ve çok yavaş .. He bide şu var bende skyfire nin sitesine giriyorum evden wireless la aynı uyarı bana da çıkıyor :/5800'da 434 mhz'de çalışır. Aynı arm 11 işlemciye sahip iki cihazda.(Firmware Change Log'ları inceleyebilirsin.)
5800'da yandan sürüklemen gerekmiyor. Hareketli Kaydırma fonksiyonu v40'tan beri var.
Doğruluğundan emin olmadığınız konularda beyaanat vermeyin. Bu sadece başlığı okuyan bilgisiz bir kullanıcıyı aldatır.
Kaldı ki 5800 için bahsi geçecek her olumsuzluk x6 içinde geçerlidir.İşletim sistemi (Symbian^1 - v9.4 - s60 5.dağıtım) ve donanım olarak aynılar çünkü.Aynı güç tüketimiyle,434 mhz arm 11 işlemci üzerinde 128 mb ram ile çalışıyor iki makinede.Ekran kartları ve ses kartlarıda aynı kartlar.
Kamera çözünürlüğü,tasarım, gibi ufak tefek farkları ile ayrılıyor bu iki model. Zaten öyle de olması gerekiyor. Çünkü x serisi,xpressmusic olarak bildiğimiz müzik için optimize edilmiş ailenin revizyonu. Nokia tamamen baştan yaratmazdı yani x6 değil de başka bir cihaz da yapacak olsa. X6'da 5800'ın ikizi dolayısıyla.
X6'yı 5800 ile karşılaştırırken, fiyat farkları dışında göz önünde bulundurulabilecek 2 nokta var. Ekran tipi ve hafıza kartı ile çalışabilme/çalışamama durumu.
X6 için taşınabilir hafıza desteği yok.5800 hafıza kartı kullanabiliyor.
Kapasitif (sığasal) ekranda ekrana parmağınızla temas etmeniz algılama için yeterli, resistif (dirençsel) ekranda parmağınız veya herhangi bir nesneyle basınç uygulamalısınız.
Umarım yararlı olmuştur. Bu bilgileri de göz önünde bulundurarak iki cihaz arasında daha sağlıklı bir seçim yapabilirsiniz.
MyPhone arkadaşımban şu konuda yardımcı olun iphonedeki gibi temaların saga veya sola hareket eden programın ismini bilen varmı yardımcı olurmusunuz
--------------- Ekleme ---------------
ben şu konuda yardımcı olurmusunuz iphonedeki gibi temaların saga veya sola hareket eden programın ismini bilen varmı yardımcı olurmusunuz
Nerdeki oyunları indirdin ki? Biliyorsundur ama .sisx de olur.Abi nolur yardım et yaw bunlar için bikaç oyun indirdim bu siteden konuyu açan '.sis dosyalaranı atın yeter ' yazmış ama bazılarında .sis yok ne yapacağımmmmmmmm şimdiden tşkler
Benim beklediğimden daha iyi. Telefonun neredeyse tamamı dolu. Menüde kaydırma yapınca çok dosya varsa biraz serilikten ödün veriyor ama bence gayet makul.iki sorum olacak birincisi telefonun hızı nasıl donmalar oluyo mu?
ikincisi paralel ithalat olunca comes with music var mı?
Arkadaşım bu overclock olayını nasıl yapıyoruz 5800ı nasıl 434Mhz ile çalıştırabiliriz ?
Sen yaz da uygun bi zamanda cevaplanırarkadasım bakar mısın bi sorunum var suan burdamısın ?
--------------- Ekleme ---------------
????????????????
Flash nasıl yüklü olmaz ki :S Skyfire Türkiye'ye destek vermiyor sanırım. Ben cepten sitene girdim ülkenizde olmuyor falan dedi. Bilgisayarda buldum, kurdum falan ama internete girmiyor. İstersen bir format at belki düzelir yavaşlığı falan. Olmadı geri ver sorunlu de.bende flash paleyer yükliyemiyorum ..Aldığımda da yüklü değildi :/skyfire de yükliyemiyorum bilgisayardan atmayı denedim açamadı .. telefondan girdiğimde de zaten hafıza dolu deyip kapanıyo anlamadım bi türlü bütün forumu okudum bi arkadaşda da aynı şekilde hafıza dolu diyomuş ona verilen cevabı göremedim yardımcı olur musunuz insanın sinirini bozuyo güzelim telefonu fırlatıp atıcam şimdive çok yavaş .. He bide şu var bende skyfire nin sitesine giriyorum evden wireless la aynı uyarı bana da çıkıyor :/