Nokia X6 Hakkında her türlü konuda yardımcı olurum..

Sponsorlu Bağlantılar

deserteagle0606

Üye
arkadaşlar kimse yokmu yardımcı olabilecek.. hatsız tercihten gps kullanamıyormuyuz wireless tan internete bağlı iken..

arkadaşlr x6 konsunda yardımcı oluruz demişsiniz kimseden ses çıkmıyor kimse yokmu bu sitede yardımcı olurmusunuz..

katates

katates

Üye
merhaba bende de nokıa x6 internetten video izleyemiyorum flash player indiriyorrum açılamıyor desteklemiyor diyor skyfire yükleyemedim yardıncı olursan sevinirim.şimdiden teşekür ederim.

opera mobil yükle videolarda open ve save seçeneği çıkıyor.
youtubeden izlemek içinde youtube uygulamasını yükle

altanistan

altanistan

Üye
:bilmm
Ben de bir ay önce x6 aldım ancak hiç memnun kalmadım, ses çok az duyuluyor, telefonun çalıp çalmadığı açık havada anlaşılmıyor bile, bir de sol hoparlörden müzik dinlerken cızırtı geliyor orjinal KVK garantili ama aldığım yere aynı gün götürdüğüm halde telefonu değiştirmediler, şu an tüketici hakları mahkemesinde kararı bekliyorum ama şu anda kullanırken içim ısınmadan kullanıyorum. Arkadaşlar bir de telefon kapalı konumdayken kurduğunuz saat alarmı çalışmıyor, ramazan ayında bu telefon yüzünden 2 kere sahuru kaçırdık. Açmaya çalıştığınızda ise nokia ekranı bir müddet durup tekrar kapanıyor, bir kaç denemeden sonra telefonu açabiliyorum. Bu problemler için tüketici haklarından da sonuç gelmezse ne yapmam lazım? Ben telefonu garantiye gönderirsem daha bir aylık telefonun postunu delecekler. Yardımcı olacak ve fikri olan varsa sevinirim.

:bilmm

magic15

Üye
Bende yeni aldım x6 yı bir kaç sorum olucak..Youtube a dns değiştirdiğim halde giremiyorum..ve facebook da video izleyemiyorum.Anca operma mobile kullanarak indirip izleyebiliyorum..direk nasıl izlerim..teşekürler

nasheeeeeeeeee

Üye
bendede aynı şey oldu sim 2 deydi 1 e geçirdim oldu sende dene

Anußis

Anußis

Üye
Üst üstee yazmayın mesajları arkadaşlarımız yardımcı olurlar...

winstonsmith

Üye
X6 16 gb cihaz aldım.karşılaştığım problemlere yarddımcı olabilirmisiniz lütfen.
1.internete bağlandıktan 5 dk sonra bağlantı kesildi diyor.
2.fotoğraflar sisli gibi.özellikle gece çekilenler
3.ses az geliyor

update yaptım problem çözülmedi.başka ayarlarla ilgili çözümler istiyorum.lütfen yardımcı olun

deserteagle0606

Üye
Üst üstee yazmayın mesajları arkadaşlarımız yardımcı olurlar...[/QUOTE

iki hafta oldu yani nerdeyse bi de yazılmış orda yardımcı olunur diye halen daha birilerinin yardımcı olmasını bekliyorum yani b nasıl iş anlamadım.

Anußis

Anußis

Üye
X6 16 gb cihaz aldım.karşılaştığım problemlere yarddımcı olabilirmisiniz lütfen.
1.internete bağlandıktan 5 dk sonra bağlantı kesildi diyor.
2.fotoğraflar sisli gibi.özellikle gece çekilenler
3.ses az geliyor

update yaptım problem çözülmedi.başka ayarlarla ilgili çözümler istiyorum.lütfen yardımcı olun

1. özellik haric sana şunu söyleyebilirim ...

Telefonda donanımsal sorunların olabilir acıkcası böyle sorunlarla karşılaşmadım ve karşılaşanıda görmedim.

Update yaptıktan sonra hard format attınmı updatenin düzgün calısması için

winstonsmith

Üye
atmadım hocam, ama kamera hiç 5 mp gibi değil bide sesi yüksek vermiyo halbuki müzik telefonu diye biliyorum sesi artırmak için ne yapabilirim biz zahmet

--------------- Ekleme ---------------

bir de navigasyonu nasıl yaparım.hiç bi şey bilmiyorum.ayrıntılı olarak anlatırsan hocam memnun olurum.internete filan ihtiyaç olmadan garmin diye bi program varmış bulamadım.sanada zahmet oldu şimdiden sağolasın

magic15

Üye
atmadım hocam, ama kamera hiç 5 mp gibi değil bide sesi yüksek vermiyo halbuki müzik telefonu diye biliyorum sesi artırmak için ne yapabilirim biz zahmet

--------------- Ekleme ---------------

bir de navigasyonu nasıl yaparım.hiç bi şey bilmiyorum.ayrıntılı olarak anlatırsan hocam memnun olurum.internete filan ihtiyaç olmadan garmin diye bi program varmış bulamadım.sanada zahmet oldu şimdiden sağolasın

sesi Ekolayzerdan yapabilirsin..Müzk/Müzik Çalar-Tüm Şarkılar de..bir tane şarkı seç..seçeneklere gel.Ekolayzer a gel yine seçenekler yeni ön ayar de..ordan düzenle..

Fkat ayarları tam bilmiyorum..Çok açarsan hoparlöre zarar verebilir

Anußis

Anußis

Üye
ayarlardan bazılarını ben bir kaç sayfa önde paylaştım korkmana gerek yok 8bant grafik eko oldugu için 3d ses çipi ile sorun cıkarmadan sesi güzel bir seviyede calacaktır ki bu 5800 içinde geçerli :)

winstonsmith

Üye
peki kamera neden öyle sisli gibi bu normalmi hocam, bi zahmet ayarlarla yada programla filan düzeltebilirmiyim ?

Anußis

Anußis

Üye
Bizzat X6dan foto çektim dediğin olaylar 5800de oluyordu ancak bende öylebir sorun yok.

5800de baya bi kumlanma vardı ancak bendeki x6da herhangi bir sorun yok

mert1967

Üye
merhaba bende de x6 var sürümü mü nasıl yükseltebilirim 12.0.091 sürümlü şu anda yardım ederseniz çok sevinirim

winstonsmith

Üye
evet hocam aynen öyle o kumlu fotodan biraz daha sisli çıkıyo fotolar.bi çözümü yok mu bilirsin sen.ilgilendiğin için sağolasın.

silver_cover

silver_cover

Üye
sağol

Anußis

Anußis

Üye
evet hocam aynen öyle o kumlu fotodan biraz daha sisli çıkıyo fotolar.bi çözümü yok mu bilirsin sen.ilgilendiğin için sağolasın.

eğer x6ın kumlu foto çekiyorsa lensinde bir problem olabilirki görebilidğin gibi flashlı aksam çekiminde kumlanma olmuyor o sorun 5800de vardı...

bi servise göster derim

mert1967

Üye
merhaba bende de x6 var sürümü mü nasıl yükseltebilirim 12.0.091 sürümlü şu anda yardım ederseniz çok sevinirim

maxicgds

Üye
benimde bir sorum olacak ben evde kullandığım kablosuz internetten bağlanıyorum sonra ovi mağazaya yada facebooka wifi ile giriyorum ama hep bağlantı hadası yada bağlantı yok felan diyo yardım edersen çok sevinirim (bak şimdiden bi teşekkür veriyorum olursa bidaha veririm :oke:)

Üst Alt