hangi wp modeline android yüklendi?Windows phone'lara android yuklenebildigini biliyoruz,nokia android cikarsa o telefon alinir
Windows phone'lara android yuklenebildigini biliyoruz,nokia android cikarsa o telefon alinir
Lumia 520 lerde androidin test edildigi vb haberler okumustum. Microsoftun Nokia ile sozlesmesi 2014 de bitiyor olmasi lazim. Sozlesme biterse baglayan bisey kalmaz . Pazar android pazari . Nokia kalitesiyle Android birlesirse orataya mukemmel bisey cikacaktir. Buyuk merakla bekleniyorsun '2o14'
HTC HD2 zaten öyle bir cihaz ki açmadığı işletim sistemi yok. Windows Phone da yüklemişlerdi açılmıştı.Ustalar htcnin bir modeline yukleniyordu,linc etmeden once az bekleyin bilgisayardan link atayim...
ahada link,,duymadıysanız sizin cehaletiniz videonun Yüklenme tarihi: 27 Nis 2011
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
buda googledan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ustalar htcnin bir modeline yukleniyordu,linc etmeden once az bekleyin bilgisayardan link atayim...
ahada link,,duymadıysanız sizin cehaletiniz videonun Yüklenme tarihi: 27 Nis 2011
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
buda googledan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende buna benzer bi ornek vericektmnasil yani duymadiysaniz sizin cehaletiniz? Bir haberi duymamak yada bilmemek ne zamandan beri cehaletle ozdeslesti. Misal Afrika yaban arilari yilda 3 kez ciftlesir, sende bu bilgiyi bilmiyorsan sende cahilmi oluyorsun o zaman senin mantigina gore?

Windows Mobile yalnız o Windows Phone değil.Afrikadaki yaban arilari ile ilgili bir forumda olsaydik,elini operdim senin,wp'a android yuklenmez yok oyle bise diye cikis yapmiycan,, ayrica google'in dedigine gore; Afrikada 4 cins yaban arisi yasar,bu arilarin ciftlesmesi icin mevsimsel defisiklikleri beklemek zorunda degildir o yuzden bir yil icinde ne siklikla ciftlestiklerinin sayisini srnin tabirinle 3-5 ilr sinirlamak olanaksizdir..... burda soylemek istedigim,bilgiye erisimin bukadar kolay oldugu bir zamanda,google amcaya sormaya tenezzul etmeden " yok oyle sey" diye konusmamak gerekir,adama cahilde derler,mazallah neler neler derler
Bildigini kendine saklamak :/ Unutmaki bilgi paylasmak icindir bu forumdaki herkeste bunu bilir.@ 0MG90 okadar yazıdan windows phone'a mı takıldın kardeş...
@meg1ddo herneyse kardeş,,, ben telefon üstadı değilim, öyle olsam zaten forumlara takılmam kendi bildiğim bana yeter derim... Neyse benimde hatam varsa kusura bakma..Senden şu davranışıda beklerim ki, sanki bu konuya yazan herkese cahil demişim gibi bir yazı yazmışsın, onu düzeltirsen sevinirim...
Alıntı yaptım yazı bir acaip oldu,görüntü kirliliğinden dolayı özür diliyorum, bak bu da benim cahilliğim mesela,bundan utanmıyorum, Ama bir dahaki alıntılarımda aynı şekilde hata yaparsam ozaman utanmam gerekir...