Nokia X Serisi (Ana Konu)

Giris seviyesine gore hos bi cihaz gibi

Zaten hemen birsürü model çıkarmayacaklarmış. Yavaş yavaş giriş seviyesinden başlayıp orta ve üst seviyeye geçeceklermiş. Bu resmini paylaştığım model ise bir deneme atışıymış. "Bakiyim androidle nasıl oluyo bizim cihazlar" der gibi

0MG90

Üye
Özel temalı android olabilir mi ?

Özel temalı android olabilir mi ?
Zaten androidi farkli bi android olcakmis yani oyle bilindik bi cihazin androidi gibi degil. Ustunde oynamalar ve degistirmeler yapilcak deniyor. Hani su cinde cikarilan cihazlarin androidleri gibi

Symbian arayüzünün gelişmişi gibi fln

0MG90

Üye
Bende bi denerdim Ama giris seviyesi buysa amirali kimbilir nasil olur Bizim samsungun galaxy y leri gibi degil bu cihaz
hepsini ezer geçer bence :P ama o alttaki tuşu hiç sevmedim işte kötü duruyor bence

ARM_TR

Üye
Bide arayüz Symbian uygulamalar Android oluyomuş

sadece lumia ve asha satildi yani böyle bir şey olabilir hatta olur cünkü nokia kendi telefonunu üretecek mecbur olarak buna windows işletim sistemi koyamayacağına göre android koyacak bence olası bi durum bu

sadece lumia ve asha satildi yani böyle bir şey olabilir hatta olur cünkü nokia kendi telefonunu üretecek mecbur olarak buna windows işletim sistemi koyamayacağına göre android koyacak bence olası bi durum bu
Hah tam üstüne bastin aga hepimizin anlamadigi nokta buydu . Nokia halen s40 lisansı kendi elinde bunu google ile anlaşıp her kesime uygun kırpılmış androidle üretebilir.

hep keske keske die diyorum su lumia serileri android olsa kimse samsungun lg nin yuzune bile bakmaz

Tepkiler: -Börteçine-