nokia x2 fun club (nokia'nın yeni karizması)

Sponsorlu Bağlantılar

batuone

Üye
    Konu Sahibi
nokia x2 fun club (nokia'nın yeni karizması)
Evet arkadaşlar :ok2: Nokia x2 nin fun club'ını kurmuş bulunuyorum aslında symbian kısmında xSeries funclub var ama biliyorsunuz Nokia x2 s40 serisinden bu yüzden buraya açmanın daha yararlı olacağını düşündüm

yardım amaçlı tema oyun isteklerinizi iletebilirsiniz olabildiğince yardım etmeye çalışırım :megafon:
:yuru:yuru
:oke::oke:

Nokia x2 için ipuçları:

1.telefonun yıldız "*" tuşuna basılı tutarsanız telefonun flaşı otomatik açılıp el feneri olarak işlev görür :ok2:
2.telefonun hafıza kartı açma yerini sakın çekip çıkarmayın koparırsınız (kendim kopartıyordum az kalsın ) çekip sağa veya sola çevirin
3.galeri kısmı menüde olmayanlar için söylüyorum bende öyle çünkü ev ekranı kısmında kısayol çubuğunda galeri kısayolu var buradan girebilirsiniz...
4.telefonun kendi teması çok beyaz dolayısıyla fazla pil yiyor bu nedenle ayarlar>temalar kısmından daha koyu renkli bir tema seçer veya sonradan daha koyu bir tema yükleyip kullanırsanız pil süresinde artış olur...

--------------- Ekleme ---------------

haa ayrıca nokia'nın bu yaptığı güzelliği neden resmi sitesinde yazmıyor bilmiyorum telefon içinde 2 gb kart ile geliyor :oke:

• Beğen
Tepkiler: rota21, üğpoıuyt ve xdsdg12

batuone

Üye
    Konu Sahibi
x2 kullanan yokmu yahu çok süper telefon ama duyan yok demekki :hmmm

QWE07

Üye
Bende x2 kullanıyorum tel. çok memlunum tek eksigi s40 olması
tel. alıcak arkadaşlar şiddetle tavsiyte ediyorum fiyatı 350 tl civarı 5mp kamera + flash 4adet hopelr var yeni tel alıcak arkadaşlar harika bi telfon.

remö1996

Üye
bende dün aldım tel güzel gece bili iyi foto çekiyor tavsiye ederim 330tl ye aldım :oke:

beyfendi26

Üye
arkadasım x2 bende kullanıyorum yalnız şarjı 1 gün ya gidiyor yada gitmiyor nokianın resmi sitesinde belirtilen bekleme ve konusma sürelerinin yanından geçmyor telefonu servise gönderdim problem olmadığını söylediler sorun nedir acaba cevap yazarmısnız

nokia x2 ye harita programı iindirep yüklüyebiliyormyuz

arkadaslar benim x2 telefonum kutudan çıkan şarj cizhazı ile 4 saatte şarj oluyor daha hızlı şarj yapabilmek için ne yapmalıyım

batuone

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım x2 bende kullanıyorum yalnız şarjı 1 gün ya gidiyor yada gitmiyor nokianın resmi sitesinde belirtilen bekleme ve konusma sürelerinin yanından geçmyor telefonu servise gönderdim problem olmadığını söylediler sorun nedir acaba cevap yazarmısnız

nokia x2 ye harita programı iindirep yüklüyebiliyormyuz

arkadaslar benim x2 telefonum kutudan çıkan şarj cizhazı ile 4 saatte şarj oluyor daha hızlı şarj yapabilmek için ne yapmalıyım

senin telefonun pilinde problem olabilir servise sor
Harita yüklenmiyor sanırım
şarj olayını fazla kurcalama nokianın hızlı şarjı c6 için onunla şarj ettim çabuk şarj etti ama çabuk bitti
en iyisi kutudan çıkan şarj aletini kullanmak ;)

telefonun tek eksiği s60 olmaması :(

DiK4GeN_

Üye
Bu X2'de kamera odaklanması yok sanırım.
Birde menü biraz değişik. Mesela Tuşlar Kilitlendi yazınca koca ekranı kaplayan bir yazı ve bi okadar büyük tik işareti.
Ben bu telefonu iki arkadaşımda gördüm ikisininde aynı. Eğer problem onlarında telefonda ise normalde normal modeller gibi ise benimde almak istediğim telefon bu.

r3fr4ct0ry

Üye
Bende bu telefon ile X3 arasında kalmıştım ve sonunda kamera ve flahtan feragat edip x3 aldım :D Sesi x3 ün baya çıkıyor x2 nin de çıkıyor mu ?

batuone

Üye
    Konu Sahibi
Bende bu telefon ile X3 arasında kalmıştım ve sonunda kamera ve flahtan feragat edip x3 aldım :D Sesi x3 ün baya çıkıyor x2 nin de çıkıyor mu ?

:ah naaptın sen ya x2 de 4 tane hoparlör var nokianın en çok ses veren telefonu x2 şuan kamerasıda 5 mp flaşlı keşke x2 alsaydın :hmmm

r3fr4ct0ry

Üye
X2 nin multimedia tuşları x3 e göre dandik geldi bana almadan önce inceledim görünüş açısından x3 daha hoş geldi.

Apollon

Apollon

Üye
bende x2 aldım..5 gün oldu.sesi muhteşem o kadar telefon kullandım bunun gibi ses veren tel yok ...(n73,5800,n81,n97)..ekran koruyucu bulamıyorum..sıkıntı bu..bide s40 v6 galiba telefonumuz...buna uygun oyun hangileri?s40 lara uyan 240*320 oyunlar x2 ye de olurmu...saygılar dostlar...

ALBAY PARS

ALBAY PARS

Üye
Sayın Arkadaşlar Bence Hiç Bulaşmayın Bu Telefona. Bende Almıştım. Flaş Mükemmel Yalnız Fotoğraf Çektiğiniz Zaman Eğer Flash Açık İse İşte Kötü Sonucun Doğduğu Andır... Çünkü Flashın kemaraya ve Fotoğrafa Çok Büyük Bir Etkisi Bulunmaktadır... Yani 5 megaPixel Diye Gidip Almayın. Sensör En fazla 3 Megapixeldir... denemiştir. Sadece Bilgisayarla Yükseltilip 5 Megapixele Çıkarılmıştır... Telefonun En iyi tek Özelliği Sesinin net Olması... Bir Sürü Kötü Özelliği Bulunmakda... Telefon ekranı Berbat Tasarlanmış...Gündüz telefonu Kullanamıyorsunuz. Güneş Işıkları engel Oluyor ve Ekran Parladığından telefondaki Hiç Bir Yazıyı Göremiyorsunuz... Ekran bernat... Benim telefonu Almamla Verme Bir Oldu. Nokia ağazasından Aldım. Hemen Ertesi Gün Götürp C7 Aldım... Sakın Özelliklerine aldanım Almayın. Hepsi Bilgisayrla Yükseltilmiş Özellikler. Sadece sesi net Başkada Bir Halt Yok...

beyfendi26

Üye
bendeki x2 nin şarjı bir gün bile gitmiyor artı batarya 4 satatte tam dolum yapıyor sorunmu var yoksa herkeste aynımı

aktas88

Üye
arkadaşlar ben dealdım x2 den ama benimkinin şarzıda 2 günde bitiyo servıse gittim batarya performansı %90 normal diyo ne yapmalıyım allah rızası için yardım m edin delirecem

beyfendi26

Üye
arkadasım bendede aynı sorunlar var x2 de genel anlamda şarj problemi var nokia nın belirttiği rakamların yarısına dahi ulasamıyoruz güncellme ile problem çözülürmü bilemiyorum

kötahyalı

Üye
Arkadaşlar ben x2 kullanıyorum versiyonu 4.80 bunu 4.90 nasıl yaparız

beyfendi26

Üye
aynı sprun bendede var kardeş servis normal diyor ama bence anormal durum sözkonusu nokianın en çabuk şarjı biten telefonlarından biri malesef mağdur olduk

aktas88

Üye
kardeşim bu şarz sorununa yok mu çare bune ya ozelliklerne bakıyon mukemmel telefon berbat temayı degiştiedim sadece 1 gun uzattı şarz suresini napmamız lazım şikayet falan edemiyozmu veya nereye şikayet edebiliriz

xoxkissxox

Üye
vala s40 daha iyi çok daha süratli :D bide şanslıyım, vatan comptda %25 indirim vardı 270 liraya aldım :) ama telefon harika herkese tavsiye ederim

F.c.B

F.c.B

Üye
:ah naaptın sen ya x2 de 4 tane hoparlör var nokianın en çok ses veren telefonu x2 şuan kamerasıda 5 mp flaşlı keşke x2 alsaydın :hmmm
eminmisin sen 4 tane hoparlör olduqundan :megafon: o telefonda 2 hoparlör var telefonun bi şekli olsun diye 4 tane hoparlör yeri var çalışan çapraz 2 tane bende ilk aldıqımda 4 sanıyodum ama dikkatli dinlediqinde sendee anlıcaksın 2 tane oldqunuu... 4 tane olsa ucardı o telfon :aha:

Üst Alt