Nokia X6 Hakkında her türlü konuda yardımcı olurum..

Sponsorlu Bağlantılar

mmeett1

Üye
paralel ithalatta comes with music var mı ?
müziklerde sanatçı sesinin az gelmesi stereo genişletme ayarından kaynaklanıyor olabilir.
şarkıdan şarkıya değişiyorsa dosyada da bir problem olabilir.
 


patos64

Üye
arkadaşlar merhaba, bugün alacağımda telefonu acil cevaplarsanız sevinirim, birde emin olanlar cevaplarsa çok sevinirim. telefonun çin malı olup olmadığı nerden anlaşılır, bir yazı bulunuyor mu yoksa kendimiz mi anlayacağız birde, paralel ithalat telefon alırsak x6,, ovi müzik'ten faydalanabiliyor muyuz? teşekkür ederim.
 
PosiXGuARD

PosiXGuARD

Üye
telefona ilk baktığında anlarsın zaten,çin işçiliği süperdir bilirsin :D

--------------- Ekleme ---------------

Bu Çin Malı :Bu da Asıl X6 :
 

eneskavak

Üye
iyi günler arkadaşlar bende x6 kullanıyorum wifi ile internete bağlanıyorum ama video izleyemiyorum youtube -video75 ve benzei vide sitelerine girmeme rağmen video izleyemiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
 

aniltunca

Üye
Merhaba Arkadaşlar ben de Nokia x6 aldım çok güzel telefon. Telefonda kayıtlı olan youtube a girdiğimde yasaklı olduğu geliyor. Bir de facebook da bazı videoları açıyor bazılarında çok bekliyor ve açmıyor.(sürenin kısa ve uzun olması farketmiyor). wirelees olmasına rağmen bazı sitelere wap dan bağlanıyor.ayarlarla alakası var mı? Şİmdiden teşekkürler.
 
orchsn

orchsn

Üye
Arkadaslar Yorumlarinizi Tek tek Okudum ama Sonuc Olarak Hepiniz Kullanimdan Bahsetmissiniz.
Kullandikca yeni yeni seyler goreceginize eminim.
Benim Ogrenmek Istedigim X6 icin Ozel programlar var mi Yoksa Kaldirabileceklerle mi yetinmemiz gerekiyor.
Ovi de ben acikcasi pek birsey goremedim.

Burdan Bu Konuda Yardim Bekliyorum.
 
PosiXGuARD

PosiXGuARD

Üye
Arkadaslar Yorumlarinizi Tek tek Okudum ama Sonuc Olarak Hepiniz Kullanimdan Bahsetmissiniz.
Kullandikca yeni yeni seyler goreceginize eminim.
Benim Ogrenmek Istedigim X6 icin Ozel programlar var mi Yoksa Kaldirabileceklerle mi yetinmemiz gerekiyor.
Ovi de ben acikcasi pek birsey goremedim.

Burdan Bu Konuda Yardim Bekliyorum.
Telefon daha yeni sayılır,yani özel programlar için biraz beklemeli,
5800 ile oldukça uyumludur.Zaten program üreticileri genelde tek telefon modeli için üretim yapmıyorlar.
Program ararken s60v5 olarak ararsanız telefonunuz için uygun programlar bulabilirsiniz.

patos64
dh'de paralel alan birinin yazdığına göre şifre geliyor yani comes with music var diyor

Youtube'a girmek istiyorsanız 5800a göre wireless ayarı veriliyor.Bu x6da da geçerli.
Web tarayıcınız yetersiz geliyorsa Skyfire veya Opera Mobile kurun.
 
AlperusAlperus

AlperusAlperus

Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar.Dün x6 aldım.Yeni firmware 20 yi ve üzerine hacked firmware'i yükledikten sonra makine tam kıvamına geldi.Eğerki makineyi nasıl hack ederim,sertifika sorununu nasıl hallederim gibi aklınızda sorular var ise msn adresimi ekleyerek bana sorabilirsiniz. ([email protected]).İyi günler dilerim.
 
PosiXGuARD

PosiXGuARD

Üye
hacked sürümün özellikleri neler?? ben de alıcam da hacklesem mi diye düşünüyorum
 
AlperusAlperus

AlperusAlperus

Üye
Hack sürümünün fazla bir özelliği yok(benim yüklediğim sürüm).Bildiğimiz gibi rom patcher'ı makineye yüklüyor ve installserver patch vasıtasıyla sertifika problemi yaratacak bütün programları yükleyebiliyoruz.Tabi patch sayısını isteğe göre arttırabiliyoruz.
 

ibrdd

Üye
Kamera yakınlaştırması bana az gibi geldi, daha çok yakınlaştırabileceğimiz bir yazılım var mı? Tabii kaliteden ödün verilir de yine de gerekebilir. Kullanan var mı?

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar aşşağıya yetkili ile yaptığım e-posta görüşmesi, satış sözleşmesinden bir bölüm ve link var. Ne düşünüyorsunuz?

"""

From: Ayşegül Karabudak <[email protected]>
To:
Sent: Sat, May 29, 2010 10:10:05 AM
Subject: Re: Online Destek Mesajı :
&#65279;
MERHABA



2 YIL FONOTEL İLETİŞİM GARANTİSİNDE.İTHALATCI FİRMA SANAYİ BAKANLIGINDAN ONAY ALMIŞ KENDİ TEKNİK SERVİSİ BULUNMAKTADIR.MERKEZİ İSTANBULDA ÜRÜNDE HERHANGİ BİR PROBLEM OLDUGUNDA FİRMAYLA İRTİBATA GECEREK ANLAŞMALI OLDUGU KARGOYLA TEKNİK SERVİSİNE GÖNDEREBİLİRSİNİZ KARGO ÜCRETİ FİRMAYA AİTTİR.ÜRETİM YERİ MACARİSTAN.
----- Original Message -----
From:
To: Ayşegül Karabudak
Sent: Saturday, May 29, 2010 10:04 AM
Subject: Re: Online Destek Mesajı :

Merhaba

Yani bir sorun yaşarsam mağdur kalmam öyle mi? Telefonum bozulursa nasıl garantiye ulaşabilirim? Üthalatçı firma dediğinize göre KVK vs. değil. bu durumda garantiye ulaşmam zor olabilir. İthalatçı firmanın adı nedir? Ürün nereden ithal? Aslında bu soruların cevaplarını sitede bulmak isterdim ama açıklama yapılmamış. Yaparsanız sizin için de yararlı olur diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim hızlı cevabınız için.
İyi günler

From: Ayşegül Karabudak <[email protected]>
To:
Sent: Sat, May 29, 2010 9:42:36 AM
Subject: Re: Online Destek Mesajı :

&#65279;
merhaba



ürün 2 yıl ithalatcı firma garantisinde.


iyi günler
----- Original Message -----
From: [email protected]
To: [email protected]
Sent: Friday, May 28, 2010 9:24 PM
Subject: Online Destek Mesajı :

Adı : ibrahim
Email Adresi :
ürünleriniz garantili mi? Aşağıda belirtilen adresteki x6'nın KVK garantisi var mı? Teşekkür ederim

"""




""MADDE 5 - CAYMA HAKKI
ALICI, sözleşme konusu ürürünün kendisine veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa tesliminden itibaren 7 gün içinde cayma hakkına sahiptir. Cayma hakkının kullanılması için bu süre içinde SATICI'ya faks, email veya telefon ile bildirimde bulunulması ve ürünün 6. madde hükümleri çerçevesinde kullanılmamış olması şarttır. Bu hakkın kullanılması halinde, 3. kişiye veya ALICI'ya teslim edilen ürünün SATICI'ya gönderildiğine ilişkin kargo teslim tutanağı örneği ile fatura aslının iadesi zorunludur. Bu belgelerin ulaşmasını takip eden 7 gün içinde ürün bedeli ALICI'ya iade edilir. Fatura aslı gönderilmez ise KDV ve varsa sair yasal yükümlülükler iade edilemez.

Tüketicinin hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı teslim aldığı veya sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren yedi gün içerisinde malı veya hizmeti reddederek sözleşmeden cayma hakkının var olduğunu ve cayma bildiriminin satıcı veya sağlayıcıya ulaşması tarihinden itibaren malı geri almayı taahhüt ederiz.


385 sayılı vergi usul kanunu genel tebliği uyarınca iade işlemlerinin yapılabilmesi için tarafınıza göndermiş olduğumuz iade bölümü bulunan faturada ilgili bölümlerin eksiksiz olarak doldurulması ve imzalandıktan sonra tarafımıza ürün ile birlikte geri gönderilmesi gerekmektedir.


Ancak, KKTC ve yurtdışı gönderilerinde Müşterilerimiz siparişlerinde KDV ödemediği için, gümrükte almış olduğu ürünlerin vergilerini ödemekle yükümlüdür.Gümrükten her ne şekilde olursa olsun teslim alınmayan ürünler için Müşterilerin cayma hakkı bulunmamaktadır. Çünkü MESAFELİ SÖZLEŞMELER UYGULAMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİĞİN 8.maddesi uyarınca Tüketici mal satışına ilişkin mesafeli sözleşmelerde, teslim aldığı tarihten itibaren yedi gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.


MADDE 6 - CAYMA HAKKI KULLANILAMAYACAK ÜRÜNLER
İadeler mutlak surette orijinal kutu veya ambalajı ile birlikte yapılmalıdır.*Orijinal kutusu/ambalajı açılmış ,kullanılmış;örnek: orijinal kutu üzerine kargo etiketi yapıştırılmış ve kargo koli bandı ile bantlanmış ürünler kabul edilmez örnek Cep Telefonu (sim kart takılmış),Notebook ,(yazılımı etkinleştirilmiş) tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, başka bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.*İade etmek istediğiniz ürün ile birlikte orijinal fatura (sizdeki bütün kopyaları) ve iade sebebini içeren bir dilekçe göndermeniz gerekmektedir.*İade etmek istediğiniz ürün / ürünler ayıplı ise kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır. Bu durumda da UPS KARGO ile gönderim yapmanız gerekir. Diğer durumlarda ise kargo ücreti size aittir.*Ürün seçiminde uyumsuzluk problemi yaşanabilecek ürünler için, mutlaka uyum konusunda teknik destek alarak sipariş vermelisiniz. Bu tip ürünlerin orijinal ambalajları açıldığında iade işlemleri mümkün olmamaktadır.
* Kargo taşıma sigortası:Tüm siparişlerinizde kargo görevlisinin yanında ürünü açıp,kontol ediniz ,üründe herhangi bir kırılma,deforme var ise lütfen tutanak tutturunuz.Bu gibi durumlarda tutanak tutulmaz ise firmamız kesinlikle sorumlu değildir""



 
orchsn

orchsn

Üye
Telefon daha yeni sayılır,yani özel programlar için biraz beklemeli,
5800 ile oldukça uyumludur.Zaten program üreticileri genelde tek telefon modeli için üretim yapmıyorlar.
Program ararken s60v5 olarak ararsanız telefonunuz için uygun programlar bulabilirsiniz.

Eywallah SaoLasin...
 

greenstorm

Üye
slm willrock ben facebook daki video ları ve herhangibir sitedeki video ları izleyemiyorum flash player istiyo ve bulamadım yardımcı olursan sevinirim mail adresim [email protected] şimdiden tşkler
 

melihmasat

Üye
willrock telefonu alıcam Sence bu telefonu en az 2 yıl kullanabılırmıyım?
 
mehmetbilgin1986

mehmetbilgin1986

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-x6-sertifika-hatasi-357316.html

arkadaşlar nokia X6 sahibiyim. şimdi bu telefonun 16GB hafızası var. fakat ben film izleyemiyorum. avi formatında mpeg formatında videolar denedim. mpeg de ses var görüntü yok. sitemizdeki programların hemen hepsini yüklemeye çalıştım. SERTİFİKA HATASI ya da SÜRESİ GEÇMİŞ SERTİFİKA hatası verdi. converter çeviriciyi de denedim. mp4 formatına çevirdim fakat tekrar ses var görüntü yok.. ben şimdi paraya kıyıp aldığım bu telefondan film izleyemeyecekmiyim :(
Maxicep.com - NOKIA X6 sertifika hatası
yardımcı olana arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederimm
 

tunataskiran

Üye
merhaba ibrdd ben telefonu mayısın 10 nunda sanalreyonumdan aldım çok memnunum hiç bir sorunu yok arada takılıyor. doğaldır aynı anda 3 5 uygulama açarsan:D sanalreyonumdan sipariş verdim 2 günde geldi. kvk garantisi falan var diye gidip kvk dan alma pek bir şey değişmiyor. kvk ve genpanın servis hizmeti kadar kötü başka bir ithalatçı firma yoktur. mazallah telefon bozulunca en az 29 iş günü ellerinde kalıyor. hele araya tatil falan girerse rahat 2 ay telefonsuz kalırsın. N97 den çok daha iyi. yazılımı çok geliştirmişler. n97 mini de bile telefon sürekli hata veriyor hafıza dolu uygulamaları kapatın falan diyor. bende de bir kaç kez uyarı verdi güncelleştirme yapınca bu sorunda ortadan kalktı. willrock kardeşim sağolsun ona çok sormuştum alana kadar yardımcı oldu iyiki x6 konusunda yönlendirmiş. 5800 la kıyaslanabilecek bir telefon değil. 5800 da kullandım vasatın altında. x6 ise ben ıphone 1500 tl vermeden onun seviyesinde bir telefon istiyorum dersen kesinlikle x6 dan şaşma samsung ominia fln berbat. 1 aydır kullanıyorum telefonun tek vasat yanı şarjı. çok müzik dinliyorum fakat ekran parlaklığını açınca 1 günde şarj bitiyor. açmayınca güneşte kullanması biraz zor oluyor. kulaklığı çok iyi. odamda 5.1 e bağlayıp dinliyorum ses çıkış kalitesi gayet iyi. apaçilik yapıp dışarı yolda falan giderken dışarı vercem sesi dersen biraz kalitesiz:D ama x6 kullanan birinin böyle bişey yapmıycağını umuyorum:D kamerası bi dijital fotoğraf makinesi kadar iyi. video çekimide öyle. ovi store un ücretsiz yazılımları yeterli:d ıphone store kadar olmasada. gps i kullanabildim. fakat kullanmadan önce böyle türkiyenin her yerini wirellese bağlanıp haritayı açmak gerekiyor. benim anlatacıklarım bu kadar teşekkürler. sorunuz olursa yardımcı olurum. Benim bir sorum var ovi music kulanabilen varmı benm kutudan çıkan hediye kupon pek bir işe yaramıyor...
 
willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/symbian-destek/nokia-x6-sertifika-hatasi-357316.html

arkadaşlar nokia X6 sahibiyim. şimdi bu telefonun 16GB hafızası var. fakat ben film izleyemiyorum. avi formatında mpeg formatında videolar denedim. mpeg de ses var görüntü yok. sitemizdeki programların hemen hepsini yüklemeye çalıştım. SERTİFİKA HATASI ya da SÜRESİ GEÇMİŞ SERTİFİKA hatası verdi. converter çeviriciyi de denedim. mp4 formatına çevirdim fakat tekrar ses var görüntü yok.. ben şimdi paraya kıyıp aldığım bu telefondan film izleyemeyecekmiyim :(
Maxicep.com - NOKIA X6 sertifika hatası
yardımcı olana arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederimm
Sitede Smart Movie yazılımı var Ben bu programı kullanada avi,mpeg,flv,mp4 formatlarını rahatlıkla izliyebiliyorum. Öneririm..

--------------- Ekleme ---------------

willrock telefonu alıcam Sence bu telefonu en az 2 yıl kullanabılırmıyım?
Bu telefonu alıpta kolay kolay sıkılman çok zor 2 senden fazla kullanırsın. 5mp kamerası,müzik zevki,ekranı ve en önemlisi kasa yapısı muhteşem. Telefonda tuş takımından dokunmatiğe geçişi gibi devir olduysa dokunmatik ekrandada beyinsel gücüyle çalışabilen telefon çıkarsa ozaman değiştirme wakti gelmiştir deriz :D
 
willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
merhaba ibrdd ben telefonu mayısın 10 nunda sanalreyonumdan aldım çok memnunum hiç bir sorunu yok arada takılıyor. doğaldır aynı anda 3 5 uygulama açarsan:D sanalreyonumdan sipariş verdim 2 günde geldi. kvk garantisi falan var diye gidip kvk dan alma pek bir şey değişmiyor. kvk ve genpanın servis hizmeti kadar kötü başka bir ithalatçı firma yoktur. mazallah telefon bozulunca en az 29 iş günü ellerinde kalıyor. hele araya tatil falan girerse rahat 2 ay telefonsuz kalırsın. N97 den çok daha iyi. yazılımı çok geliştirmişler. n97 mini de bile telefon sürekli hata veriyor hafıza dolu uygulamaları kapatın falan diyor. bende de bir kaç kez uyarı verdi güncelleştirme yapınca bu sorunda ortadan kalktı. willrock kardeşim sağolsun ona çok sormuştum alana kadar yardımcı oldu iyiki x6 konusunda yönlendirmiş. 5800 la kıyaslanabilecek bir telefon değil. 5800 da kullandım vasatın altında. x6 ise ben ıphone 1500 tl vermeden onun seviyesinde bir telefon istiyorum dersen kesinlikle x6 dan şaşma samsung ominia fln berbat. 1 aydır kullanıyorum telefonun tek vasat yanı şarjı. çok müzik dinliyorum fakat ekran parlaklığını açınca 1 günde şarj bitiyor. açmayınca güneşte kullanması biraz zor oluyor. kulaklığı çok iyi. odamda 5.1 e bağlayıp dinliyorum ses çıkış kalitesi gayet iyi. apaçilik yapıp dışarı yolda falan giderken dışarı vercem sesi dersen biraz kalitesiz:D ama x6 kullanan birinin böyle bişey yapmıycağını umuyorum:D kamerası bi dijital fotoğraf makinesi kadar iyi. video çekimide öyle. ovi store un ücretsiz yazılımları yeterli:d ıphone store kadar olmasada. gps i kullanabildim. fakat kullanmadan önce böyle türkiyenin her yerini wirellese bağlanıp haritayı açmak gerekiyor. benim anlatacıklarım bu kadar teşekkürler. sorunuz olursa yardımcı olurum. Benim bir sorum var ovi music kulanabilen varmı benm kutudan çıkan hediye kupon pek bir işe yaramıyor...
X6'n Hayır olsun kardeşim güle güle kullan :)

--------------- Ekleme ---------------

slm willrock ben facebook daki video ları ve herhangibir sitedeki video ları izleyemiyorum flash player istiyo ve bulamadım yardımcı olursan sevinirim mail adresim [email protected] şimdiden tşkler
Normal wep tarayıcısındn get.skyfire.com 'a girip telefonuna uygun olan yazılımı indirip bu wep programı üzerinden istediğin siteden girip direk video izliyebiliyorsun.
 

bahababa38

Üye
arkadalar x6 kullnıyorum
1-navigasyon gps bi türlü açılmıyor.
2-hiç bi videoyu görüntülü oynatmıyor
3-sürekli hafıza dolu diyip neti kapatıyor
bu konularda yardımcı olabilirmisiniz. merci
 


Üst Alt