wp7.8 geliyor[guncellendi]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Ali abi??

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
efendim kardeşim yoldaydim bakamadim bir şey mi oldu.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Türkçe konusunu sormak istemiştim

korsan638

korsan638

Üye
selamlar... Peki bu guncellemeyi yukleyebilmek icin pc sart mi yoksa telefondan da indirebilirmiyiz ? Ve bide eger guncelleme yayinlanirsa telefona bildirim gelecek mi yoksa pc den kontrol ettikten sonra mi gorebiliriz ancak ? Yardimci olursaniz sevirim tskler hepinize :)

komando04

komando04

Üye
telefondan indirebilirsin

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
selamlar... Peki bu guncellemeyi yukleyebilmek icin pc sart mi yoksa telefondan da indirebilirmiyiz ? Ve bide eger guncelleme yayinlanirsa telefona bildirim gelecek mi yoksa pc den kontrol ettikten sonra mi gorebiliriz ancak ? Yardimci olursaniz sevirim tskler hepinize :)

telefon üzerinden wi fi ile güncelleyebilirsiniz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
settings/phone update bolumune bakarsaniz guncellemenin telefonunuza gelip gelmedigini gorebilirsiniz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
super ozaman, :D tsk ederim...

- - - Eklendi - - -

tsk ederim :D bu siteyi seviyorum, bayiliyorumm :D

şimdiden guncellemeleri kontrol etmeye başla carşamba gununden itibaren guncellenin yayinlanicagina dair iddialar var.

serhat5415

Üye
nokia tarafı güncellemeyi ilk alan marka olacak gibime geliyor htc için fazla bekleymeyiz umarım bu kadar ble bekletmeleri win 7.5 kullanıcılarını çıldırttı adeta bir an önce güncellemenin gelmesini istiyoruz artık

korsan638

korsan638

Üye
bildirin paneliyle ilgili herhangi bir aciklama yapilmis mi ? Onuda duzenlemeleri gerek cunku bu cok buyuk bir eksiklik...

genpoker

genpoker

Üye
Gunculleme hakkinda bilgisi olan var mi bugun yayinlanacak mi??

komando04

komando04

Üye
vizede bir güncelleme çıktı herhalde bizde bekliyoruz

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bugun gelmicek galiba :(

jublomo22

Üye
bencede :(

mamix74

mamix74

Üye
gelmedi:[

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar guncelleme gelmedi galiba:( ama wp bolumu başkani bir aciklamasinda wp7.8 ile kullanici pazarimizi 95 ulkeye yayicaz demiş. Ya ben işime geldigi gibi anliyorum ya da bu cumlenin anlami yeni pazarlar ve yeni diller demek:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt