nokia wp8 lumia cihazları icin guncelleme yayinladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Birtane de sözlüme alacağım Serdar :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Arkadaşlar bana en az on tane güncelleme geldi dünde dört tane geldi biri yandex için diğerlerini hstırlayamadım

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Biz almayanlar alınca bir ay sonra mesela tüm bu güncellemeler yüklü gelmiş olacak dimi bildiğim kadarı ile kullananlar cihazın eksilerini daha iyi görür harita güncellemede sıkıntı vardı güncelleyince bir daha harita açılmıyordu birde kamera malum ısınma var bazı arkadaşlarda güncelleme ile alakası varmıdır bilemem

komando04

komando04

Üye

Benim sözlümde N9 var ama alacağım yine de aynı olsun cihazlarımız N9 la görüntülü görüşme yapamıyoruz.

n9da görüntülü görüşme mevcut değil mi peki şuan bizde de yok inşallah kısa zamanda geleceğini söylüyor nokia

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

n9da görüntülü görüşme mevcut değil mi peki şuan bizde de yok inşallah kısa zamanda geleceğini söylüyor nokia
Evet ya birde görüntülü görüşmesi yok daha ne zaman hallolur acaba

komando04

komando04

Üye
Biz almayanlar alınca bir ay sonra mesela tüm bu güncellemeler yüklü gelmiş olacak dimi bildiğim kadarı ile kullananlar cihazın eksilerini daha iyi görür harita güncellemede sıkıntı vardı güncelleyince bir daha harita açılmıyordu birde kamera malum ısınma var bazı arkadaşlarda güncelleme ile alakası varmıdır bilemem

harita sorunu düzeldi kardeşim şu an tek sorun eksiklikler onlar gelecek sorun değil ama sorun olarak şarj sorunu vebiraz ısınma sorunu var.bide titreme cızırtılı oluyor bununda yazılımsal olduğunu söyledi nokia

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

harita sorunu düzeldi kardeşim şu an tek sorun eksiklikler onlar gelecek sorun değil ama sorun olarak şarj sorunu vebiraz ısınma sorunu var.bide titreme cızırtılı oluyor bununda yazılımsal olduğunu söyledi nokia

Halletdiler demek güzel

Placebo-

Placebo-

Üye
Bende güncelleme yok. :/

remzi33

remzi33

Üye
Ya bna nie gelmiyor güncelleme

n000k

n000k

Üye
bu sabah 11 tane güncelleme vardı hepsini yaptım.. bi sorun yok.. canavar gibi maaşallah :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...