Nokia X6 Hakkında her türlü konuda yardımcı olurum..

Sponsorlu Bağlantılar

harun_ferdi

Üye
çin malı x6 aldım sorunum arama izni yok diye ileti alıyorum arama yaptımda ama beni arayabiliyorlar sorun sadece ben başkalarını arayamıyorum hatta kod bile girmiyor 112 aramıyor arama izni yok diye ileti alıyorum sim1 wlan da örünüyor sim2 normal hat adı var fakat bu sorun her iki hattıda arama sorunu veriyor neden olur bu olay yardımcı olur sanı9z sevinirim

yalcın_gencler

Üye
merhaba willrock nokia x6 8 gb çıkıcakmış.nokianın sitesnde war piyasaya ne zaman çıkar bi bilgin warmı ve fiyatı ne kadar olabilir ?

mathman20

Üye
Son firmwareyi indirebileceğim bir linki ve bunu telefonuma nasıl kurabileceğimi söyleyebilecek var mı ? 5800 da product koduma uygun fw yi navifirmden bulabiliyordum.Ama X6 da benim product koduma uygun fw yi listeden bulamadım.x6 black turkey var ama benim telefonun product koduyla aynı değil.Bu durumda güncellemeyi nasıl yapacağım ?

--------------- Ekleme ---------------

hocam yeni x6 aldim nasil kisa yoldan simlock yapabilirim yardimci olabilecenmi hocam bi zahmet ?

hocam *#0000# yi tusla sana bilgilerini gosterecek ardindan guncelleme ara de ardindan kendisi arayip bulup indiriyor dostum

Güncellemeleri kontrol et dediğimizde güncelleme bulunamadı uyarısı geliyor.Bunu cihazda turkcell in engellediği ile ilgili bir bilgi aldım.Bu durumda güncellemeyi nasıl yapabiliriz ?

b_tll

Üye
eğer bu konu önceden geçtiyse k bakmayın ltfn 15 syfaya kadar okudum göremedim gözlerim ağrıdı artık soracağım direk... ben x6 black kullanıyorum kasasını değiştirebilir miyim ?? değiştirebilirsem nasıl değiştirebilirimmmm???

forever_west

Üye
bendede yaklasik bir aydan beri x6 kullaniyorum cok memnunum herkese tavsiye ederim

SilentOne

SilentOne

Üye
..:D yorumlar şahne ye :D

Anußis

Anußis

Üye
eğer bu konu önceden geçtiyse k bakmayın ltfn 15 syfaya kadar okudum göremedim gözlerim ağrıdı artık soracağım direk... ben x6 black kullanıyorum kasasını değiştirebilir miyim ?? değiştirebilirsem nasıl değiştirebilirimmmm???

kasayı değiştirmen olanaksız yani servise götürebilirsen ancak değişir bunun yerine sen stickerler var

hatta 2 tanede ben dizaynladım ve satışa cıkarmışlar onlardanda edinebilirsin ... Ben kullanıyorum kırmızı oldu telefonum :) tavsiye ederim yapışkanı cok saglam

bu mavidir.

buda kırmızı :)

nortal

Üye
çin malı x6 aldım sorunum arama izni yok diye ileti alıyorum arama yaptımda ama beni arayabiliyorlar sorun sadece ben başkalarını arayamıyorum hatta kod bile girmiyor 112 aramıyor arama izni yok diye ileti alıyorum sim1 wlan da örünüyor sim2 normal hat adı var fakat bu sorun her iki hattıda arama sorunu veriyor neden olur bu olay yardımcı olur sanı9z sevinirim
harun_ferdi kardeşim sendeki sorunun aynısı bendede oldu çözümü bulabildiysen ayzarmısın lütfen yada bilen arkadaşlar varsa

onurcansozen

Üye
merhabalar arkadaşlar ben telefonu bugün aldım. İlk aldığımda hangi ayarları yapmalıyım? Hangi uygulamaları yüklersem iyi olur? Şimdiden yardım eden tüm arkadaşlara teşekkürler..

Anußis

Anußis

Üye
pek bir program kurmanız telefonu yavaşlatır sadece benm kurduklarımdan önerebilirim ...

bu arada hayırlı olsun

X-plore (Dosya yönetici programıdır mesela depo hafızasında sis uzantılı dosyaları telefon göndermiyor korumalı içerik diyor ve hafıza kartımızda yokki diğer telefona takma imkanımız olsun :) o yüzden güzel bir program bunun sayesinde arkadaşlarına sis dosyası atabilirsin.)

Flipfont (Telefonunun yazı tiplerini değiştirebilirsin.)
HP İprint (HP Yazıcın varsa usb ile istediğin fotoyu telefona tak ve yazdır.)
Opera mobile (Opera ile hızlı olarak webde dolaşabilirisin.)
Ebuddy (bununla msnye girebilirsin ''kolay ve zahmetsiz''

ayrıca tavsiyem sana verilen cd ile ovi suiteyi kur ve orada güncelleme bölümü var istediğin haritayı detaylı indir istediğin navigatör ses yardımcısınıda indir. tüm diiler var

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bu arada bu programları sitede S60 V5 Bölümünde bulabilirsin en kısa yoldan siteden arata bilirsin

serkan1973

serkan1973

Üye
arkadaşlar x6'mın yazılım sürümü v12.0.091
v20 nasıl yükselteceğim?güncelleme yok deyip duruyor.telefonum turkcell kontratlı.

Anußis

Anußis

Üye
evet turkcelldeki x6lar v12ile geliyor nemesis ile product kodunu değiştir ve öyle update yap olacaktır

serkan1973

serkan1973

Üye
tşk ederim.
peki versiyon yükseltmede ne değişiklikler olacak?

Anußis

Anußis

Üye
ses cıkışı bariz bir şekilde artıyor.
Daha fazla performans verecektir.
Dokunmatikte kinetik scrolling biraz daha iyileştirilmiş
bunun yanında web tarayıcıyıda güncellemişler daha hızlı akış ile webde dolaşabiliyorsunuz

realreckless

Üye
yau arkadaslar bana bi yardmcı olacak kimse yok mu.. telefonuma virüs girdi sanırım soft format ta attım duzelmedi galerideki hersey aynı gozukuyo videolar ve resimler hepsi aynı sekilde fakat usb yi taktıgmda pc de hepsi dogru duzgun gozukuyo. versiyon yenilemeyi de bilmiyorum. bi hafta sonra yurtdısına cikicam okul dolayisiyla garantiyede gondermek istemiyorum bu sorunu bir iki gun icinde halletmem lazım. bana yardımcı olursanız cok sevinirim..

onurcansozen

Üye
pek bir program kurmanız telefonu yavaşlatır sadece benm kurduklarımdan önerebilirim ...

bu arada hayırlı olsun

X-plore (Dosya yönetici programıdır mesela depo hafızasında sis uzantılı dosyaları telefon göndermiyor korumalı içerik diyor ve hafıza kartımızda yokki diğer telefona takma imkanımız olsun :) o yüzden güzel bir program bunun sayesinde arkadaşlarına sis dosyası atabilirsin.)

Flipfont (Telefonunun yazı tiplerini değiştirebilirsin.)
HP İprint (HP Yazıcın varsa usb ile istediğin fotoyu telefona tak ve yazdır.)
Opera mobile (Opera ile hızlı olarak webde dolaşabilirisin.)
Ebuddy (bununla msnye girebilirsin ''kolay ve zahmetsiz''

ayrıca tavsiyem sana verilen cd ile ovi suiteyi kur ve orada güncelleme bölümü var istediğin haritayı detaylı indir istediğin navigatör ses yardımcısınıda indir. tüm diiler var

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bu arada bu programları sitede S60 V5 Bölümünde bulabilirsin en kısa yoldan siteden arata bilirsin
çok teşekkür ederim. OVI Suite cok işime yaradı güncelleştirmeleri de tamamen ordan yaptım şimdi de haritaları indiriyorum.

kardeş bir sorum daha olacak. sen ekolayzer ve diğer müzik çalar ayarları olarak neyi tercih ediyorsun? Çünkü kulaklıktan gelen ses bana biraz düşük geldi tam anlamıyla tatmin olmadım. Heralde arttırmanın yolu vardır. Yardımcı olursan sevinirim :)

Anußis

Anußis

Üye
yau arkadaslar bana bi yardmcı olacak kimse yok mu.. telefonuma virüs girdi sanırım soft format ta attım duzelmedi galerideki hersey aynı gozukuyo videolar ve resimler hepsi aynı sekilde fakat usb yi taktıgmda pc de hepsi dogru duzgun gozukuyo. versiyon yenilemeyi de bilmiyorum. bi hafta sonra yurtdısına cikicam okul dolayisiyla garantiyede gondermek istemiyorum bu sorunu bir iki gun icinde halletmem lazım. bana yardımcı olursanız cok sevinirim..

Hard Format at herşey düzelir olmadı güncelleme yap sorun yok olur ...

Hardformat İçin Sırası ile Yeşil Tuş (Yes) / Kırmızı Tuş (No) / Kamera tuşu ve Açma kapama tuşlarına basılı tut taki nokianın selamlama yerine kadar ;)

çok teşekkür ederim. OVI Suite cok işime yaradı güncelleştirmeleri de tamamen ordan yaptım şimdi de haritaları indiriyorum.

kardeş bir sorum daha olacak. sen ekolayzer ve diğer müzik çalar ayarları olarak neyi tercih ediyorsun? Çünkü kulaklıktan gelen ses bana biraz düşük geldi tam anlamıyla tatmin olmadım. Heralde arttırmanın yolu vardır. Yardımcı olursan sevinirim :)

Bakalım neler yapabiliriz ;) ...

bunlar yardımcı olabilir sanırım

nortal

Üye
arkadaşlar lütfen bilen varsa yardım edin başka şehirden çin malı x6 aldımağ ayarlarında tercih edilen mod sadece wlan da kalıyor diğer secenekleri kabul etmiyor beni arayabiliyrlar ama ben arama yapamıyorum arama izni yok diyorfabrika ayarlarına geri döndürdüm yine düzelmedi ne yapabilirim lüttfen bilen varsa yazsın

Anußis

Anußis

Üye
kardeşim çin malı x6lar la orjinal x6ların işletim sistemi aynı olmadıgı için size yardımcı olamam aldıgınız yere götürün sorun düzelmezse değiştirin tabi paranızı geri verirlerse

nortal

Üye
tamam anubis cevap verdiğin için teşekkür ederim başka şehirden aldığım için o imkanımda kalmadı yapılacak hiçmi birşey yokmudur gittimi paralar:(

Üst Alt