çok teşekkür ederim, farkedilecek düzeyde bir düzelme oldu. Ama o stereo genişletme açık olmayacak mı? Kapalı yaptığımda şarkılar bozuluyor, çok garip şekilde geliyor sesi..Hard Format at herşey düzelir olmadı güncelleme yap sorun yok olur ...
Hardformat İçin Sırası ile Yeşil Tuş (Yes) / Kırmızı Tuş (No) / Kamera tuşu ve Açma kapama tuşlarına basılı tut taki nokianın selamlama yerine kadar
--------------- Ekleme ---------------
Bakalım neler yapabiliriz...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunlar yardımcı olabilir sanırım

yardım edin 
bizimkinler saf siyah ancak siyah hoşuma gidiyor buna çözüm yok bu renklere baglı birşey bilmelisinki xpressmusicin belli ton renkleri vardırnokia x6 resimlerinde alt ışıgı oluor ben x6 aldım onlar uygulamamı yoksa telin kendi rengimi eğer uygulamaysa nasıl bulabilirim ben alt ve üste bulunan camsı seylerden bahsediorum onlar ışıklandırmamı yoksa kendi rengimi hani şu tema mavi olunca alt ve üst mavi oluo tema pembe olunca alt ve üst pembe oluo tema sarı iken sarı vs vs ... benim x6 siyah pls help me cıldıracam
--------------- Ekleme ---------------
nokia x6 resimlerinde alt ışıgı oluor ben x6 aldım onlar uygulamamı yoksa telin kendi rengimi eğer uygulamaysa nasıl bulabilirim ben alt ve üste bulunan camsı seylerden bahsediorum onlar ışıklandırmamı yoksa kendi rengimi hani şu tema mavi olunca alt ve üst mavi oluo tema pembe olunca alt ve üst pembe oluo tema sarı iken sarı vs vs ... benim x6 siyah pls help me cıldıracamyardım edin
![]()
Ben Kullandım Benim tel almanyadan ithal edilmiş heral almanya ovi müzğünden kullanıom senin tel de %80 %90 farklı ülkeden italdir kuponu hangi ülkedense o ülkenin ovisinden kullanmerhaba ibrdd ben telefonu mayısın 10 nunda sanalreyonumdan aldım çok memnunum hiç bir sorunu yok arada takılıyor. doğaldır aynı anda 3 5 uygulama açarsansanalreyonumdan sipariş verdim 2 günde geldi. kvk garantisi falan var diye gidip kvk dan alma pek bir şey değişmiyor. kvk ve genpanın servis hizmeti kadar kötü başka bir ithalatçı firma yoktur. mazallah telefon bozulunca en az 29 iş günü ellerinde kalıyor. hele araya tatil falan girerse rahat 2 ay telefonsuz kalırsın. N97 den çok daha iyi. yazılımı çok geliştirmişler. n97 mini de bile telefon sürekli hata veriyor hafıza dolu uygulamaları kapatın falan diyor. bende de bir kaç kez uyarı verdi güncelleştirme yapınca bu sorunda ortadan kalktı. willrock kardeşim sağolsun ona çok sormuştum alana kadar yardımcı oldu iyiki x6 konusunda yönlendirmiş. 5800 la kıyaslanabilecek bir telefon değil. 5800 da kullandım vasatın altında. x6 ise ben ıphone 1500 tl vermeden onun seviyesinde bir telefon istiyorum dersen kesinlikle x6 dan şaşma samsung ominia fln berbat. 1 aydır kullanıyorum telefonun tek vasat yanı şarjı. çok müzik dinliyorum fakat ekran parlaklığını açınca 1 günde şarj bitiyor. açmayınca güneşte kullanması biraz zor oluyor. kulaklığı çok iyi. odamda 5.1 e bağlayıp dinliyorum ses çıkış kalitesi gayet iyi. apaçilik yapıp dışarı yolda falan giderken dışarı vercem sesi dersen biraz kalitesiz
ama x6 kullanan birinin böyle bişey yapmıycağını umuyorum
kamerası bi dijital fotoğraf makinesi kadar iyi. video çekimide öyle. ovi store un ücretsiz yazılımları yeterli:d ıphone store kadar olmasada. gps i kullanabildim. fakat kullanmadan önce böyle türkiyenin her yerini wirellese bağlanıp haritayı açmak gerekiyor. benim anlatacıklarım bu kadar teşekkürler. sorunuz olursa yardımcı olurum. Benim bir sorum var ovi music kulanabilen varmı benm kutudan çıkan hediye kupon pek bir işe yaramıyor...

oke benimde indirmediğim tema kalmamıştı çok saolo renklere göre kardeşim
Seninki siyah-siyah versiyonu zaten türkiyedekinlerin %98i tamamen siyah
Sarı renkteki telefonların üstünde o cam dediğin yerde sarılık var evetbizimkinler saf siyah ancak siyah hoşuma gidiyor buna çözüm yok bu renklere baglı birşey bilmelisinki xpressmusicin belli ton renkleri vardır

çok teşekkür ederim, farkedilecek düzeyde bir düzelme oldu. Ama o stereo genişletme açık olmayacak mı? Kapalı yaptığımda şarkılar bozuluyor, çok garip şekilde geliyor sesi..
o yüzden tavsiye etmedim istersen acben x6 yı yeni aldım telefonunun harita ve gps ayarlarını nasıl yüklerim nerden yükleyeceğim.. gps ve haritayı kullanmak ücretlimi..ücretleri ne kadar civarında..
bir de telefonla wirelasstan bağlanmaya çalıştığım zaman sürekli kopmalar oluyor mesela otobüste bağlanıorum bağlandı diyor siteye girerken kopuyor. bunla iligili bir ayar varmıa acaba..yardımcı olursanız sevinirim..
Ben de öyle bi açıklık yok. Forumlarda falan bahsediliyordu yok toz giriyor falan vs. O acıklık oymuş demek, bazılarında var demek ki..x6 kullanan bir çok kişi var sizdede telefonun sağ tarafında hemen dokunmatik ekranın sağında bi açıklık varmı?
yoksa çok az kişidemi var bu?