Nokia X6 Hakkında her türlü konuda yardımcı olurum..

Sponsorlu Bağlantılar

Anußis

Anußis

Üye
benimde bir sorum olacak ben evde kullandığım kablosuz internetten bağlanıyorum sonra ovi mağazaya yada facebooka wifi ile giriyorum ama hep bağlantı hadası yada bağlantı yok felan diyo yardım edersen çok sevinirim (bak şimdiden bi teşekkür veriyorum olursa bidaha veririm :oke:)

şifresi yanlış girildiğinde bu sorunu vermektedir.

cemrehann

Üye
x6 telefonumun kilit kodunu unuttum ne yapmam lazım Şimediden teşekkurler

savasci_78

Üye
İyi günler bu gün bir X6 aldım güncelleştirmeyi buluyor yükle diyorum indiriyor kur diye onay veriyorum ama versiyon cihazınız ile uyumlu değil diyor içinde 2,0 var 2.1 yüklemek istiyorum napabilirim saygılarımla.

Sorunun çözümünü buldum, bendeki telefon ithaldi, içindeki pruduct code yi phoneix programı ile 059B015 ile değiştirdim sonra güncellemeyi çalıştırdım oldu. bu kod Türkçe ve Türkiyedeki modellerin Siyah renkli X6lar için olan modeliymiş.
Aynı sorunu yaşayanlar dediğim programları forumdan arayabilirler kolay gelsin.

efe_ugur

Üye
arkadaşlar x6 cihazım var ama işlem kaydını tek tek silmek istiyorum bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olurmu

b u l u t

Üye
ya abi ben bi tane x6 aldım ama bazı yerlere şifre koymak istiyorum nasıl olacak yardımcı olursan sevinirim

maxicgds

Üye
kodu yanlış girildiğinde bu sorunu vermektedir.

ama ben telefonun kısayolundan faceye giriyorum oviyede öyle giriyorum ama olmuyo oviye girdiğimde sunucu bağlantısı yok diyo faceye girdiğimde not connected internet gibi bişi diyo
:allalla::allalla::allalla:
:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:
:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

serdar3435

Üye
selamlar evt x6-00 problemli

carambole07

Üye
anus kardeşim [email protected] eklersn sewinirim sana sorularım olcak..

--------------- Ekleme ---------------

Anußis pardon :ehe

sulo6465

Üye
arkadaşlar nolur yardım edin x6 ya kulalık takıyorum ses geliyo melodi gelmiyo,, melodi geliyo ses kısık geliyo ne yapmam lazımmmm

feliks01

Üye
ya banada yardımcı olsanız sevinirim.daha dün x6 aldım ama pc'ye bağlayamıyorum..nokianın kendi sitesinde x6 için uyumul bi pc sute yok. bide Ovi Sute var bu neyin nesi oluyo nasıl bağlayacam...

katates

katates

Üye
ya banada yardımcı olsanız sevinirim.daha dün x6 aldım ama pc'ye bağlayamıyorum..nokianın kendi sitesinde x6 için uyumul bi pc sute yok. bide Ovi Sute var bu neyin nesi oluyo nasıl bağlayacam...

x6ya uyumlu pc suite yok diyor ama telefon modeli seçmeden indir çalışıyor :bye2:

maxicgds

Üye
hemen hemen herkes x6-00yi kötülemiş sorunlu demiş:off::off: ama ben almanyadan aldım hiç problemsiz çalışıyo
(bence sorun sizde:nono:

--------------- Ekleme ---------------

yada türkiyedekilerde bişiler var

spider1071

Üye
Arkadaşalr selamlar nokia x6 telefonumda dokunmatik ekran çalışmıyor bu durumu nasıl halledebilririm makina çin herhangi bi garanti söz konusu degil sanırım telefonculara götrüdügümde ise makineye verdigim kadar bi ücret istenmekte cevaplarınızı beklemekteyim

fedata

fedata

Üye
ovi suite yazılımlarda sana yardımcı olur.yani telefonu güncellemende..pc suite ise şu linkte..

3838kayseri

Üye
merhaba ben bi x6 aldım ama çin malı falan deil sorunum need for speed shift oynarken kasılıyor neden tel ayarı falan varsa söylerseniz m.o

dirom

Üye
nokia x6 ingiltereden geldi sim kilitli acaba sim kildini nasıl açabilirim?

By_Casparov

By_Casparov

Üye
x6 üst hoparlör cızırtısı olan war mı?

Emrah Torun

Üye
facebookta videoları izleyemiyorm ne yapmam lazım yardımcı olurmsun?

unloved

unloved

Üye
Kullanmayı bilene iyi telefon ama teknoloji şans işi asus makina alırsın yanar ama aynı özellikte casper alırsın yanmaz öle işte adamına göre değişmez bu işler önemli olan şanş işi

hsakinmaz

Üye
nokia x6 ingiltereden orenge modeli geldi simlock nasıl yaptırabilirim telefoncular yüksek modeli olduğu için simlock programı olmadığını söyledi

Üst Alt