GuiTaRisT111
Üye
Giris seviyesine gore hos bi cihaz gibi
İçinden anna ikonlar çıkmasınÖzel temalı android olabilir mi ?
Zaten androidi farkli bi android olcakmis yani oyle bilindik bi cihazin androidi gibi degil. Ustunde oynamalar ve degistirmeler yapilcak deniyor. Hani su cinde cikarilan cihazlarin androidleri gibiÖzel temalı android olabilir mi ?
İçinden anna ikonlar çıkmasın
miui rom gibi mi yani ?Zaten androidi farkli bi android olcakmis yani oyle bilindik bi cihazin androidi gibi degil. Ustunde oynamalar ve degistirmeler yapilcak deniyor.
Heeeh ondanÇıksa bence hoş olur hem anna-belle ikonları ama android kullanıyosun
miui rom gibi mi yani ?
Heeeh ondan
Bende bi denerdimeğer gerçekten çıkarsa ve destek verirse cihazına sony den vazgeçer alırım ama bunu değil daha üstün cihazını
Useless sayilmaz bence ya hos gibiBence Useless
hepsini ezer geçer bence :P ama o alttaki tuşu hiç sevmedim işte kötü duruyor benceBende bi denerdimAma giris seviyesi buysa amirali kimbilir nasil olur Bizim samsungun galaxy y leri gibi degil bu cihaz
Evet çin malı gibi duruyor :/hepsini ezer geçer bence :P ama o alttaki tuşu hiç sevmedim işte kötü duruyor bence
Sym. Belle arayuzu hic fena degil vallaBide arayüz Symbian uygulamalar Android oluyomuş
Hah tam üstüne bastin aga hepimizin anlamadigi nokta buydu . Nokia halen s40 lisansı kendi elinde bunu google ile anlaşıp her kesime uygun kırpılmış androidle üretebilir.sadece lumia ve asha satildi yani böyle bir şey olabilir hatta olur cünkü nokia kendi telefonunu üretecek mecbur olarak buna windows işletim sistemi koyamayacağına göre android koyacak bence olası bi durum bu
Model belli olmus zatenHah tam üstüne bastin aga hepimizin anlamadigi nokta buydu . Nokia halen s40 lisansı kendi elinde bunu google ile anlaşıp her kesime uygun kırpılmış androidle üretebilir.
Dejavu gibi harbi geliyor mu halen umudum yok. Gelsin yoksa c7 ye maxicep üyeleri android froyo portlarModel belli olmus zatenCikiyor herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?