batuone
Üye
nokia x2 fun club (nokia'nın yeni karizması)
Evet arkadaşlar
Nokia x2 nin fun club'ını kurmuş bulunuyorum aslında symbian kısmında xSeries funclub var ama biliyorsunuz Nokia x2 s40 serisinden bu yüzden buraya açmanın daha yararlı olacağını düşündüm
yardım amaçlı tema oyun isteklerinizi iletebilirsiniz olabildiğince yardım etmeye çalışırım

Nokia x2 için ipuçları:
1.telefonun yıldız "*" tuşuna basılı tutarsanız telefonun flaşı otomatik açılıp el feneri olarak işlev görür
2.telefonun hafıza kartı açma yerini sakın çekip çıkarmayın koparırsınız (kendim kopartıyordum az kalsın ) çekip sağa veya sola çevirin
3.galeri kısmı menüde olmayanlar için söylüyorum bende öyle çünkü ev ekranı kısmında kısayol çubuğunda galeri kısayolu var buradan girebilirsiniz...
4.telefonun kendi teması çok beyaz dolayısıyla fazla pil yiyor bu nedenle ayarlar>temalar kısmından daha koyu renkli bir tema seçer veya sonradan daha koyu bir tema yükleyip kullanırsanız pil süresinde artış olur...
--------------- Ekleme ---------------
haa ayrıca nokia'nın bu yaptığı güzelliği neden resmi sitesinde yazmıyor bilmiyorum telefon içinde 2 gb kart ile geliyor
Nokia x2 nin fun club'ını kurmuş bulunuyorum aslında symbian kısmında xSeries funclub var ama biliyorsunuz Nokia x2 s40 serisinden bu yüzden buraya açmanın daha yararlı olacağını düşündümyardım amaçlı tema oyun isteklerinizi iletebilirsiniz olabildiğince yardım etmeye çalışırım

Nokia x2 için ipuçları:
1.telefonun yıldız "*" tuşuna basılı tutarsanız telefonun flaşı otomatik açılıp el feneri olarak işlev görür

2.telefonun hafıza kartı açma yerini sakın çekip çıkarmayın koparırsınız (kendim kopartıyordum az kalsın ) çekip sağa veya sola çevirin
3.galeri kısmı menüde olmayanlar için söylüyorum bende öyle çünkü ev ekranı kısmında kısayol çubuğunda galeri kısayolu var buradan girebilirsiniz...
4.telefonun kendi teması çok beyaz dolayısıyla fazla pil yiyor bu nedenle ayarlar>temalar kısmından daha koyu renkli bir tema seçer veya sonradan daha koyu bir tema yükleyip kullanırsanız pil süresinde artış olur...
--------------- Ekleme ---------------
haa ayrıca nokia'nın bu yaptığı güzelliği neden resmi sitesinde yazmıyor bilmiyorum telefon içinde 2 gb kart ile geliyor

Sesi x3 ün baya çıkıyor x2 nin de çıkıyor mu ?
naaptın sen ya x2 de 4 tane hoparlör var nokianın en çok ses veren telefonu x2 şuan kamerasıda 5 mp flaşlı keşke x2 alsaydın
ama telefon harika herkese tavsiye ederim