadaslar x6 rar uzantili dosyalari tanimlamiyor bunun icin ne yapmam gerekiyor yardimci olabilir misiniz

pardon arkadaslar bilgisayarimdan kaynakli bir sorunmus bu soruyu kale almazsaniz sevinirim zaten kale alincak bir soru degil herkese iyi gunler

ibrdd

Üye
ban şu konuda yardımcı olun iphonedeki gibi temaların saga veya sola hareket eden programın ismini bilen varmı yardımcı olurmusunuz

ben şu konuda yardımcı olurmusunuz iphonedeki gibi temaların saga veya sola hareket eden programın ismini bilen varmı yardımcı olurmusunuz
MyPhone arkadaşım
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...an-arayuz-uygulamasi-son-versiyon-317232.html

Abi nolur yardım et yaw bunlar için bikaç oyun indirdim bu siteden konuyu açan '.sis dosyalaranı atın yeter ' yazmış ama bazılarında .sis yok ne yapacağımmmmmmmm şimdiden tşkler
Nerdeki oyunları indirdin ki? Biliyorsundur ama .sisx de olur.

iki sorum olacak birincisi telefonun hızı nasıl donmalar oluyo mu?
ikincisi paralel ithalat olunca comes with music var mı?
Benim beklediğimden daha iyi. Telefonun neredeyse tamamı dolu. Menüde kaydırma yapınca çok dosya varsa biraz serilikten ödün veriyor ama bence gayet makul.

Arkadaşım bu overclock olayını nasıl yapıyoruz 5800ı nasıl 434Mhz ile çalıştırabiliriz ?

300lerde diye biliyorum. bence arttırma da olmaz. Nasıl olacak ki? Olsa biz de 500 yaparız yani yine fazla olur.

arkadasım bakar mısın bi sorunum var suan burdamısın ?

????????????????
Sen yaz da uygun bi zamanda cevaplanır;)

bende flash paleyer yükliyemiyorum ..Aldığımda da yüklü değildi :/skyfire de yükliyemiyorum bilgisayardan atmayı denedim açamadı .. telefondan girdiğimde de zaten hafıza dolu deyip kapanıyo anlamadım bi türlü bütün forumu okudum bi arkadaşda da aynı şekilde hafıza dolu diyomuş ona verilen cevabı göremedim yardımcı olur musunuz insanın sinirini bozuyo güzelim telefonu fırlatıp atıcam şimdi :) ve çok yavaş .. He bide şu var bende skyfire nin sitesine giriyorum evden wireless la aynı uyarı bana da çıkıyor :/
Flash nasıl yüklü olmaz ki :S Skyfire Türkiye'ye destek vermiyor sanırım. Ben cepten sitene girdim ülkenizde olmuyor falan dedi. Bilgisayarda buldum, kurdum falan ama internete girmiyor. İstersen bir format at belki düzelir yavaşlığı falan. Olmadı geri ver sorunlu de.

manhunter6

Üye
slm ben x6 da video izleyemiyorum acılmıyor bir türlü mp4 deniyorum ondada ses geliyo görüntüde problem cıkıyor ne yapabilirim

slm ben x6 da video izleyemiyorum acılmıyor bir türlü mp4 deniyorum ondada ses geliyo görüntüde problem cıkıyor ne yapabilirim

murat_435

murat_435

Üye
<P>gsfb</P>

gecekurduuuu

gecekurduuuu

Üye
sevgili kardeşim x6 aldım almasına da nette bazı videoları açmıyor kerata flas player 9 mu adobe 9 mu artık hangi 9 sa işaret çıkıyor açılmıyor okadar uygulama yükledim olmadı senden ricam o programın dovnland nkini bulursan bana gönderirmisin?

canakci

Üye
Arkadasim ben x6 aldim Tom Tom u yüklemek istiyorum yardimci olursan sevinirim

Oğuzhan SEÇEN

Üye
hocam ben kardeşime x6 aldım turkcelden taksit ile fakat her yerde turkcellin amlemi açılşta kapanışta bunu nasıl değiştirebilirim yazılım mı atılması lazım yoksa format ile mi bana Ö.M atarsanız sevinirim teşekkürler

kudret19834

Üye
bendede nokıa x6 var ama nette video izleyemiyorum facede bile banada yardımcı olurmusun zahmet olmazsa

:nono:bendede nokıa x6 var ama nette video izleyemiyorum facede bile banada yardımcı olurmusun zahmet olmazsa

mustafa

mustafa

Üye
bu sorunun cevabını çok merak ediyorum ben. x6 kullananlar cevaplasın lütfen. soru şu ki Nokia X6'nın Nokia 5800dan farkı nedir? İnsanlar neden aynı özellikte fakat tipi farklı olan telefon için iki katı para verir?

hakancelik06

Üye
hocam ben kardeşime x6 aldım turkcelden taksit ile fakat her yerde turkcellin amlemi açılşta kapanışta bunu nasıl değiştirebilirim yazılım mı atılması lazım yoksa format ile mi bana Ö.M atarsanız sevinirim teşekkürler

sevgili kardeşim temayı değiştir tema ayarları ekran ayarları ve ev taması ayarlarına bak bende de vardı onları değiştirdim düzeldii sana kolay gelsain

sevgili emre benim x6 da hoparlör sesi bozuk ve cızırtılı gelmeye basladı arama yaptıgımda sesi dışarı verdiğimde ses çok cızırtılı geliyor daah önce yoktu programsal bir hata mı var acaba bana yardımcı olabilirmisin şimdiden teşekkürler

Üst Alt